Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Prírodný trstinový cukor obsahuje zvyšky melasy, preto je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistená ani bielená a dostáva sa k vám v tej najprirodzenejšej forme. Dobre vám poslúži všade tam, kde bežný cukor nie.
môžete mať 24.09
Červená repa sterilizovaná v sladkokyslom náleve. Sterilizovaná repa je skvelým pomocníkom pri príprave šalátov, zeleninových rizot a polievok. Pripravuje sa tradičným spôsobom bez chemickej konzervácie.
môžete mať 24.09
Vypestujte si doma zdravé klíčky rastlín v ekologickej kvalite bez pesticídov. Získate tie najčerstvejšie vitamíny. Suché zrná a semená obsahujú zásobu minerálov, stopových prvkov, bielkovín, vitamínov a enzýmov.Počas klíčenia sa tieto látky aktivujú a ich obsah sa zvyšuje.
môžete mať 24.09
Červená ryža vyniká svojou jedinečnou červenou hrdzavou farbou a orieškovou chuťou. Patrí k špeciálnym typom nelúpanej ryže. Dodá atraktivitu vašim šalátom, prílohám a rizotám. Zrná sú vďaka svojmu povlaku plné vlákniny a vitamínov.
môžete mať 24.09
Bezvaječné rezance vyrobené z celozrnnej jačmennej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Sú vhodné do všetkých polievok a na prípravu zapekaných jedál.
môžete mať 24.09
Celozrnné špagety – doprajte si pravú taliansku kvalitu. Celozrnné špagety pre vás vyrábajú talianski majstri. Cestoviny sa vyrábajú zo slávnej talianskej tvrdej pšenice na špeciálnych bronzových formách. Preto majú tú správnu chuť a štruktúru a omáčky na nich krásne držia.
môžete mať 24.09
Špaldové rezance bez vajec vyrobené z celozrnnej špaldovej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Vhodné do všetkých polievok. Zloženie: Celozrnná špaldová múka BIO Balenie: 250 g Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 24.09
Cestoviny bezvaječné ražné z celozrnnej ražnej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
môžete mať 24.09
Dlhozrnná prírodná ryža nie je lúpaná ani leštená, takže si zachováva vyšší obsah vlákniny a vitamínov. Jej varenie trvá dlhšie, očakáva sa 50 – 60 minút. Po uvarení je krásne chrumkavá, s výraznou chuťou a vôňou.
môžete mať 24.09
Dlhozrnná prírodná ryža nie je lúpaná ani leštená, takže si zachováva vyšší obsah vlákniny a vitamínov. Varenie bude trvať dlhšie, približne 50 – 60 minút. Po upečení je krásne chrumkavá, s výraznou chuťou a vôňou.
môžete mať 24.09
Jasmínová ryža má nezameniteľnú vôňu, ktorá počas varenia prevonia celú kuchyňu. Po uvarení je mierne lepkavá a možno ju použiť do príloh, rizota a dipov. Zloženie: 100% organická jazmínová ryža Balenie: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 24.09
Prírodný trstinový cukor obsahuje zvyšky melasy, preto je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistená ani bielená a dostáva sa k vám v tej najprirodzenejšej forme. Dobre vám poslúži všade tam, kde bežný cukor nie.
môžete mať 24.09
Ražné koláče bez vajec z celozrnnej ražnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Hodia sa ako príloha, do šalátov, rýchlych panvíc atď.Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
môžete mať 24.09
Paradajky passata – passata – bez nich sa nezaobíde žiadna pizza. Paradajky Passata sa pre vás vyrábajú priamo v Taliansku zo zrelých čerstvých paradajok. Passata dodá vašej pizzi a cestovinám ten správny taliansky nádych. Hodí sa k nemu bazalka, oregano, parmezán a ďalšie stredomorské prísady.
môžete mať 24.09
Pestrofarebná ryža je lahodnou zmesou dlhozrnnej prírodnej ryže, červenej ryže a divokej alebo „indiánskej ryže“. Doprajte si originalitu a dodajte svojmu pokrmu farbu a nevšednosť. Farebná ryža je výborná do šalátov, rizota, pilafu a jedál na rýchlu panvicu.
môžete mať 24.09
Ryžu Arborio si zamilujú všetci milovníci talianskej kuchyne. Ryža Arborio je zvnútra chrumkavá a zvonka mierne lepkavá, čo je typické pre talianske rizoto. Hubové rizoto bude chutiť výborne, rovnako ako tekvicové, cuketové alebo brokolicové rizoto.
môžete mať 24.09
Prírodná guľatozrnná ryža je výnimočná svojím kyprým tvarom a vysokým obsahom škrobu. Absorbuje veľa vody. Po uvarení vás prekvapí svojou príjemnou krémovou konzistenciou. Krásne sa lepí, preto je tou správnou voľbou na prípravu rizota, plniek a náplní, zapekaných jedál alebo placiek.
môžete mať 24.09
Cestoviny bez vajec -mušličky z celozrnnej špaldovej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
môžete mať 24.09
Želírujúci trstinový cukor s pektínom na prípravu marmelád a džemov. Bez chemických a konzervačných látok. Na 1,5 kg ovocia použite 500 g želírovacieho cukru. Veľmi jednoduchá príprava.
môžete mať 24.09
Quinoa je pseudoobilnina, ktorá sa v minulosti hojne pestovala u juhoamerických národov a v posledných rokoch zažíva návrat a renesanciu.
Momentálne nedostupné
Pšeničné špagety, aké sa pripravujú v Taliansku. Pšeničné špagety vyrobené z pravej tvrdej talianskej pšenice priamo z Talianska. Stavte na istotu talianskej kvality. Tradícia, skúsenosti a južanský temperament dodávajú našim špagetám ten správny šmrnc.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné koláče z celozrnnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné pšeničné cestoviny -vretená z celozrnnej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné špaldovo-pohánkové kolienka- celozrnná kombinácia zdravých plodín. Bohaté na vlákninu a bielkoviny, ktoré vás zasýtia na dlhý čas. Hodí sa ako príloha, do šalátov, rýchlych panvíc atď.
Momentálne nedostupné