Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Victorinox 5.5902.09S nôž na kuracie a morčacie mäso v modrom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 9 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ake
môžete mať 02.10
Victorinox 5.5903.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v čiernom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ak
môžete mať 02.10
Nôž na hydinu Victorinox Poultry Knife Fibrox Ideálne na oddeľovanie mäsa, hydiny alebo rýb od kosti. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 11 cm a fibroxovú rukoväť čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavkám
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6203.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedaj
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tep
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 02.10
Sťahovací nôž s modrou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpov
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Safety Grip 5.6603.15M je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Fibrox 5.6612.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou modrej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teplot
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Fibrox 5.6618.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teplot
môžete mať 02.10
Vyvrhovací nôž. Vďaka ostrej čepeli smerujúcej nadol budú môcť poľovníci bez námahy pitvať vnútornosti alebo vykosťovať ryby. Rovnako je ideálny na spracovávanie a čistenie čriev v priemyselných závodochspracovávajúcich mäso. Masívna zatupená špička čepele zamedzuje porušeniu vnútorností a podieľa s
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž so širokou špičkou, fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 18 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterili
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž so širokou špičkou, fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterili
môžete mať 02.10
Mäsiarsky nôž Victorinox Butcher Knife Black Fibrox 5.7403.31 sa využíva k predbežnému spracovanie mäsa. Je určený na rezanie kostí, šliach a taktiež chrupaviek. So širokou špičkou čepele s dĺžkou 31 cm, fibroxovou rukoväťou čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox 5.8401.14 z kolekcie Swibo má ergonomicky tvarovanú rukoväť žltej farby z polypropylénu, s pohodlným úchopom a jednoduchou manipuláciou. Vyhotovený bez mikropórov a k čepeli pripevňovaný zatavením, vďaka čomu poskytuje optimálnu hygienickú ochranu. Je možné ho steriliz
môžete mať 02.10
Sťahovací nôž stredne flexibilný s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 13 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli prip
môžete mať 02.10
Sťahovací nôž kolekcie Swibo stredne flexibilný s polypropylénovou rukoväťou. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované
môžete mať 02.10
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Rovná čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky t
môžete mať 02.10
Kuchársky nôž s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením,
môžete mať 02.10
Nárezový nôž s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 13 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované zatavením,
môžete mať 02.10
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.