Cena
Dostupnosť
Kategória
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Dlhozrnná biela ryža vyniká krásnou farbou, rýchlou prípravou a príjemnou chuťou. Za 15 – 20 minút získate vynikajúcu prílohu k mäsovým a zeleninovým jedlám, omáčkam alebo strukovinovým zmesiam.
Momentálne nedostupné
Pšeničné špagety, aké sa pripravujú v Taliansku. Pšeničné špagety vyrobené z pravej tvrdej talianskej pšenice priamo z Talianska. Stavte na istotu talianskej kvality. Tradícia, skúsenosti a južanský temperament dodávajú našim špagetám ten správny šmrnc.
Momentálne nedostupné
Vždy majte doma po ruke celozrnnú krupicu, je skvelá na raňajky aj večeru. Celozrnný charakter krupice ju povyšuje na zdravé a sýte jedlo s množstvom vlákniny a vitamínov. Je vhodný aj na výrobu knedlí, nočkov alebo zahusťovanie.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné koláče z celozrnnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné rezance vyrobené z celozrnnej jačmennej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Sú vhodné do všetkých polievok a na prípravu zapekaných jedál.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné pšeničné cestoviny -vretená z celozrnnej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Celozrnné makové tyčinky znejú naozaj skvele! Vďaka použitiu celozrnnej špaldovej a pšeničnej múky sú bohaté na vlákninu, ktorá prispieva k zdravšiemu tráveniu a dlhšiemu pocitu sýtosti. Okrem toho mak obsahuje zdravé tuky, vápnik a horčík, takže tyčinky sú nielen chutné, ale aj výživné.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné špaldovo-pohánkové kolienka- celozrnná kombinácia zdravých plodín. Bohaté na vlákninu a bielkoviny, ktoré vás zasýtia na dlhý čas. Hodí sa ako príloha, do šalátov, rýchlych panvíc atď.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné rezance vyrobené z celozrnnej múky, ktorá obsahuje obilný povlak a klíčky. Sú bohaté na vlákninu a bielkoviny a zasýtia na dlhý čas.
Momentálne nedostupné
Červená šošovica je hotová za 15 minút. Nenadúva a je veľmi dobre stráviteľný. Pri varení sa rozpadá, takže je vhodná najmä do polievok, nátierok, kaší a pikantných predjedál alebo ako základ indických jedál dhal.
Momentálne nedostupné
Neolúpaná červená šošovica je krásne hnedá a rýchlo uvarená. Pred varením je však dobré namočiť ju na 2 hodiny do vody. Na rozdiel od svojej napoly olúpanej sestry sa po uvarení nerozpadá, ale krásne drží tvar. Bude tak ozdobou vašich šalátov, polievok, rizota a pilafov.
Momentálne nedostupné
Cestoviny bezvaječné ražné z celozrnnej ražnej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné cestoviny špaldovo-pohánkové – celozrnná kombinácia zdravých plodín. Je bohatá na vlákninu a bielkoviny, takže vás zasýti na dlhý čas.
Momentálne nedostupné
Cícer je jednou z najstráviteľnejších strukovín. Je bohatá na komplexné sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rastlinných bielkovín. Dlhodobo sa plní.
Momentálne nedostupné
Zloženie: Balenie: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
Momentálne nedostupné
Balenie: 2,5 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Biela fazuľa má príjemnú maslovú štruktúru, jemnú chuť a pevný tvar. Podobne ako ostatné strukoviny je bohatým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny. Obohatí vaše šaláty a nepokazí žiadnu polievku, prílohu ani rizoto.
Momentálne nedostupné
Quinoa je pseudoobilnina, ktorá sa v minulosti hojne pestovala u juhoamerických národov a v posledných rokoch zažíva návrat a renesanciu. Je prirodzene bezlepková, nutrične hodnotná vďaka vysokému obsahu bielkovín a širokému spektru amynokyselín.
Momentálne nedostupné
Sú zdravšou alternatívou cestovín z bielej pšeničnej múky. Vďaka celozrnnej múke obsahujú veľa vlákniny a zasýtia na dlhšiu dobu. Celozrnné vretená chutia výborne ako príloha, do šalátov, nákypov a studených zeleninových zmesí.
Momentálne nedostupné
Sú zdravšou alternatívou cestovín z bielej pšeničnej múky. Vďaka celozrnnej múke obsahujú veľa vlákniny a zasýtia na dlhšiu dobu. Celozrnné pšeničné vretená chutia výborne ako príloha, do šalátov, nákypov a studených zeleninových zmesí.
Momentálne nedostupné
Červená šošovica je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a tiež vlákniny, takže zasýti a upraví trávenie. Obsahuje tiež väčšie množstvo železa a vitamínu B6. Červená šošovica sa nemusí namáčať a je hotová do 15 minút, nenadúva a je veľmi dobre stráviteľná.
Momentálne nedostupné
Neolúpaná červená šošovica je krásne hnedá a rýchlo uvarená. Pred varením je však dobré namočiť ju na 2 hodiny do vody. Na rozdiel od svojej pololúpanej sestry sa po uvarení nerozpadá, ale krásne drží tvar. Bude tak ozdobou vašich šalátov, polievok, rizota a pilafov.
Momentálne nedostupné
Dlhozrnná biela ryža vyniká krásnou farbou, rýchlou prípravou a príjemnou chuťou. Za 15 – 20 minút získate vynikajúcu prílohu k mäsovým a zeleninovým jedlám, omáčkam alebo strukovinovým zmesiam.Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti 75 %.
Momentálne nedostupné
Podobne ako iné strukoviny je červená fazuľa zdrojom rastlinných bielkovín. Obsahuje tiež veľa vlákniny. Červená fazuľa pochádza zo Strednej Ameriky, niekedy sa označuje ako „chilli fazuľa“ a v Mexiku sa používa na prípravu tradičného pokrmu „chilli con carne“ (chilli s mäsom).
Momentálne nedostupné