Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Usuba zo série RED SPIRIT je nôž s úzkou čepeľou určený na krájanie zeleniny a ovocia. Veľká ostrosť tohto noža umožňuje krájať tvrdšie potraviny bez ich poškodenia.
môžete mať 09.07 - 10.07
Nôž na dýky – dĺžka 21 cm
môžete mať 09.07 - 10.07
Séria Red Spirit má exkluzívny prírastok!. V Ázii je yanagiba tradičným nožom na sushi a sashimi. Dlhá, jemná a mimoriadne ostrá čepeľ umožňuje presné spracovanie mäsa, najmä filetovanie a krájanie rýb.
môžete mať 09.07 - 10.07
Nôž na syr so špeciálnym rezom. Špeciálny zárez na čepeli vytvára vzduchové kapsy, ktoré minimalizujú priľnavosť syra alebo iných potravín k nožu. Mimoriadne tvrdá čepeľ. Ergonomická rukoväť.
môžete mať 09.07 - 10.07
Skladací degustačný nôž na klobásy s vidličkou v elegantnom dizajne.
môžete mať 09.07 - 10.07
Malý, obratný a ostrý – to sú silné stránky tohto noža. Je to nevyhnutný a všestranný nástroj do každej kuchyne, či už na lúpanie, krájanie malých častí alebo na dekoráciu.
môžete mať 09.07 - 10.07
Malý, obratný a ostrý – to je nôž na okraje Pink Spirit. Základný a všestranný nástroj do každej kuchyne. Hodí sa na lúpanie, krájanie malých ingrediencií alebo na zdobenie a vyrezávanie. Dokonale ostrá čepeľ s jemným ostrím.
môžete mať 09.07 - 10.07
Malý, obratný a ostrý – to sú silné stránky tohto noža. Je to nevyhnutný a všestranný nástroj do každej kuchyne, či už na lúpanie, krájanie malých častí alebo na dekoráciu. Presný pomocník, ktorý bude sledovať každý váš krok!
môžete mať 09.07 - 10.07
Malý, obratný a ostrý – to sú silné stránky tohto noža. Je to nevyhnutný a všestranný nástroj do každej kuchyne, či už na lúpanie, krájanie malých častí alebo na dekoráciu.
môžete mať 09.07 - 10.07
S týmto praktickým nožom môžete krájať, lúpať a pripravovať ovocie a zeleninu. Zahnutá čepeľ je prispôsobená na krájanie a umožňuje rýchlu a efektívnu prácu.
môžete mať 09.07 - 10.07
S týmto nožom môžete krájať zeleninu, ako sú uhorky, mrkva alebo ovocie, ale aj maslo a syr na chutné, dekoratívne „ryhované plátky“.
môžete mať 09.07 - 10.07
Pri príprave rybieho mäsa používajte pinzetu na rybie kosti. Tento praktický nástroj sa odporúča na predprípravu rybieho mäsa. Môžete si vychutnať plátok bez obáv, že vám v hrdle uviazne kosť. Váš pôžitok z jedla bude ešte intenzívnejší.
môžete mať 09.07 - 10.07
Nôž na vykosťovanie. Čepeľ má vďaka svojmu zakrivenému tvaru dlhšiu reznú plochu. Dlhé zárezy spolu s pohodlnou rukoväťou poskytujú úľavu kĺbom rúk, ktoré sú namáhané prácou. Flexibilné. Séria ExpertGrip.
môžete mať 09.07 - 10.07
Nôž na krájanie je určený na krájanie a porciovanie už tepelne upraveného mäsa, ale je aj univerzálnym pomocníkom na krájanie a porciovanie iných produktov v surovom aj tepelne upravenom stave.
môžete mať 09.07 - 10.07
Nôž na krájanie je určený na krájanie a porciovanie už tepelne upraveného mäsa, ale je aj univerzálnym pomocníkom na krájanie a porciovanie iných produktov v surovom aj tepelne upravenom stave.
môžete mať 09.07 - 10.07
Steakový nôž F.Dick je novým prírastkom do série Pro-dynamic. Táto séria je známa svojím komerčným využitím, profesionálnym spracovaním, plastovou rukoväťou a kvalitnou čepeľou. Nôž sa dá použiť v kuchyni najmä na krájanie steakov a pizze. Tupé pižmo
môžete mať 09.07 - 10.07
Tenká a pružná čepeľ umožňuje vykostenie hydiny a odstránenie kože z čerstvého mäsa. Je tiež ideálny na spracovanie rýb.
môžete mať 09.07 - 10.07
Tenká a pružná čepeľ umožňuje vykostenie hydiny a odstránenie kože z čerstvého mäsa. Je tiež ideálny na spracovanie rýb.
môžete mať 09.07 - 10.07
Tenká a pružná čepeľ umožňuje vykostenie hydiny a odstránenie kože z čerstvého mäsa. Je tiež ideálny na spracovanie rýb.
môžete mať 09.07 - 10.07
Nôž na vykosťovanie. Čepeľ má vďaka svojmu zakrivenému tvaru dlhšiu reznú plochu. Dlhé zárezy spolu s pohodlnou rukoväťou poskytujú úľavu kĺbom rúk, ktoré sú namáhané prácou. Flexibilné. Séria ExpertGrip.
môžete mať 09.07 - 10.07
Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí. Flexibilné.
môžete mať 09.07 - 10.07
Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí. Flexibilné.
môžete mať 09.07 - 10.07
Nôž určený na vykosťovanie, najmä na oddeľovanie mäsa od kostí. Flexibilné.
môžete mať 09.07 - 10.07
Na odstraňovanie kostí, tuku a šliach je najlepší vykosťovací nôž. Jeho čepeľ reže presne tak, ako si želáte. Neodstránite ani príliš veľa, ani príliš málo.
môžete mať 09.07 - 10.07