Cena
Dostupnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
Momentálne nedostupné
Žito je jednou z najobľúbenejších obilnín v Českej republike. Žito je predovšetkým bohatým zdrojom vlákniny a jeho pekárske vlastnosti sú legendárne – kto by nepoznal ražný kvások a kysnutý chlieb.
Momentálne nedostupné
Ryžové vločky ponúkajú bezlepkovú verziu obľúbených kaší a dezertov. Sú o niečo tvrdšie ako vločky z iných obilnín, preto ich vopred namočte a potom uvarte. Vznikne tak krásne lepkavá, hustá hmota, ktorú možno použiť na prípravu lahodných pudingov, kaší, nátierok a ľahkých dezertov.
Momentálne nedostupné
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých nešľachtených plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
Momentálne nedostupné
Krupica ovsená je správnou voľbou suroviny na rannú kašu – bez varenia. Behom pár minút z nej pripravíte vynikajúcu a voňavú, sýtu kašu. Stačí zaliať horúcou vodou, nechať napučať a potom dochutiť podľa vášho priania – oriešky, semienka, ovocie, sirup, med či strúhaná čokoláda.
Momentálne nedostupné
Kukuričná krupica BIO je skvelou ingredienciou, ktorú možno v kuchyni použiť na mnoho rôznych spôsobov. Tu je niekoľko nápadov na jej použitie:Polenta: Tradičné talianske jedlo, ktoré sa pripravuje varením kukuričnej krupice vo vode alebo vývare, kým nevznikne hustá kaša.
Momentálne nedostupné
Kukuričná krupica je vhodná nielen na bezlepkové varenie. Je univerzálny a má príjemnú sladkú chuť. Je vhodná na prípravu kaší, nočkov, na polievky a mäsové guľky. Zloženie: 100% organická kukuričná krupica Balenie: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Kukuričná múka – výživná bezlepková múka z jemne mletého kukuričného zrna. Je ľahko stráviteľná a má široké možnosti využitia. Využijete ju nielen na prípravu chrumkavých tortill, ale aj na ranné kaše, sušienky, placky, na zahusťovanie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné
Pohánková krupica je ideálna na rannú bezlepkovú kašu. V našom bezlepkovom ekologickom mlyne ju pre vás melieme v celozrnnej verzii. Môžete ju použiť aj na prípravu knedlí, halušiek a jemnej zápražky do polievok a omáčok. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku.
Momentálne nedostupné
Pšeno je jemne lúpané zrno prosa. Je ľahko stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. Môžu byť pripravené na sladko alebo na slano. Používajú sa do polievok, kaší, palaciniek, nátierok, šalátov a ako príloha k rôznym mäsovým a zeleninovým jedlám.
Momentálne nedostupné
Ryžové vločky ponúkajú bezlepkovú verziu obľúbených kaší a dezertov. Sú o niečo tvrdšie ako vločky z iných obilnín, preto ich vopred namočte a potom uvarte. Vznikne tak krásne lepkavá, hustá hmota, ktorú môžete použiť na prípravu lahodných pudingov, kaší, nátierok a ľahkých dezertov.
Momentálne nedostupné
Špaldové otruby – ide o druh hrubo mletej krupice. Jej konzumáciou a pridávaním do rannej kaše, pečiva a iných jedál obohatíte svoje jedlo o kvalitnú vlákninu. Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
Momentálne nedostupné
Zloženie: Balenie: 500 g Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku
Energetická hodnota353 kcal Tuky5,80 g z toho nasýtené1,00 g Sacharidy55,80 g z toho cukry1,20 g Vláknina12,70 g Bielkoviny13,10 g Soľ g
Momentálne nedostupné