Značka
Cena
Dostupnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky (Tuber magnatum Pico) je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovkové maslo s kúskami čiernej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 27.12 - 30.12
Parmezánový krém s bielou hľuzovkou je vďaka svojej jemnej chuti ideálny na rôzne druhy jedál. Je to jeden z produktov, ktoré naši zákazníci najviac oceňujú: oceňujú ho profesionálni kuchári aj nadšenci, ktorí prišli k hľuzovkám po prvýkrát.
môžete mať 27.12 - 30.12
Elegantná krabička, luxusný darček, sada obsahujúca 5 výrobkov Giuliano Tartufi rôznej povahy a veľkosti.
môžete mať 27.12 - 30.12
Malé kompaktné balenie, ktoré možno použiť aj ako originálny darček, obsahuje 3 vintage výrobky Sacchi Tartufi.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Najlepšie z našich syrových omáčok na peknom drevenom podklade. Jednoduchý, ale veľmi elegantný remeselný darček.Vychutnajte si svoje obľúbené syry s našimi jedinečnými omáčkami! Pikantná sladká omáčka z fíg, pomarančov, hrušiek, gaštanov a jahôd. Drevené dosky vyzerajú veľmi atraktívne.
môžete mať 27.12 - 30.12
Čatní sú originálne a inovatívne nápady na chutné kombinácie s rôznymi druhmi syrov. Ideálne na dodanie elegancie vášmu menu alebo na premenu syrovej tabule na „jedinečné“ jedlo.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky (Tuber magnatum Pico) je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Nastrúhaný a uložený v nádobe, kde si zachováva všetky chute a vlastnosti celého výrobku. Umožňuje rýchlu prípravu predjedál a omáčok. Bottarga di Muggine je tradičná sardínska pochúťka.
môžete mať 27.12 - 30.12
Cherry paradajky Pachino I.G.P. sú malé, zrelé a majú dobrú kyslosť v pomere k obsahu cukru, vďaka čomu sú ideálne na prípravu omáčok. Spracovanie zostalo rovnaké ako to, ktoré si miestni obyvatelia tradične odovzdávali po celé generácie. Autenticita, čerstvosť surovín a prísne kontroly zaručujú naj
môžete mať 23.12 - 27.12
Cestoviny so sardinkami (Pasta con le Sarde) sú typickým sicílskym jedlom. Hlavnými zložkami sú sardinky a divý fenikel.
môžete mať 23.12 - 27.12
Paradajková omáčka s amberjackom (Seriola dumerili) je autentický sicílsky výrobok, ktorý prináša na stôl pravú a lahodnú chuť ostrova. Výnimočne sa podáva na plátku opečeného chleba s kvapkou extra panenského olivového oleja ako jednoduchý, ale veľmi chutný predkrm.
môžete mať 23.12 - 27.12
Táto omáčka na cestoviny, ktorá je klasikou na sicílskych rodinných stoloch, vám poskytne skutočne úžasnú chuť, ktorá ohromí aj tie najjemnejšie chuťové bunky. Vyrába sa ručne podľa tradičných sicílskych receptov, bez konzervačných látok, škrobov a len z mečiara a produktov najvyššej kvality.
môžete mať 23.12 - 27.12
Ragú, aké ste ešte neochutnali. Hlavnú úlohu v ňom nehrá mäso, ale ryba. Ragú z tuniaka Adelfio vzniklo spojením tradície s vôňou a chuťou sicílskeho mora. Ragú je ideálne na hlavné jedlo s výraznou chuťou.
môžete mať 23.12 - 27.12
Cime di Rapa (alebo Friarielli) je typická talianska poľnohospodárska zelenina. Táto rastlina, ktorá sa konzumuje najmä v južnom Taliansku, je mimoriadne bohatá na prospešné látky: vitamíny, železo, vápnik a fosfor.
môžete mať 27.12 - 30.12
Skutočná explózia chutí! Pikantná zeleninová zmes ideálna na dochutenie cestovín, ako náplň do sendvičov a obložených chlebíčkov, na bruschetty a na pizzu. Ideálna na predjedlá alebo na dochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 27.12 - 30.12
V nátierke zo sušených paradajok sa spájajú dve typické ingrediencie talianskej kuchyne: paradajky a extra panenský olivový olej.
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť.
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť a typická chuť zveriny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť a typická chuť zveriny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Intenzívna chuť klobásy (salsiccia) v kombinácii s jemnejšou chuťou letných hľuzoviek vytvára jednu z najobľúbenejších omáčok v talianskej kuchyni.
môžete mať 27.12 - 30.12
Intenzívna chuť klobásy (salsiccia) zvýraznená jemnejšou chuťou šampiňónov v hustej omáčke.
môžete mať 27.12 - 30.12