Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
môžete mať 02.10
Sťahovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú pož
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm so širokou špičkou, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý je pr
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife Safety Grip uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm so širokou špičkou, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť Safety Grip t.j. s jednostrannou záštitou
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Skinning Knife je ideálny na sťahovanie a odstraňovanie kože, či už po poľovačke, zakáľačke alebo v domácnosti. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm so širokou špičkou, z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prelomovým pre V
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Skinning Knife je ideálny na sťahovanie a odstraňovanie kože, či už po poľovačke, zakáľačke alebo v domácnosti. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm so širokou, jemne zahnutou špičkou, z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol
môžete mať 02.10
Mäsiarsky sťahovací nôž Victorinox Skinning Knife 5.8000.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm a rukoväť z dreva Palisandra.
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Zúžená čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Narrow Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Rovná zúžená čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 13 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Sticking Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 25 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropórov a k
môžete mať 02.10
Vykosťovací a mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Boning and Sticking Knife možno využiť na rezanie či krájanie mäsa, ale i na porciovanie a vykosťovanie. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropórov a
môžete mať 02.10
Vykosťovací a mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Boning and Sticking Knife možno využiť na rezanie či krájanie mäsa, ale i na porciovanie a vykosťovanie. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 21 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropórov a
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Butchers Knife Normal Edge Yellow je ideálny na sťahovanie a odstraňovanie kože, či už po poľovačke, zakáľačke alebo v domácnosti. S ergonomicky tvarovanou polypropylénovou rukoväťou žltej farby, ktorá sa pohodlne drží. Rukoväte sú bez mikropórov, k čepeli pripevňovan
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Butcher's Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. Má rozšírenú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 21 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikr
môžete mať 02.10
Sťahovací nôž Victorinox Swibo Skinning Knife je určený na predprípravné spracovanie mäsa, na sťahovanie a odstraňovanie kože, či už po poľovačke, zakáľačke alebo v domácnosti. Pevná čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a
môžete mať 02.10
Prerážací nôž Victorinox Swibo Butchers Knife predprípravu a prvotné spracovanie spracovanie mäsa. Jemne pružná čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 22 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, s polypropylénovou žltou rukov
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Swibo Butcher's Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 25 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického materiálu, bez mikropó
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox Swibo Slicing Knife je ideálny na porciovanie mäsa, či už pečeného, surového i vareného, ale i na krájanie šunky par excellence. Má čepeľ so zaoblenou špičkou so zúbkovanou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, so žltého syntetického
môžete mať 02.10
Škrabka na zemiaky obojstranná. Model s kvalitným ostrím. Čierna rukoväť.
môžete mať 02.10
Nôž na zeleninu. Modrá farba.
môžete mať 02.10
Kuchynský zúbkovaný nôž Victorinox 5.0830.11G je ideálny pomocník na každodenné použitie nakoľko disponuje ľahkou čepeľou z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá ponúka zaručenú rovnováhu, kontrolu noža a tým aj maximálnu bezpečnosť pri používaní. Ergonomická protišmyková rukoväť uľahčuje man
môžete mať 02.10
Nôž na paradajky Victorinox 5.0832 s modrou polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou zúbkovanej čepele 11 cm. Zúbkované okraje ideálne na krájanie mäsa, zeleniny a paradajok Vhodný aj do umývačky riadov.
môžete mať 02.10
Victorinox 7-dielna súprava nožov s polypropylénovou rukoväťou v darčekovej kazete. Sada obsahuje:
nôž s polypropylénovou rukoväťou (dĺžka čepele 19 cm) 5.1903.19 vidličku plochú na mäso s polypropylénovou rukoväťou 5.2103.15 dĺžky 15 cm nôž na zeleninu s polypropylénovou rukoväťou (dĺžka čepe
môžete mať 02.10
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.