Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
Momentálne nedostupné
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
Momentálne nedostupné
Balenie: 150 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
Momentálne nedostupné
Mandle patrí k jedným z najobľúbenejších orieškov. Asi sme si ich zamilovali vďaka ich sladkastej jemnej chuti a tiež vďaka širokému využitiu. Mandle sú medzi potravinami rastlinného pôvodu absolútnou jednotkou v obsahu proteínu, práve mandle obsahujú 20 % bielkovín.
Momentálne nedostupné
Mandle patrí k jedným z najobľúbenejších orieškov. Asi sme si ich zamilovali vďaka ich sladkastej jemnej chuti a tiež vďaka širokému využitiu. Mandle sú medzi potravinami rastlinného pôvodu absolútnou jednotkou v obsahu proteínu, práve mandle obsahujú 20 % bielkovín.
Momentálne nedostupné
Mandle patrí k jedným z najobľúbenejších orieškov. Asi sme si ich zamilovali vďaka ich sladkastej jemnej chuti a tiež vďaka širokému využitiu. Mandle sú medzi potravinami rastlinného pôvodu absolútnou jednotkou v obsahu proteínu, práve mandle obsahujú 20 % bielkovín.
Momentálne nedostupné
Mandle patrí k jedným z najobľúbenejších orieškov. Asi sme si ich zamilovali vďaka ich sladkastej jemnej chuti a tiež vďaka širokému využitiu. Mandle sú medzi potravinami rastlinného pôvodu absolútnou jednotkou v obsahu proteínu, práve mandle obsahujú 20 % bielkovín.
Momentálne nedostupné
Mandle sú jedným z najobľúbenejších orechov. Pravdepodobne sme si ich zamilovali pre ich sladkú, jemnú chuť a tiež pre ich široké využitie. Mandle sú na prvom mieste v obsahu bielkovín spomedzi rastlinných potravín, pričom mandle obsahujú 20 % bielkovín.
Momentálne nedostupné
EXTRA tenké mandľové plátky sa vyrábajú z kvalitných mandlí, ktoré sa starostlivo vyberajú a spracúvajú. Sú veľmi tenké, takže sa dajú ľahko rozdrviť alebo zlomiť. Výhody mandlí:
- Sú bohaté na bielkoviny, ktoré sú dôležité pre budovanie svalov a regeneráciu.
Momentálne nedostupné
Zloženie: 100 % mandle Balenie: 200 g Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku
Energetická hodnota631 kcal Tuky55,80 g z toho nasýtené3,70 g Sacharidy7,10 g z toho cukry3,80 g Vláknina7,00 g Bielkoviny21,70 g Soľ0,01 g
Momentálne nedostupné
Zloženie: 100 % mandle Balenie: 500 g Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku
Energetická hodnota631 kcal Tuky55,80 g z toho nasýtené3,70 g Sacharidy7,10 g z toho cukry3,80 g Vláknina7,00 g Bielkoviny21,70 g Soľ0,01 g
Momentálne nedostupné
Plátky manga BIO sa vyrábajú z kvalitného tropického manga, ktoré sa pestuje v ekologicky čistom prostredí. Sú šťavnaté a majú príjemnú, sladkú chuť. Sú bohatým zdrojom živín:
- Vitamíny: Mango je dobrým zdrojom vitamínov A, C a E, ktoré sú dôležité pre zdravie pokožky, očí a imunity.
Momentálne nedostupné
Marhule sú už dlho pestovaným ovocím, ktorého korene siahajú do Číny. Prvé zmienky o marhuliach sú staré 4 000 rokov. Obsahujú veľké množstvo vitamínu C, ktorý má antioxidačné vlastnosti, podieľa sa na tvorbe hormónov v našom tele a je nevyhnutný pre svaly, cievy, kosti a pokožku.
Momentálne nedostupné
Marhule sú už dlho pestovaným ovocím, ktorého korene siahajú do Číny. Prvé zmienky o marhuliach sú staré 4 000 rokov. Obsahujú veľké množstvo vitamínu C, ktorý má antioxidačné vlastnosti, podieľa sa na tvorbe hormónov v našom tele a je nevyhnutný pre svaly, cievy, kosti a pokožku.
Momentálne nedostupné
Marhuľová pasta nikoho nesklame. Je univerzálny, a preto sa vďaka svojej konzistencii môže používať ako spojivo do müsli tyčiniek a RAW koláčov, ale aj ako sladidlo do kaší. Marhule sú už dlho pestovaným ovocím, ktorého korene siahajú do Číny. Prvé zmienky o marhuliach sú staré 4 000 rokov.
Momentálne nedostupné
Marhule nakrájané na kocky obalené v ryžovej múke, ktorá zabraňuje lepeniu, potešia každého milovníka kaší, müsli tyčiniek alebo dokonca zdravých RAW koláčov. Tu môžete použiť marhule ako tajnú ingredienciu, vďaka ktorej bude váš pokrm príjemne osviežujúci a príjemne prekvapí všetkých stravníkov.
Momentálne nedostupné
Marhule nakrájané na kocky obalené v ryžovej múke, ktorá zabraňuje lepeniu, potešia každého milovníka kaší, müsli tyčiniek alebo dokonca zdravých RAW koláčov. Tu môžete použiť marhule ako tajnú ingredienciu, vďaka ktorej bude váš pokrm príjemne osviežujúci a príjemne prekvapí všetkých stravníkov.
Momentálne nedostupné
Marhule nakrájané na kocky obalené v ryžovej múke, ktorá zabraňuje lepeniu, potešia každého milovníka kaší, müsli tyčiniek alebo dokonca zdravých RAW koláčov. Tu môžete použiť marhule ako tajnú ingredienciu, vďaka ktorej bude váš pokrm príjemne osviežujúci a príjemne prekvapí všetkých stravníkov.
Momentálne nedostupné
Marhule nakrájané na kocky a obalené v ryžovej múke, ktorá zabraňuje lepeniu, potešia každého milovníka kaší, müsli tyčiniek alebo aj zdravých RAW koláčov. Tu môžete použiť marhule ako tajnú ingredienciu, vďaka ktorej bude váš pokrm príjemne osviežujúci a príjemne prekvapí všetkých stravníkov.
Momentálne nedostupné
Marhule nakrájané na kocky a obalené v ryžovej múke, ktorá zabraňuje lepeniu, potešia každého milovníka kaší, müsli tyčiniek alebo aj zdravých RAW koláčov. Tu môžete použiť marhule ako tajnú ingredienciu, vďaka ktorej bude váš pokrm príjemne osviežujúci a príjemne prekvapí všetkých stravníkov.
Momentálne nedostupné
Banány sú staré ako svet sám. Možno nie až tak staré, ale ľudstvo o nich vie už dlho, pretože prvé zmienky o nich sa nachádzajú v budhistických spisoch z roku 600 pred Kristom.
Momentálne nedostupné
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Ale čo je škorica a na čo je dobrá?
Momentálne nedostupné
Klinček BIO sa vyrába zo sušených púčikov klinčekovníka, stromu pochádzajúceho z Indonézie. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Obsahuje aj esenciálne oleje, ktoré mu dodávajú typickú vôňu a chuť. Najčastejšie ho nájdete v kuchyni ako korenie.
Momentálne nedostupné
Moruša je ovocie, ktoré rastie na teplomilných stromoch – preto sa pestuje v Stredomorí a na Balkáne. Niekedy sa v týchto oblastiach vyskytujú moruše ako ozdoby terás, záhrad a miest.Druhy moruše. Moruša má niekoľko druhov, ale najznámejšie sú: červená, biela a čierna moruša.Moruša čierna.
Momentálne nedostupné