Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kedysi paradajky nevyzerali tak, ako ich poznáme dnes – boli malé a žlté. V 16. storočí sa rozšírili z Južnej Ameriky, kde sa predpokladá, že sa začali pestovať približne pred 50 miliónmi rokov, do celého sveta. V súčasnosti ich možno nájsť napríklad rozpolené a solené.
môžete mať 14.10
Slivky sušené BIO Zloženie: 100% slivky BIO Krajina pôvodu: Bulharsko Balenie: 500g CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimálna trvanlivost: min 12 měsíců od datumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto.
môžete mať 14.10
Kedysi paradajky nevyzerali tak, ako ich poznáme dnes – boli malé a žlté. V 16. storočí sa rozšírili z Južnej Ameriky, kde sa predpokladá, že sa pestovali približne pred 50 miliónmi rokov, do celého sveta. V súčasnosti ich možno nájsť aj vo forme prášku.
môžete mať 14.10
Pór pochádza z južnej Európy a pestovali ho už starí Gréci a Rimania. V sušenej forme je skvelým pomocníkom v kuchyni a dodáva jedlám šmrnc. Má podobnú chuť ako cesnak a používa sa najmä za studena, aby nestratil svoju jedinečnú arómu.
môžete mať 14.10
Pór pochádza z južnej Európy a pestovali ho už starí Gréci a Rimania. V sušenej forme je skvelým pomocníkom v kuchyni a dodáva jedlám šmrnc. Má podobnú chuť ako cesnak a používa sa najmä za studena, aby nestratil svoju jedinečnú arómu.
môžete mať 14.10
Tapiokový škrob sa získava z odnože manioku, tropickej rastliny pochádzajúcej z Ameriky, ktorá dorastá do výšky 1 až 3 m. Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiatikov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény.
môžete mať 14.10
Tapiokový škrob sa získava z odnože manioku, tropickej rastliny pochádzajúcej z Ameriky, ktorá dorastá do výšky 1 až 3 m. Škrob obsahuje veľké množstvo sacharidov a bielkovín. Je vhodný aj pre celiatikov a iných alergikov, pretože je prirodzene bezlepkový a neobsahuje žiadne alergény.
môžete mať 14.10
Organické tekvicové semienka sú zdravou pochúťkou bohatou na živiny. Sú skvelým zdrojom bielkovín, vlákniny a zdravých tukov.
môžete mať 14.10
Organické tekvicové semienka sú zdravou pochúťkou bohatou na živiny. Sú skvelým zdrojom bielkovín, vlákniny a zdravých tukov. Obsahujú tiež vitamíny A, B, D, E, ako aj minerály selén, horčík, zinok, železo, fosfor a mnohé ďalšie.
môžete mať 14.10
Organické tekvicové semienka sú zdravou pochúťkou bohatou na živiny. Sú skvelým zdrojom bielkovín, vlákniny a zdravých tukov.
môžete mať 14.10
Organické tekvicové semienka sú zdravou pochúťkou bohatou na živiny. Sú skvelým zdrojom bielkovín, vlákniny a zdravých tukov.
môžete mať 14.10
Zemné mandle, chufa, gomi znamenajú tigrie orechy, ale žiadny z nich v skutočnosti nie je orech. Ste zmätení? Tigrie orechy nie sú orechy – sú to hľuzy rastliny nazývanej shahor.Trochu z ich histórie. Prvá zmienka o šahor pochádza zo starovekého Egypta.
môžete mať 14.10
Zemné mandle, chufa, gomi znamenajú tigrie orechy, ale žiadny z nich v skutočnosti nie je orech. Ste zmätení? Tigrie orechy nie sú orechy – sú to hľuzy rastliny nazývanej shahor.Trochu z ich histórie. Prvá zmienka o šahor pochádza zo starovekého Egypta.
môžete mať 14.10
Zemné mandle, chufa, gomi znamenajú tigrie orechy, ale žiadny z nich v skutočnosti nie je orech. Ste zmätení? Tigrie orechy nie sú orechy – sú to hľuzy rastliny nazývanej shahor.Trochu z ich histórie. Prvá zmienka o šahor pochádza zo starovekého Egypta.
môžete mať 14.10
Prírodný trstinový cukor je alternatívou rafinovaného bieleho cukru, ale má medovú až karamelovú chuť.Kde ho použiť? Určite kdekoľvek chcete: varenie, dokonca aj pečenie – fantázii sa medze nekladú.
môžete mať 14.10
Prírodný trstinový cukor je alternatívou rafinovaného bieleho cukru, ale má medovú až karamelovú chuť.Kde ho použiť? Určite kdekoľvek chcete: varenie, dokonca aj pečenie – fantázii sa medze nekladú.
môžete mať 14.10
Bourbonská mletá vanilka je kvalitný druh mletej vanilky z oblasti Bourbon (dnes známej ako Réunion a okolité ostrovy v Indickom oceáne).
môžete mať 14.10
Bourbonská mletá vanilka je kvalitný druh mletej vanilky z oblasti Bourbon (dnes známej ako Réunion a okolité ostrovy v Indickom oceáne).
môžete mať 14.10
Vanilkový struk Bourbon Bio (18–20 cm) je vysokokvalitný vanilkový struk, ktorý sa pestuje ekologicky a bez použitia chemických pesticídov alebo hnojív.
môžete mať 14.10
Vanilkový cukor je zmes cukru a vanilky alebo vanilínu. Pravý vanilkový cukor obsahuje pravé vanilkové semienka alebo mletú vanilku, ktorá mu dodáva bohatšiu a komplexnejšiu chuť vďaka prítomnosti ďalších aróm okrem vanilínu.
môžete mať 14.10
Vanilkový cukor je zmes cukru a vanilky alebo vanilínu. Pravý vanilkový cukor obsahuje pravé vanilkové semienka alebo mletú vanilku, ktorá mu dodáva bohatšiu a komplexnejšiu chuť vďaka prítomnosti ďalších aróm okrem vanilínu.
môžete mať 14.10
Vanilkový cukor je zmes cukru a vanilky alebo vanilínu. Pravý vanilkový cukor obsahuje pravé vanilkové semienka alebo mletú vanilku, ktorá mu dodáva bohatšiu a komplexnejšiu chuť vďaka prítomnosti ďalších aróm okrem vanilínu.
môžete mať 14.10
Vanilkový cukor je zmes cukru a vanilky alebo vanilínu. Pravý vanilkový cukor obsahuje pravé vanilkové semienka alebo mletú vanilku, ktorá mu dodáva bohatšiu a komplexnejšiu chuť vďaka prítomnosti ďalších aróm okrem vanilínu.
môžete mať 14.10
Jedna z najzdravších potravín a jeden z najznámejších orechov – áno, je to vlašský orech. Keď sa nad tým zamyslíme, vylúpané jadro sa veľmi podobá nášmu mozgu. A skutočne, vlašské orechy sú vynikajúcou potravou pre náš mozog!
môžete mať 14.10