Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Niekedy môžete nájsť para orechy pod názvom brazílske orechy, čo vás môže viesť k myšlienke, že kolískou týchto orechov je pravdepodobne juhoamerická krajina Brazília.
môžete mať 29.11
Niekedy môžete nájsť para orechy pod názvom brazílske orechy, čo vás môže viesť k myšlienke, že kolískou týchto orechov je pravdepodobne juhoamerická krajina Brazília.
môžete mať 29.11
Niekedy môžete nájsť para orechy pod názvom brazílske orechy, čo vás môže viesť k myšlienke, že kolískou týchto orechov je pravdepodobne juhoamerická krajina Brazília.
môžete mať 29.11
Možno ich nepoznáte. Na prvý pohľad by ste si ich mohli pomýliť s vlašskými orechmi. Ale nie, pekanový orech sa síce podobá vlašskému, ale má jemnejšiu, sladšiu chuť a je mäkší.Čo vieme o histórii pekanových orechov?
môžete mať 29.11
Možno ich nepoznáte. Na prvý pohľad by ste si ich mohli pomýliť s vlašskými orechmi. Ale nie, pekanový orech sa síce podobá vlašskému, ale má jemnejšiu, sladšiu chuť a je mäkší.Čo vieme o histórii pekanových orechov?
môžete mať 29.11
Pestrec mariánsky (Silybum marianum)Pestrec mariánsky, známy aj ako Silybum marianum, je bylina známa svojimi liečivými vlastnosťami, najmä pre zdravie pečene.
môžete mať 29.11
Pistácie rastú na strome zvanom Pistacia vera a ich pôvod siaha až do Strednej Ázie. Mimochodom, tieto orechy nie sú žiadne mláďatá, pretože sú to najstaršie orechy na svete!
môžete mať 29.11
Pistácie rastú na strome zvanom Pistacia vera a ich pôvod siaha až do Strednej Ázie. Mimochodom, tieto orechy nie sú žiadne mláďatá, pretože sú to najstaršie orechy na svete!
môžete mať 29.11
Pistácie rastú na strome zvanom Pistacia vera a ich pôvod siaha až do Strednej Ázie. Mimochodom, tieto orechy nie sú žiadne mláďatá, pretože sú to najstaršie orechy na svete!
môžete mať 29.11
Mrazom sušené plátky manga sa vyrábajú z kvalitného tropického manga, ktoré sa suší mrazom pri nízkych teplotách. Vďaka tomu si zachovávajú svoju chuť, farbu a živiny.
môžete mať 29.11
Ríbezle, či už čierne, červené alebo žlté, rastú prakticky v každej českej záhrade. Asi všetci sme nadšení, keď vidíme prvé bobule, ale vďaka kyslosti tohto ovocia nás ríbezle rýchlo prejdú.
môžete mať 29.11
Ríbezle, či už čierne, červené alebo žlté, rastú prakticky v každej českej záhrade. Asi všetci sme nadšení, keď vidíme prvé bobule, ale vďaka kyslosti tohto ovocia nás ríbezle rýchlo prejdú.
môžete mať 29.11
Pistácie rastú na strome zvanom Pistacia vera a ich pôvod siaha až do Strednej Ázie. Mimochodom, tieto orechy nie sú žiadne mláďatá, pretože sú to najstaršie orechy na svete!
môžete mať 29.11
Pufovaný amarant BIO je zdravý a chutný snack z amarantu. Je cenným zdrojom bielkovín, vlákniny a antioxidantov. Je to pseudocereália, ktorá pochádza z Južnej Ameriky. Amarant je bohatý na bielkoviny, ktoré sú porovnateľné s bielkovinami v mäse alebo mlieku.
môžete mať 29.11
Pufovaný amarant BIO je zdravý a chutný snack z amarantu. Je cenným zdrojom bielkovín, vlákniny a antioxidantov. Je to pseudocereália, ktorá pochádza z Južnej Ameriky. Amarant je bohatý na bielkoviny, ktoré sú porovnateľné s bielkovinami v mäse alebo mlieku.
môžete mať 29.11
Quinoa je často mylne považovaná za obilninu, ale je to pseudoobilnina. Pseudocereálie majú v gastronómii prakticky rovnaké využitie ako obilniny, s tým rozdielom, že nie sú obilnými trávami.Názov quinoa pochádza z jazyka Inkov a znamená „materské zrno“.
môžete mať 29.11
Bio červená quinoa je obilnina pochádzajúca z Južnej Ameriky. Je cenným zdrojom bielkovín, vlákniny, železa a vápnika. Má príjemnú, mierne sladkú chuť a výraznú arómu. Neobsahuje lepok, a preto je vhodná pre celiatikov a vegánov. Pripravuje sa varením v pare alebo vo vode.
môžete mať 29.11
Bio červená quinoa je obilnina pochádzajúca z Južnej Ameriky. Je cenným zdrojom bielkovín, vlákniny, železa a vápnika. Má príjemnú, mierne sladkú chuť a výraznú arómu. Neobsahuje lepok, a preto je vhodná pre celiatikov a vegánov. Pripravuje sa varením v pare alebo vo vode.
môžete mať 29.11
Plným názvom bodliak je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom.Použitie pestreca mariánskehoPodpora pečene: Pestrec mariánsky obsahuje silymarín, ktorý je známy svojimi hepatoprotektívnymi účinkami.
môžete mať 29.11
Plným názvom pestrec marianský je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom. Je známy svojimi regeneračnými účinkami, najmä na pečeň a tráviaci systém.
môžete mať 29.11
Plným názvom pestrec marianský je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom. Je známy svojimi regeneračnými účinkami, najmä na pečeň a tráviaci systém.
môžete mať 29.11
Plným názvom pestrec marianský je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom. Je známy svojimi regeneračnými účinkami, najmä na pečeň a tráviaci systém.
môžete mať 29.11
Plným názvom pestrec marianský je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom. Je známy svojimi regeneračnými účinkami, najmä na pečeň a tráviaci systém.
môžete mať 29.11
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 29.11