Cena
Dostupnosť
Kategória
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Starí Rimania si pred vojnovými výpravami pochutnávali na ovse. Ovsený šalát z uvarených ovsených zŕn bez semien a zeleniny vám dodá energiu a množstvo cennej vlákniny. Nebojte sa experimentovať a príďte na varené ovsené vločky možno v nátierke, budete príjemne prekvapení.
môžete mať 28.11
Zloženie: 100% kukuričná polenta BIO Balenie: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
môžete mať 28.11
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých, netransformovaných plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
môžete mať 28.11
Pšeničné otruby – je to taká veľmi hrubo mletá krupica. Jej konzumáciou a pridávaním do rannej kaše, pečiva a iných jedál obohacujete svoju stravu o kvalitnú vlákninu. Ako používať pšeničné otruby?
môžete mať 28.11
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu má pozitívny vplyv na našu imunitu a je tiež vhodný pre nervový a cievny systém.
môžete mať 28.11
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
môžete mať 28.11
Nadýchaná a nelepivá ryža. Jeho zrná sú štíhle a špicaté a krásne držia tvar. Vychutnáte si ho ako prílohu, do rizota, šalátov a zeleninových zmesí. Varenie trvá o niečo dlhšie ako u bielej mletej verzie, ale stojí to za to. Basmati natural má výraznejšiu chuť, vydrží dlhšie a poskytuje viac živín…
môžete mať 28.11
Bezlepkové ovsené vločky sú riešením pre všetkých, ktorí milujú kaše alebo müsli, ale nechcú alebo nemôžu jesť lepok. Samotný ovos neobsahuje lepok, ale musí sa spracovať bezpečne a oddelene. Naše bezlepkové ovsené vločky pochádzajú z farmy, kde sa o ovos starajú s veľkou starostlivosťou.
môžete mať 28.11
Biela fazuľa má príjemnú maslovú štruktúru, jemnú chuť a pevný tvar. Podobne ako ostatné strukoviny je bohatým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny. Obohatí vaše šaláty a nepokazí žiadnu polievku, prílohu ani rizoto. Po rozmixovaní je skvelým základom pre jemné a chutné nátierky.
môžete mať 28.11
Pšeničné fusilli od toskánskych majstrov. Pšeničné fusilli pre vás vyrábajú skutoční odborníci na cestoviny priamo v Taliansku. Na tvarovanie používajú špeciálne bronzové formy, takže cestoviny sú poréznejšie a vaše obľúbené omáčky lepšie držia.
môžete mať 28.11
Sterilizovaný cícer pripravený na okamžité použitie, s lahodnou, mierne orieškovou chuťou. Môžete z nej pripraviť šaláty, nátierky (vrátane slávneho hummusu), polievky, orientálne jedlá alebo ju mať ako výnimočnú prílohu. Cícer je jednou z najlepšie stráviteľných strukovín.
môžete mať 28.11
Bazalkový vývar je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie jedál. Dodá polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým jedlám viac chuti a vône.
môžete mať 28.11
Kurací vývar je koncentrovaný vývar z bio kuracieho mäsa. Použite ho na rýchle a jednoduché ochutenie jedál. Dodá výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým pokrmom.
môžete mať 28.11
Zeleninový vývar je skvelým doplnkom polievok, omáčok a iných jedál. Nielen pre vegánov a vegetariánov. Jedlám dodáva chuť a vôňu. Nájdete v ňom len poctivé suroviny v bio kvalite, bez glutamanu sodného.Skladovanie:Skladujte na suchom a chladnom mieste, najlepšie pri teplote do 26 °C.
môžete mať 28.11
Celozrnné špagety – doprajte si pravú taliansku kvalitu. Celozrnné špagety pre vás vyrábajú talianski majstri. Cestoviny sa vyrábajú zo slávnej talianskej tvrdej pšenice na špeciálnych bronzových formách. Preto majú tú správnu chuť a štruktúru a omáčky na nich krásne držia.
môžete mať 28.11
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
môžete mať 28.11
Červená repa sterilizovaná v sladkokyslom náleve. Sterilizovaná repa je skvelým pomocníkom pri príprave šalátov, zeleninových rizot a polievok. Pripravuje sa tradičným spôsobom bez chemickej konzervácie.
môžete mať 28.11
Červená ryža vyniká svojou jedinečnou červenou hrdzavou farbou a orieškovou chuťou. Patrí k špeciálnym typom nelúpanej ryže. Dodá atraktivitu vašim šalátom, prílohám a rizotám. Zrná sú vďaka svojmu povlaku plné vlákniny a vitamínov.
môžete mať 28.11
Dlhozrnná prírodná ryža nie je lúpaná ani leštená, takže si zachováva vyšší obsah vlákniny a vitamínov. Jej varenie trvá dlhšie, očakáva sa 50 – 60 minút. Po uvarení je krásne chrumkavá, s výraznou chuťou a vôňou.
môžete mať 28.11
Pšenica dvojzrnka je predchodcom dnešnej pšenice, ktorá ju na našom území nahradila niekedy v 6. storočí, najmä kvôli vyšším výnosom. Dvojzrnná pšenica si dodnes zachovala svoju prirodzenosť a nebola šľachtená.
môžete mať 28.11
Dlhozrnná prírodná ryža nie je lúpaná ani leštená, takže si zachováva vyšší obsah vlákniny a vitamínov. Varenie bude trvať dlhšie, približne 50 – 60 minút. Po upečení je krásne chrumkavá, s výraznou chuťou a vôňou.
môžete mať 28.11
Jačmeň je menej známa obilnina so skvelými výživovými vlastnosťami – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktoré priaznivo ovplyvňujú naše trávenie a znižujú cholesterol. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálov látky.
môžete mať 28.11
Jasmínová ryža má nezameniteľnú vôňu, ktorá počas varenia prevonia celú kuchyňu. Po uvarení je mierne lepkavá a možno ju použiť do príloh, rizota a dipov. Zloženie: 100% organická jazmínová ryža Balenie: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 28.11
Bezlepkové ovsené vločky sú riešením pre všetkých, ktorí milujú kaše alebo müsli, ale nechcú alebo nemôžu jesť lepok. Samotný ovos neobsahuje lepok, ale musí sa spracovať bezpečne a oddelene. Naše bezlepkové ovsené vločky pochádzajú z farmy, kde sa o ovos starajú s veľkou starostlivosťou.
môžete mať 28.11