Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kuchynská vidlička na mäso s polypropylénovou rukoväťou s dĺžkou 15 cm. Vhodná do umývačky riadov. Balená v blistri.
môžete mať 02.12
Špachtla s drevenou palisandrovou rukoväťou do kuchyne a pre cukrárov. S dĺžkou lopatky 25 cm.
môžete mať 02.12
Špachtla s plastovou rukoväťou do kuchyne a pre cukrárov. S dĺžkou lopatky 25 cm.
môžete mať 02.12
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.15 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 02.12
Tranžírovací nôž Victorinox 5.2803.18 na krájanie mäsa a šunky na tenké plátky. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 02.12
Nôž na chlieb a pečivo s drevenou palisandrovou rukoväťou a dĺžkou čepele 26 cm.
môžete mať 02.12
Cukrársky nôž Victorinox 5.2933.26 ideálny na krájanie cukrárskych výrobkov. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
môžete mať 02.12
Dekoračný nôž na citrusy. Vhodný do umývačky riadov.
môžete mať 02.12
Robustná hrana sekačky vám poskytne dokonalý strih na vykosťovanie, krájanie cez tvrdú zeleninu alebo drvenie semien a cesnaku na uvoľnenie chuti. Záložnú životnosť vám poskytne sekačka s dôverou v neustálu kvalitu značky Victorinox. Dĺžka čepele 19 cm
môžete mať 02.12
Čínsky šéfkuchársky nôž Victorinox Chefs Knife 5.4063.18 pre milovníkov ázijskej kuchyne aj pri varení woku, používa sa ako klasický kuchársky nôž – na krájanie zeleniny, mäsa, hydiny, lúpanie ovocia alebo nasekanie byliniek. So širokou čepeľou pripomínajúcou sekáčik s dĺžkou 18 cm z nehrdzavejúce
môžete mať 02.12
Či už pre kuchárov alebo mäsiarov: nôž je najdôležitejším nástrojom obchodu v oboch profesiách. Profesionálne nože Victorinox vynikajú vďaka svojim vysokokvalitným, trvanlivým materiálom a ergonomickému dizajnu, ako aj starostlivo vyvinutému účelu. Dĺžka čepele 30 cm
môžete mať 02.12
Zúbkovaný nôž s protišmykovou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 36 cm.
môžete mať 02.12
Typ čepele: zadná hrana píly, špicatý hrotDĺžka čepele: 25 cmS čepeľou z nehrdzavejúcej ocele
môžete mať 02.12
Mäsiarsky kuchársky nôž Victorinox s pevnou čepeľou s hladkou hranou z nehrdzavejúcej ocele s dĺžkou 16 cm. Rukoväť je z lesklého palisandrového dreva. Vhodný na rezanie a spracovanie mäsa.
môžete mať 02.12
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 20 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z palisandrového dreva.
môžete mať 02.12
Kuchársky nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
môžete mať 02.12
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 18 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
môžete mať 02.12
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 26 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
môžete mať 02.12
Kuchársky nôž so žltou fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 16 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
môžete mať 02.12
Kuchársky nôž so žltou fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do
môžete mať 02.12
Kuchársky nôž s fibroxovou žltou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
môžete mať 02.12
Nárezový nôž s drevenou palisandrovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm.
môžete mať 02.12
Nárezový nôž so žltou bezpečnostnou fibroxovou rukoväťou Safety Grip a dĺžkou čepele 18 cm. Kuchynské nože Victorinox Safety Grip zabezpečujú užívateľovi zvýšenú ochranu prostredníctvom zvýšeného výbežku rukoväte pri pätke čepele. Bez ohľadu na spracovávanú surovinu zostane ruka chránená aj počas n
môžete mať 02.12
Nárezový nôž s plastovou rukoväťou a dĺžkou čepele 22 cm.
môžete mať 02.12
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.