Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Estragón sa nazýva dračí pazúr, pretože jeho tvar pripomína dračí chvost. Tento estragón má jemnú aromatickú vôňu pripomínajúcu aníz a mierne horkú korenistú chuť. Hodí sa najmä do rôznych jedál z rýb, hydiny a vajec.
môžete mať 29.11
Sedliacky chlieb bez feniklu si už ani nevieme predstaviť. Sladko aromatické semienka dodávajú tmavému chlebu a pečivu nezameniteľnú chuť. Fenikel však dokáže oveľa viac než len chlieb prevoňať.
môžete mať 29.11
Citrón v kombinácii s korením je ideálnou kombináciou na ochutenie grilovaných rýb alebo kuracieho mäsa.
môžete mať 29.11
Grilovanie je obľúbené na celom svete. Dobré jedlo a spoločnosť sú rovnako dôležité ako výzva dodať hovädziemu, bravčovému, jahňaciemu alebo kuraciemu mäsu jedinečnú chuť. Paprika, cesnak, paradajky, korenie, chilli a množstvo byliniek sa určite postarajú o nezabudnuteľný chuťový zážitok.
môžete mať 29.11
Galbanum je skvelým korením juhovýchodnej Ázie. Ak máte radi juhoázijskú kuchyňu, galbanum musíte mať doma. Má vôňu pripomínajúcu zázvor a citrón, ale je oveľa jemnejšia ako zázvor. Vďaka Hildegarde sa v Európe opäť stal známym a s obľubou sa tu používa ako náhrada korenia.
môžete mať 29.11
Fish & Chicks bio – grilovacie korenie na ryby a kurčatá – citrón bio 50%, čierne korenie bio 30%, tymián bio, citrónová tráva bio, zázvor bio, esenciálny olej – citrón bio Holy Veggie bio – grilovacie korenie pre vegetariánov a vegánov – cibuľa bio,petržlen bio, medvedí cesnak bio, estragón bio, …
môžete mať 29.11
Zloženie: Ajurvédska magická soľ 48%, cesnak bio, koriander bio, sladká paprika bio, rasca bio, kurkuma bio, zázvor ml. bio, čierne korenie bio, rasca (rímska) bio, chilli bio Balenie: 100 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 29.11
Popri šafráne a vanilke je tretím najdrahším korením. Jeho dymová, kvetinová a sladká aróma zohráva nezastupiteľnú úlohu v indickej a arabskej kuchyni ako súčasť zmesí korenia. Štipka kardamónu na šálke horúceho nápoja prinesie silu a vôňu Orientu.
môžete mať 29.11
Kari má svoj pôvod v Indii a odráža neuveriteľne rozmanité chute tejto krajiny. SONNENTOR ponúka dve zmesi karí – jemne sladké a pikantné karí pre milovníkov chilli.
môžete mať 29.11
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si nevieme predstaviť bez ovocno-korenistej vône a korenistej chuti klinčekov. Hrebíček vložený do cibule sa často varí v polievke alebo s ryžou, aby sa zvýraznila jeho chuť. Tvorí základnú súčasť aromatickej zmesi korenia Garam Masala.
môžete mať 29.11
Punč, varené víno, kompót a vianočné čaje si nevieme predstaviť bez ovocno-korenistej vône a korenistej chuti klinčekov. Hrebíček vložený do cibule sa často varí v polievke alebo s ryžou, aby sa zvýraznila jeho chuť.
môžete mať 29.11
Kôpor je oveľa viac ako len „šťava z uhoriek“. Uhorky s kôprom a jogurtom sú síce skvelým letným osviežením, ale je škoda nepreskúmať aj ďalšie možnosti, ktoré nám toto aromatické korenie ponúka. Kôpor vonia po citróne a výborne sa hodí ku koreňovej zelenine, fazuli, zemiakom a červenej repe.
môžete mať 29.11
Korenie je „viac ako len prášok na kýchanie“. Na získanie bieleho korenia sa zbierajú čierne, úplne zrelé plody, ktoré sa potom asi týždeň namáčajú vo vode. Mezokarp, vonkajšia škrupina, sa rozpadne, a tým sa oddelí od endokarpu.
môžete mať 29.11
Zaujímavá aromatická kombinácia rôznych druhov korenia je veľmi chutnou záležitosťou. Čerstvo mleté sa dá použiť na dochutenie takmer každého jedla: čerstvo uvarených cestovín, rýb, ryžových pokrmov a zeleniny. Vzhľadom na jeho štipľavosť ho treba dávkovať opatrne!
môžete mať 29.11
Nedeľné menu s pečeným kuraťom je v mnohých rodinách tradíciou. Dáte si krídlo, prsia alebo stehno – pikantné a chrumkavé? Domáca pani pečie kurča na paprike, cesnaku a koriandri. Citrónová tráva dodáva svieži nádych.
môžete mať 29.11
Korenie na pizzu a cestoviny – „kúsok talianskej dovolenky každý deň“ Korenie na pizzu a cestoviny je určené, ako už názov napovedá, na zjemnenie klasických talianskych jedál. Dodáva pizze, cestovinám a lasagniam chuť, ktorú je často ťažké nájsť mimo Talianska.
môžete mať 29.11
Svenovo korenie na ryby 35g bio Informácie o výrobku Sven je vášnivý rybár, určite z vikingskej rodiny. Niekedy chytí toľko rýb, že sa jeho čln pod ich váhou sotva udrží na hladine. Doma však dokáže vyčarovať naozaj úžasné rybie špeciality. Jeho tajomstvo?
môžete mať 29.11
Že tofu nemá žiadnu chuť? Tak mu ho dajte! S tofu korením pani Yoko mu dodáte jedinečnú chuť. Vonia sviežo a orientálne a vďaka rasci, koriandru, kurkume a citrónovej tráve je to delikatesa.
môžete mať 29.11
Nová slaná zmes pre všetkých, ktorí majú radi vajíčka!
môžete mať 29.11
Vyčarujte si atmosféru vianočných trhov v teple domova. S horúcim vareným vínom v ruke bude celý dom voňať oveľa lepšie!
môžete mať 29.11
Čo majú spoločné perník a kari? Koriander – niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nevedia stotožniť. Napriek tomu, skôr než sa stanete jeho milovníkom alebo nie, mali by ste bezpodmienečne ochutnať jeho semená (botanicky správne: plody) a listy, pretože tie sa na jazyku vyvíjajú úplne inak.
môžete mať 29.11
Na prípravu tradičného guláša potrebujete veľa cibule, mäsa, trpezlivosť a odvážnu ruku, pokiaľ ide o korenie. S Lajošovým gulášovým korením to bude hračka. Sladká a pikantná paprika, cesnak, kúsky cibule a rasca sa postarajú o výdatný temperament maďarského národného jedla.
môžete mať 29.11
Libeček – „Polievkové korenie ala nature“. Klasická polievková stonka Libeček má bylinkovú vôňu so stopami anízu, citrónu a kvasníc. Jeho chuť pripomína zeler, ale je intenzívnejšia. Bolo by však chybou používať libeček len do polievok.
môžete mať 29.11
Čo majú spoločné perník a kari? Koriander – niektorí ho milujú, iní sa s jeho chuťou nevedia stotožniť. Napriek tomu, skôr než sa stanete jeho milovníkom alebo nie, mali by ste bezpodmienečne ochutnať jeho semená (botanicky správne: plody) a listy, pretože tie sa na jazyku vyvíjajú úplne inak.
môžete mať 29.11
Sonnentor je síce u nás doma v Čejkovicích na južnej Morave, ale je dnes aktívny po celom svete. Veď u nás na Morave nerastú všetky druhy bylín, čajov a korenia po ktorých je dopyt. Preto máme partnerov a priateľov po celom svete.