Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Lúpací nôž s drevenou palisandrovou rukoväťou a dĺžkou čepele 6 cm.
Momentálne nedostupné
Dekoračný nôž na citrusy Victorinox 5.3500 má drevenú rukoväť z dreva Palisandra.
Momentálne nedostupné
Či už pre kuchárov alebo mäsiarov: nôž je najdôležitejším nástrojom obchodu v oboch profesiách. Profesionálne nože Victorinox vynikajú vďaka svojim vysokokvalitným, trvanlivým materiálom a ergonomickému dizajnu, ako aj starostlivo vyvinutému účelu. Dĺžka čepele 36 cm
Momentálne nedostupné
Zúbkovaný nôž s drevenou rukoväťou z Palisandrového dreva a dĺžkou čepele 36 cm.
Momentálne nedostupné
Mäsiarsky kuchársky nôž Victorinox s pevnou čepeľou s hladkou hranou z nehrdzavejúcej ocele s dĺžkou 16 cm. Rukoväť je z lesklého palisandrového dreva. Vhodný na rezanie a spracovanie mäsa.
Momentálne nedostupné
Kuchársky mäsiarsky nôž Victorinox Butcher's Knife vhodný na krájanie, rezanie a porciovanie mäsa, šunky a pod. na tenké plátky. Má širokú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 20 cm z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť je z palisandrového dreva.
Momentálne nedostupné
Kuchársky nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
Momentálne nedostupné
Kuchársky nôž s fibroxovou rukoväťou s dĺžkou čepele 18 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teplot
Momentálne nedostupné
Kuchársky nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpo
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž Victorinox 5.5503.20 ideálny pomocník nielen pre mäsiarov. Má patentovanú rukoväť z plastového materiálu Fibrox, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž s Fibrox rukoväťou a dĺžkou čepele 22 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž s Fibrox rukoväťou a dĺžkou čepele 25 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150
Momentálne nedostupné
Nárezový nôž s čiernou fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpov
Momentálne nedostupné
Nôž na hydinu s fibroxovou rukoväťou strednej hrúbky. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
Momentálne nedostupné
Victorinox 5.5903.09S nôž na kuracie a morčacie mäso v čiernom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 9 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny ak
Momentálne nedostupné
Victorinox 5.5909.08S nôž na kuracie a morčacie mäso v oranžovom prevedení predstavuje švajčiarsky vysoko kvalitný kuchynský nôž, ktorý disponuje fibroxovou rukoväťou a čepeľou vyrobenou z nehrdzavejúcej ocele s vysokým obsahom uhlíka. Čepeľ dlhá 8 cm je tak ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny
Momentálne nedostupné
Nôž na hydinu Victorinox 5.5909.09S ideálna na krájanie mäsa, rýb a zeleniny akejkoľvek veľkosti.Ideálna pre hladké a čisté rezy. Má čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 9 cm a rukoväť z plastového Fibroxu oranžovej farby.
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6001.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou červenej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpove
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou a dĺžkou čepele 15 cm. Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do tepl
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s fibroxovou rukoväťou. Vynájdenie rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavk
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž s rosewood rukoväťou a dĺžkou čepele 12 cm.
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife 5.6508.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou žltej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedaj
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Fibrox 5.6607.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou bielej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do teplot
Momentálne nedostupné
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife Fibrox 5.6611.15 je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. S flexibilnou čepeľou s dĺžkou 15 cm, fibroxovou rukoväťou červenej farby. Fibrox je moderný ergonomický plastový materiál, je možné ho sterilizovať až do tepl
Momentálne nedostupné
Nixdorf v Čechách - zakladá Ignaz Rösler nožiarsky závod a kladie tak základný kameň podniku Rösler. Obchod od počiatku rozkvitá a už v roku 1811 sa podnik so 120 zamestnancami stal najväčším oceliarskym závodom monarchie. V roku 1815 nasleduje ďalší krok: Z provincie do ríšskeho hlavného mesta Viedne. O pár rokov neskôr - monarchie sa nachádza v poslednom ťažení a podnik je v roku 1908 predaný. Novými vlastníkmi sú Karl Bruckner, dedko dnešného majiteľa. Začiatkom 50. rokov expanduje prevzatím generálnych zastúpení rady zahraničných firiem, medzi inými aj známych švajčiarskych nožov VICTORINOX. V roku 1989 je založená česká pobočka Rösler Praha, ktorá sa stáva výhradným dovozcom produktov Victorinox do Českej Republiky.