Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Krájací kuchynský nôž Victorinox Slicing Knife Fibrox vhodný na krájanie mäsa, šunky, salám a pod. So zaoblenou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý znamenal pre Victorinox prielom. Možno ju sterilizovať do 150 °C
môžete mať 27.11
Zúbkovaný nôž s drevenou rukoväťou z Palisandrového dreva a dĺžkou čepele 25 cm.
môžete mať 27.11
Krájací nôž Victorinox Slicing Knife na rezanie tenkých plátkov mäsa, šunky a pod. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm, so zaostrenou špičkou a z nehrdzavejúcej ocele. Robustná rukoväť je z ružového palisandrového dreva, ktorej povrch bol špeciálne leštený za účelom komfortného uchopenia.
môžete mať 27.11
Nárezový kuchynský nôž Victorinox Slicing Knife Fibrox vhodný na krájanie mäsa, šunky, salám a pod. So špicatou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý znamenal pre Victorinox prielom. Možno ju sterilizovať do 150 °C
môžete mať 27.11
Flexibilný filetovací nôž Victorinox Salmon Knife Fluted Edge Fibrox je predovšetkým vhodný na krájanie lososa na tenké plátky. S ohybnou flexibilnou čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm z nehrdzavejúcej ocele, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov potravín pri krájaní. Rukoväť je z čierneho
môžete mať 27.11
Krájací nôž Victorinox Slicing Knife na rezanie tenkých plátkov mäsa, šunky a pod. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 30 cm, so zaoblenou špičkou a z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol pre Victorinox prielomovým. Možno ju sterilizovať do teploty 150°
môžete mať 27.11
Mäsiarsky nôž Victorinox Rabbit Knife je malý nôž na vykosťovanie menších zvierat. Má malú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 10 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je zo žltého plastového materiálu Fibrox, ktorý znamenal pre Victorinox prielom. Možno ju sterilizovať do 150 °C a zodpovedá požiadavkám s
môžete mať 27.11
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z palisandrového dreva.
môžete mať 27.11
Kuchársky nôž s drevenou palisandrovou rukoväťou a dĺžkou čepele 18 cm.
môžete mať 27.11
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 36 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju s
môžete mať 27.11
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife Black Fibrox vhodný na krájanie mäsa, šunky, najmä pre mäsiarov. Má pevnú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele. Má čiernu rukoväť z plastového materiálu Fibrox, ktorý bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do t
môžete mať 27.11
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je vhodný na krájanie šunky par-excellance, ale i na krájanie pečeného, surového i vareného mäsa. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 20 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je Safety Grip t.j. má jednostrannú záštitu na ochranu ruky a je vyrobená z čierneho pla
môžete mať 27.11
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je vhodný na krájanie šunky par-excellance, ale i na krájanie pečeného, surového i vareného mäsa. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 14 cm z nehrdzavejúcej ocele a rukoväť z palisandrového dreva.
môžete mať 27.11
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je vhodný na krájanie šunky par-excellance, ale i na krájanie pečeného, surového i vareného mäsa. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je vyrobená z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox
môžete mať 27.11
Nôž na hydinu Victorinox Poultry Knife je vhodný na zarezanie hydiny či na krájanie vareného mäsa. Má tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 11 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je vyrobená z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teplo
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž s rosewood rukoväťou, ohybnou čepeľou a dĺžkou čepele 12 cm.
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. S
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Black Fibrox je špeciálny nôž, ideálny na vykosťovanie, spracovanie a odblaňovanie mäsa. Má zahnutú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele. S jednostrannou záštitou na ochranu ruky. Má čiernu rukoväť z plastového materiálu Fi
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
môžete mať 27.11
Sťahovací nôž s drevenou rukoväťou. Dĺžka čepele 12 cm
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Flexi Black Fibrox je špeciálny nôž, ideálny na vykosťovanie, , filetovanie, spracovanie a odblaňovanie mäsa. Má zahnutú flexibilnú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele. Má čiernu rukoväť z plastového materiálu Fibrox, ktor
môžete mať 27.11
Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavej
môžete mať 27.11
Mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife uľahčuje prácu s mäsom, vhodný na krájanie či rezanie mäsa, prerezanie kostí, šliach či chrupaviek. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 18 cm so širokou špičkou, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z čierneho plastového materiálu Fibrox, ktorý je pr
môžete mať 27.11
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.