Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Nôž na sťahovanie ovčej kože. Tvar špeciálneho mäsiarskeho noža je prispôsobený tak, aby čo najviac uľahčil prácu. Ostrá čepeľ a ergonomická rukoväť.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž na sťahovanie ovčej kože. Tvar špeciálneho mäsiarskeho noža je prispôsobený tak, aby čo najviac uľahčil prácu. Ostrá čepeľ a ergonomická rukoväť.
môžete mať 30.12 - 02.01
Steakový nôž zo série F. Dick Pro-Dynamic. Nôž vhodný na steaky alebo pizzu. Profesionálne spracovanie – kvalitná čepeľ. Ľahko reže čokoľvek. Plastová ergonomická rukoväť.
môžete mať 30.12 - 02.01
Steakový nôž zo série F. Dick Pro-Dynamic. Nôž vhodný na steaky alebo pizzu.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nakrájajte steak, mäso alebo filé na jeden presný rez – presne a chutne. Steakový nôž kovaný zo série Premier Plus s dĺžkou 12 cm.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž na šunku, ohybný, dĺžka 25 cm
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž na syr ermine a iné druhy syra brie.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž na syr so špeciálnym rezom. Špeciálny zárez na čepeli vytvára vzduchové kapsy, ktoré minimalizujú priľnavosť syra alebo iných potravín k nožu. Mimoriadne tvrdá čepeľ. Ergonomická rukoväť.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž na syr so špeciálnym rezom. Špeciálny zárez na čepeli vytvára vzduchové kapsy, ktoré minimalizujú priľnavosť syra alebo iných potravín k nožu. Mimoriadne tvrdá čepeľ. Ergonomická rukoväť.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž na syr so špeciálnym rezom. Špeciálny zárez na čepeli vytvára vzduchové kapsy, ktoré minimalizujú priľnavosť syra alebo iných potravín k nožu. Mimoriadne tvrdá čepeľ. Ergonomická rukoväť.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž na ustrice bez záštity s dĺžkou 7 cm je určený na presné otváranie ustríc na profesionálnej úrovni. Úzky tvar čepele bez záštity umožňuje citlivé otváranie ustríc bez poškodenia.
môžete mať 30.12 - 02.01
Tento nôž na ustrice má záštitu, ktorá zvyšuje bezpečnosť otvárania ustríc.
môžete mať 30.12 - 02.01
Na odstránenie kosti ( odstránenie cez dutinu). Čepeľ na prednej strane noža umožňuje jednoduché vkladanie noža.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nový prírastok do série Ergogrip – nôž na zeleninu. Perfektne padne do ruky – ergonomická rukoväť. Mimoriadne ostrá čepeľ. Ostrý uhol špičky noža na ľahké rezanie.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž Santoku je vhodný na krájanie a sekanie všetkých druhov zeleniny a ovocia. Vďaka špeciálnemu tvaru možno nakrájanú zeleninu priamo naberať na nôž a vkladať do panvice, hrnca atď. Bez problémov s ním nakrájate aj mäso.
môžete mať 30.12 - 02.01
Skvelý nôž s dlhou čepeľou – najmä na lososa alebo šunku. Ľahko s ním nakrájate tenké plátky. Tento nôž je k dispozícii v modrej farbe rukoväte. Dĺžka: 32 cm
môžete mať 30.12 - 02.01
Tento tradičný japonský nôž má široké využitie pri príprave morských plodov, mäsa a zeleniny. Nôž santoku je vhodný na krájanie a sekanie akejkoľvek zeleniny a ovocia.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž Santoku je vhodný na krájanie a sekanie všetkých druhov zeleniny a ovocia. Vďaka špeciálnemu tvaru možno nakrájanú zeleninu priamo naberať na nôž a vkladať do panvice, hrnca atď. Bez problémov s ním nakrájate aj mäso.
môžete mať 30.12 - 02.01
Santoku so špeciálnym výbrusom Dick zo série RED SPIRIT s dĺžkou 18 cm. Používa sa na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa a byliniek.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž Santoku od spoločnosti Dick so špeciálnym výbrusom sa používa na krájanie zeleniny, ovocia a mäsa, ako aj byliniek. Je to všestranný nástroj v kuchyni.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž santoku je vhodný na krájanie a sekanie akejkoľvek zeleniny a ovocia. Vďaka špeciálnemu tvaru možno nakrájanú zeleninu priamo naberať na nôž a vkladať do panvice, hrnca atď. Bez problémov s ním nakrájate aj mäso.
môžete mať 30.12 - 02.01
Usuba zo série RED SPIRIT je nôž s úzkou čepeľou určený na krájanie zeleniny a ovocia. Veľká ostrosť tohto noža umožňuje krájať tvrdšie potraviny bez ich poškodenia.
môžete mať 30.12 - 02.01
Nôž na dýky – dĺžka 21 cm
môžete mať 30.12 - 02.01
Séria Red Spirit má exkluzívny prírastok!. V Ázii je yanagiba tradičným nožom na sushi a sashimi. Dlhá, jemná a mimoriadne ostrá čepeľ umožňuje presné spracovanie mäsa, najmä filetovanie a krájanie rýb.
môžete mať 30.12 - 02.01