Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Celozrnné špagety – doprajte si pravú taliansku kvalitu. Celozrnné špagety pre vás vyrábajú talianski majstri. Cestoviny sa vyrábajú zo slávnej talianskej tvrdej pšenice na špeciálnych bronzových formách. Preto majú tú správnu chuť a štruktúru a omáčky na nich krásne držia.
môžete mať 02.08
Špaldové rezance bez vajec vyrobené z celozrnnej špaldovej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Vhodné do všetkých polievok. Zloženie: Celozrnná špaldová múka BIO Balenie: 250 g Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 02.08
Červená šošovica je hotová za 15 minút. Nenadúva a je veľmi dobre stráviteľný. Pri varení sa rozpadá, takže je vhodná najmä do polievok, nátierok, kaší a pikantných predjedál alebo ako základ indických jedál dhal.
môžete mať 02.08
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
môžete mať 02.08
Červená repa sterilizovaná v sladkokyslom náleve. Sterilizovaná repa je skvelým pomocníkom pri príprave šalátov, zeleninových rizot a polievok. Pripravuje sa tradičným spôsobom bez chemickej konzervácie.
môžete mať 02.08
Červená ryža vyniká svojou jedinečnou červenou hrdzavou farbou a orieškovou chuťou. Patrí k špeciálnym typom nelúpanej ryže. Dodá atraktivitu vašim šalátom, prílohám a rizotám. Zrná sú vďaka svojmu povlaku plné vlákniny a vitamínov.
môžete mať 02.08
Cestoviny bezvaječné ražné z celozrnnej ražnej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
môžete mať 02.08
Cícer je jednou z najstráviteľnejších strukovín. Je bohatá na komplexné sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rastlinných bielkovín. Dlhodobo sa plní.
môžete mať 02.08
Zloženie: Balenie: 500 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
môžete mať 02.08
Dlhozrnná prírodná ryža nie je lúpaná ani leštená, takže si zachováva vyšší obsah vlákniny a vitamínov. Jej varenie trvá dlhšie, očakáva sa 50 – 60 minút. Po uvarení je krásne chrumkavá, s výraznou chuťou a vôňou.
môžete mať 02.08
Pšenica dvojzrnka je predchodcom dnešnej pšenice, ktorá ju na našom území nahradila niekedy v 6. storočí, najmä kvôli vyšším výnosom. Dvojzrnná pšenica si dodnes zachovala svoju prirodzenosť a nebola šľachtená.
môžete mať 02.08
Biela fazuľa má príjemnú maslovú štruktúru, jemnú chuť a pevný tvar. Podobne ako ostatné strukoviny je bohatým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny. Obohatí vaše šaláty a nepokazí žiadnu polievku, prílohu ani rizoto.
môžete mať 02.08
Červená šošovica je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a tiež vlákniny, takže zasýti a upraví trávenie. Obsahuje tiež väčšie množstvo železa a vitamínu B6. Červená šošovica sa nemusí namáčať a je hotová do 15 minút, nenadúva a je veľmi dobre stráviteľná.
môžete mať 02.08
Neolúpaná červená šošovica je krásne hnedá a rýchlo uvarená. Pred varením je však dobré namočiť ju na 2 hodiny do vody. Na rozdiel od svojej pololúpanej sestry sa po uvarení nerozpadá, ale krásne drží tvar. Bude tak ozdobou vašich šalátov, polievok, rizota a pilafov.
môžete mať 02.08
Dlhozrnná biela ryža vyniká krásnou farbou, rýchlou prípravou a príjemnou chuťou. Za 15 – 20 minút získate vynikajúcu prílohu k mäsovým a zeleninovým jedlám, omáčkam alebo strukovinovým zmesiam.Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti 75 %.
môžete mať 02.08
Dlhozrnná prírodná ryža nie je lúpaná ani leštená, takže si zachováva vyšší obsah vlákniny a vitamínov. Varenie bude trvať dlhšie, približne 50 – 60 minút. Po upečení je krásne chrumkavá, s výraznou chuťou a vôňou.
môžete mať 02.08
Podobne ako iné strukoviny je červená fazuľa zdrojom rastlinných bielkovín. Obsahuje tiež veľa vlákniny. Červená fazuľa pochádza zo Strednej Ameriky, niekedy sa označuje ako „chilli fazuľa“ a v Mexiku sa používa na prípravu tradičného pokrmu „chilli con carne“ (chilli s mäsom).
môžete mať 02.08
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je to nutrične bohaté, s vysokým obsahom vlákniny a bielkovín, s vysokým obsahom rutínu
(flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerály.
môžete mať 02.08
Ovos je jednou z najznámejších a zároveň jedna z nutrične najhodnotnejších obilnín. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí zahŕňa vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkoviny, sacharidy z ovsa sa pomaly vstrebávajú, a tak zasýtia na dlhú dobu
na dlhý čas.
môžete mať 02.08
Ovsená kaša je jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu odborníci. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam predstavuje dokonalý zdroj energie a živín.
môžete mať 02.08
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 02.08
Prírodný trstinový cukor obsahuje zvyšky melasy, preto je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistená ani bielená a dostáva sa k vám v tej najprirodzenejšej forme. Dobre vám poslúži všade tam, kde bežný cukor nie.
môžete mať 02.08
Dvojzrnnú pšenicu ochutnali naši predkovia, zostala rovnaká, pôvodná a originálna (nešľachtená pšenica) a zachovala si veľa živín. Objavili sme pre vás zabudnuté obilniny v ich jednoduchej a prirodzenej podobe. Obohaťte ním šaláty, polievky a rizota.
môžete mať 02.08
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 02.08