Cena
Štítok
Stav tovaru
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Otočný kartáč pre vysávač popola MINiCEN, ktorý vám zaručí dokonale čisté kúty a štrbiny.
môžete mať 23.10 - 24.10
Piliny na údenie v príchutiach whisky, red wine, oak sa používajú na údenie studeným dymom, kedy údiaci proces trvá viac ako 10 hodín ( niekedy aj niekoľko dní ). Vďaka zásobníku na piliny môžete premeniť aj Váš gril na udiareň.
môžete mať 23.10 - 24.10
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Vysávač na popol a sadze sa perfektne hodí nielen do domácností s kozubom či pecou, ale aj na záhrady a chalupy, kde sa hojne griluje. Krbový vysávač slúži sa vysávanie studeného popola.
môžete mať 23.10 - 24.10
Zásobník peliet na údenie môže byť použitý v každom grile alebo údiarni. Zásobník je možné použiť na teplé aj studené údenie.
môžete mať 23.10 - 24.10
Kvalitné drevo na grilovanie ponúkne krásnu chuť a vôňu pripravovanému pokrmu. Premium bukové ručne triedené drevo na grilovanie.
môžete mať 23.10 - 24.10
Návlek na filter pre vysávač studeného popola MINiCEN. Používaním návleku oddialite potrebnú výmenu filtra čím predĺžite jeho životnosť. HEPA filter vysávača popola sa tak rýchlo nezanesie a sací výkon bude silnejši po dlhšiu dobu.
môžete mať 23.10 - 24.10
Pelety v príchuti whisky, sherry wine, peach sú 100% prírodný materiál a používajú sa na vytvorenie čistého modrého dymu na údenie. Pelety majú veľmi univerzálne použitie a vďaka nim viete premeniť aj keramický gril na malú údiareň na studený dym.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Ak chceme dosiahnuť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 23.10 - 24.10
Drevená doska na grilovanie a údenie s príchuťou whisky. Potraviny sú priamo na údiacej doske a tým sa môže aróma prenášať priamo do potravín.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Štiepky sa namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Štiepky na údenie sa pomocou zásobníka na štiepky používajú na dlhotrvajúce mierne údenie. Namočia na hodinu do vody, prípadne piva či vína podľa chuti. Štiepky na údenie môžete použiť aj priamo, ak chcete na začiatku grilovania zaúdiť mäso.
môžete mať 23.10 - 24.10
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
môžete mať 23.10 - 24.10