Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Bio vínny ocot so 6% kyslosťou predstavuje nielen jedinečnú chuť, ale aj zdravý doplnok do vašej kuchyne. Ocot je vyrobený z kvalitného vína, a zaisťuje tak príjemnú sladkokyslú chuť. Jeho výroba je založená na tradičných metódach, pri ktorých sa používajú iba kvalitné BIO suroviny.
môžete mať 14.10
Višne sú kôstkové ovocie červenej farby a nie sú také obľúbené ako čerešne. Teraz vám ich však predstavíme a stavíme sa, že si ich hneď obľúbite viac.Aký je rozdiel medzi čerešňami a višňami? Mnohí z nás ich možno na prvý pohľad nedokážu rozlíšiť, ale je medzi nimi rozdiel.
môžete mať 14.10
Višne sú kôstkové ovocie červenej farby a nie sú také obľúbené ako čerešne. Teraz vám ich však predstavíme a stavíme sa, že si ich hneď obľúbite viac.Aký je rozdiel medzi čerešňami a višňami? Mnohí z nás ich možno na prvý pohľad nedokážu rozlíšiť, ale je medzi nimi rozdiel.
môžete mať 14.10
Višne sú kôstkové ovocie červenej farby a nie sú také obľúbené ako čerešne. Teraz vám ich však predstavíme a stavíme sa, že si ich hneď obľúbite viac.Aký je rozdiel medzi čerešňami a višňami? Mnohí z nás ich možno na prvý pohľad nedokážu rozlíšiť, ale je medzi nimi rozdiel.
môžete mať 14.10
Višne sú kôstkové ovocie červenej farby a nie sú také obľúbené ako čerešne. Teraz vám ich však predstavíme a stavíme sa, že si ich hneď obľúbite viac.Aký je rozdiel medzi čerešňami a višňami? Mnohí z nás ich možno na prvý pohľad nedokážu rozlíšiť, ale je medzi nimi rozdiel.
môžete mať 14.10
Višne sú kôstkové ovocie červenej farby a nie sú také obľúbené ako čerešne. Teraz vám ich však predstavíme a stavíme sa, že si ich hneď obľúbite viac.Aký je rozdiel medzi čerešňami a višňami? Mnohí z nás ich možno na prvý pohľad nedokážu rozlíšiť, ale je medzi nimi rozdiel.
môžete mať 14.10
Višne sú kôstkové ovocie červenej farby a nie sú také obľúbené ako čerešne. Teraz vám ich však predstavíme a stavíme sa, že si ich hneď obľúbite viac.Aký je rozdiel medzi čerešňami a višňami? Mnohí z nás ich možno na prvý pohľad nedokážu rozlíšiť, ale je medzi nimi rozdiel.
môžete mať 14.10
Jedna z najzdravších potravín a jeden z najznámejších orechov – áno, je to vlašský orech. Keď sa nad tým zamyslíme, vylúpané jadro sa veľmi podobá nášmu mozgu. A skutočne, vlašské orechy sú vynikajúcou potravou pre náš mozog!
môžete mať 14.10
Jedna z najzdravších potravín a jeden z najznámejších orechov – áno, je to vlašský orech. Keď sa nad tým zamyslíme, vylúpané jadro sa veľmi podobá nášmu mozgu. A skutočne, vlašské orechy sú vynikajúcou potravou pre náš mozog!
môžete mať 14.10
Všetci poznáme zázvor predovšetkým ako koreň, z ktorého sa vyrába korenie. Zázvor je však asi meter vysoká rastlina so žltými kvetmi.Viac o histórii zázvoru. Táto rastlina pochádza z juhovýchodnej Ázie z dažďových pralesov, kde sa vyskytuje vo voľnej prírode.
môžete mať 14.10
Všetci poznáme zázvor predovšetkým ako koreň, z ktorého sa vyrába korenie. Zázvor je však asi meter vysoká rastlina so žltými kvetmi.Viac o histórii zázvoru. Táto rastlina pochádza z juhovýchodnej Ázie z dažďových pralesov, kde sa vyskytuje vo voľnej prírode.
môžete mať 14.10
Všetci poznáme zázvor predovšetkým ako koreň, z ktorého sa vyrába korenie. Zázvor je však asi meter vysoká rastlina so žltými kvetmi.Viac o histórii zázvoru. Táto rastlina pochádza z juhovýchodnej Ázie z dažďových pralesov, kde sa vyskytuje vo voľnej prírode.
môžete mať 14.10
Všetci poznáme zázvor predovšetkým ako koreň, z ktorého sa vyrába korenie. Zázvor je však asi meter vysoká rastlina so žltými kvetmi.Viac o histórii zázvoru. Táto rastlina pochádza z juhovýchodnej Ázie z dažďových pralesov, kde sa vyskytuje vo voľnej prírode.
môžete mať 14.10
Zelená šošovica je druh šošovice. Pochádza z francúzskeho regiónu Le Puy, preto sa zelená šošovica vyskytuje pod názvom Puy. Ak nie ste fanúšikom klasickej šošovice, táto je pre vás tá pravá!
môžete mať 14.10
Zelená šošovica je druh šošovice. Pochádza z francúzskeho regiónu Le Puy, preto sa zelená šošovica vyskytuje pod názvom Puy. Ak nie ste fanúšikom klasickej šošovice, táto je pre vás tá pravá!
môžete mať 14.10
Zloženie: 100% zeler korenový BIO Krajina pôvodu: Rakúsko Balenie: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimálna trvanlivost: 12 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto, vlhkost max.
môžete mať 14.10
Zloženie: 100% zeler korenový BIO Krajina pôvodu: Rakúsko Balenie: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimálna trvanlivost: 12 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto, vlhkost max.
môžete mať 14.10
Zloženie: 100% zeler korenový BIO Krajina pôvodu: Rakúsko Balenie: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimálna trvanlivost: 12 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto, vlhkost max.
môžete mať 14.10
Zloženie: 100% zeler korenový BIO Krajina pôvodu: Rakúsko Balenie: 1 kg CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU Minimálna trvanlivost: 12 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto, vlhkost max.
môžete mať 14.10
Žitné vločky majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Žitné vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev, a obsahujú aj bielkoviny.
môžete mať 14.10
Žitné vločky majú veľa sacharidov, preto sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhý čas a s ovocím sú výborné aj ako kaša. Žitné vločky obsahujú veľa vlákniny, ktorá je nevyhnutná pre zdravie našich čriev, a obsahujú aj bielkoviny.
môžete mať 14.10
Až do 60. rokov 20. storočia bola raž najpestovanejšou obilninou v Českej republike. Bohužiaľ, dnes ju postupne nahrádza pšenica. Chceme vám povedať viac o raži a ukázať, že je nespravodlivé, že je táto obilnina tak zanedbávaná.Prečo je pšenica obľúbenejšia?
môžete mať 14.10
Až do 60. rokov 20. storočia bola raž najpestovanejšou obilninou v Českej republike. Bohužiaľ, dnes ju postupne nahrádza pšenica. Chceme vám povedať viac o raži a ukázať, že je nespravodlivé, že je táto obilnina tak zanedbávaná.Prečo je pšenica obľúbenejšia?
môžete mať 14.10
Žltá horčica (môže sa označovať aj ako biela horčica) pochádza z južnej Európy, ale v súčasnosti sa pestuje všade, kde je mierne podnebie. Ako všetci vieme, horčica sa vyrába zo semien, ale môže sa použiť aj do marinád, na konzervovanie zeleniny a rýb.
môžete mať 14.10