Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Súprava nožov v drevenom stojane 11-dielna s drevenými rukoväťami. Súprava pozostáva z kuchárskeho noža veľkého, kuchárskeho noža malého, noža na chlieb, nárezového noža, ocieľky, kuchynskej vidlice, 4 ks nožov na zeleninu a škrabky na zemiaky. Súprava obsahuje: 1. kuchársky nôž 5.2000.22 2.
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox 5.2000.15 na spracovanie mäsa a šunky, s pevnou čepeľou s hladkou hranou a s rukoväťou z Palisandra.
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox 5.2000.15RAD na spracovanie mäsa a šunky, s pevnou čepeľou s hladkou hranou a s rukoväťou z borovicového dreva.
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox 5.2000.19 na spracovanie mäsa a šunky, s pevnou čepeľou s hladkou hranou a s rukoväťou z Palisandra.
môžete mať 02.10
Funkčný kuchársky nôž Victorinox Carving Knife Fibrox je univerzálny kuchynský nôž, hodí sa na krájanie mäsa, zeleniny, ovocia či sekanie byliniek. So širokou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z modrého plastu Fibrox, ktorý znamená prielom pre Victorinox, m
môžete mať 02.10
Funkčný kuchársky nôž Victorinox Carving Knife Fibrox je univerzálny kuchynský nôž, hodí sa na krájanie mäsa, zeleniny, ovocia či sekanie byliniek. So širokou čepeľou so zúbkovanou hranou s dĺžkou 19 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastu Fibrox, ktorý znamená prielom pre Victorin
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox 5.2060.20 na spracovanie mäsa a šunky, s pevnou čepeľou s hladkou hranou a s rukoväťou z Palisandra.
môžete mať 02.10
Špachtla s drevenou palisandrovou rukoväťou do kuchyne a pre cukrárov. S dĺžkou lopatky 25 cm.
môžete mať 02.10
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.15 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 02.10
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.18 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 02.10
Švajčiarsky nôž na chlieb a pečivo Victorinox 5.2930.22G kombinuje jemnú funkčnosť so zložitým remeselným spracovaním a bezchybným tvarom. Čepeľ dlhá 22 cm je vyrobená z vysoko-uhlíkovej nehrdzavejúcej ocele. Čepeľ bola špeciálne vyrobená tak, aby poskytovala maximálnu presnosť a bezpečnosť v každom
môžete mať 02.10
Cukrársky nôž Victorinox 5.2933.26 ideálny na krájanie cukrárskych výrobkov. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 02.10
Dekoračný nôž na citrusy. Vhodný do umývačky riadov.
môžete mať 02.10
Flexibilný filetovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 16 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať
môžete mať 02.10
Filetovací nôž Victorinox 5.3763.20 na precízne filetovanie rýb, diviny alebo mäsa. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 02.10
Robustná hrana sekačky vám poskytne dokonalý strih na vykosťovanie, krájanie cez tvrdú zeleninu alebo drvenie semien a cesnaku na uvoľnenie chuti. Záložnú životnosť vám poskytne sekačka s dôverou v neustálu kvalitu značky Victorinox. Dĺžka čepele 19 cm
môžete mať 02.10
Čínsky šéfkuchársky nôž Victorinox Chefs Knife 5.4063.18 pre milovníkov ázijskej kuchyne aj pri varení woku, používa sa ako klasický kuchársky nôž – na krájanie zeleniny, mäsa, hydiny, lúpanie ovocia alebo nasekanie byliniek. So širokou čepeľou pripomínajúcou sekáčik s dĺžkou 18 cm z nehrdzavejúce
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 10 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tepl
môžete mať 02.10
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 20 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z palisandrového dreva.
môžete mať 02.10
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 18 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
môžete mať 02.10
Nárezový nôž s Fibrox rukoväťou a dĺžkou čepele 22 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150
môžete mať 02.10
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je ideálny na krájanie a prípravu všetkých druhov mäsa. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 14 cm a drevenou rukoväťou.
môžete mať 02.10
Nárezový nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 14 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
môžete mať 02.10
Victorinox 5.5902.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v modrom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ake
môžete mať 02.10
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.