Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kuchársky nôž s fibroxovou žltou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
môžete mať 27.11
Nárezový nôž so žltou bezpečnostnou fibroxovou rukoväťou Safety Grip a dĺžkou čepele 18 cm. Kuchynské nože Victorinox Safety Grip zabezpečujú užívateľovi zvýšenú ochranu prostredníctvom zvýšeného výbežku rukoväte pri pätke čepele. Bez ohľadu na spracovávanú surovinu zostane ruka chránená aj počas n
môžete mať 27.11
Nárezový nôž s plastovou rukoväťou a dĺžkou čepele 22 cm.
môžete mať 27.11
Nárezový nôž Victorinox Sticking Knife je ideálny na krájanie a prípravu všetkých druhov mäsa. S čepeľou s hladkou hranou s dĺžkou 14 cm a drevenou rukoväťou.
môžete mať 27.11
Nárezový nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty
môžete mať 27.11
Victorinox 5.5902.09S nôž na kuracie a morčacie mäso v modrom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 9 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ake
môžete mať 27.11
Nôž na hydinu Victorinox Poultry Knife Fibrox Ideálne na oddeľovanie mäsa, hydiny alebo rýb od kosti. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 11 cm a fibroxovú rukoväť čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavkám
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6203.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedaj
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zod
môžete mať 27.11
Sťahovací nôž s modrou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpov
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Safety Grip 5.6603.15M je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Fibrox 5.6612.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou modrej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teplot
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Fibrox 5.6618.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teplot
môžete mať 27.11
Fibrox Dual Grip je určený pre profesionálnych mäsiarov a spracovateľské závody je navrhnutý tak, aby zabezpečil čo najjednoduchšiu prácu. Domáci kuchári a profesionáli potrebujú však rovnako nože, ktoré budú pohodlné, účinné a spoľahlivé. To je dôvodom, prečo sú najlepšie nože Fibro
môžete mať 27.11
Mäsiarsky nôž so širokou špičkou, fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 18 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterili
môžete mať 27.11
Mäsiarsky nôž so širokou špičkou, fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 20 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterili
môžete mať 27.11
Mäsiarsky nôž Victorinox Butcher Knife Black Fibrox 5.7403.31 sa využíva k predbežnému spracovanie mäsa. Je určený na rezanie kostí, šliach a taktiež chrupaviek. So širokou špičkou čepele s dĺžkou 31 cm, fibroxovou rukoväťou čiernej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné
môžete mať 27.11
Mäsiarsky nôž so širokou špičkou, bezpečnostnou fibroxovou rukoväťou Safety Grip a dĺžkou čepele 18 cm. Kuchynské nože Victorinox Safety Grip zabezpečujú užívateľovi zvýšenú ochranu prostredníctvom zvýšeného výbežku rukoväte pri pätke čepele. Bez ohľadu na spracovávanú surovinu zostane ruka chránen
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox 5.8401.14 z kolekcie Swibo má ergonomicky tvarovanú rukoväť žltej farby z polypropylénu, s pohodlným úchopom a jednoduchou manipuláciou. Vyhotovený bez mikropórov a k čepeli pripevňovaný zatavením, vďaka čomu poskytuje optimálnu hygienickú ochranu. Je možné ho steriliz
môžete mať 27.11
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Zúžená čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 16 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je ergonomicky
môžete mať 27.11
Sťahovací nôž stredne flexibilný s polypropylénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 13 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli prip
môžete mať 27.11
Sťahovací nôž flexibilný s polyprénovou rukoväťou a dĺžkou čepele 13 cm. Kuchynské nože kolekcie Swibo majú ergonomicky tvarované rukoväte nezameniteľnej žltej farby, ktoré sa mimoriadne ľahko držia a umožňujú jednoduchú manipuláciu. Navyše sú vyhotovované bez mikropórov a k čepeli pripevňované za
môžete mať 27.11
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.