Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Intenzívna a nezameniteľná chuť sardelí sa spája s petržlenovou vňaťou v dokonalej rovnováhe chutí.
Momentálne nedostupné
Tagliatelle z tvrdej pšenice sú typické cestoviny zo severného Talianska. Vyrábajú sa jednoducho z krupice z tvrdej pšenice, ktorá sa vyznačuje vyšším obsahom bielkovín.
Momentálne nedostupné
Z dávnej tradície pochádzajú tieto jemné a chutné cestoviny. Pomalé sušenie pri nízkej teplote, ktoré sa ešte stále tradične vykonáva na krosnách, zaručuje vynikajúcu kvalitu a zvýrazňuje klasickú chuť.
Momentálne nedostupné
Tagliatelle z tvrdej pšenice sú typické cestoviny zo severného Talianska. Vyrábajú sa jednoducho z krupice z tvrdej pšenice, ktorá sa vyznačuje vyšším obsahom bielkovín.
Momentálne nedostupné
Lahodná škatuľka obsahujúca tri najznámejšie stredomorské koreniny: oregano, tymián a chilli. Veľmi užitočný pomocník v kuchyni, vhodný na mnohé recepty. Skvelý nápad na darček pre tých, ktorí milujú rôzne vône a chute.
Momentálne nedostupné
Toto balenie 3 solí Brezzo môže byť originálnym nápadom na darček, ktorý obsahuje rôzne druhy solí: Ružová soľ z Himalájí z kameňa, Modrá soľ z Perzie z kameňa.
Momentálne nedostupné
Originálna súprava obsahujúca tri hlavné druhy korenia (ružové, biele a zelené). Hodí sa ako kreatívny a rafinovaný darček alebo ako kuchynský pomocník na prípravu rôznych receptov.
Momentálne nedostupné
Lahodné filety z talianskeho tuniaka uloveného na Sicílii, ručne spracované a konzervované v olivovom oleji. Vďaka svojej štruktúre, plnej a výraznej chuti je tento výrobok nenahraditeľnou pochúťkou pre milovníkov dobrého jedla.
Momentálne nedostupné
Sardelové filé v oleji je jedným z najznámejších a najobľúbenejších tradičných jedál v Piemonte. Môžete si ich vychutnať samostatne alebo spolu so sladkokyslou paprikou, prípadne ich upiecť v rúre.
Momentálne nedostupné
Ragú vynikajúcej chuti a charakteru, ideálne pre milovníkov diviny.
Momentálne nedostupné
Kapary sú produktom, ktorý dosahuje absolútny vrchol na ostrove Pantelleria. Sú chutné a chrumkavé, konzervované v soli podľa receptu, ktorý sa odovzdáva už po generácie. Sú ideálne na pizzu alebo na prípravu chutných omáčok na cestoviny.
Momentálne nedostupné
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
Momentálne nedostupné
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus.
Momentálne nedostupné
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus.
Momentálne nedostupné
Malé a chutné olivy Taggiasca sú známe po celom svete pre svoju výnimočnú kvalitu. Tieto olivy, typické pre západnú časť Ligúrskej riviéry, sú ideálne na nakladanie do slaného nálevu. Je to jednoduchý a veľmi univerzálny produkt, ktorý bude ideálnou prísadou do mnohých jedál.
Momentálne nedostupné
Ide o skvelú klasiku rímskej a lazickej kuchyne, pripravenú z kvalitných surovín s plným rešpektom k tradícii.
Momentálne nedostupné
Špeciálna a chutná omáčka s typickým fondue z údolia Valle d'Aosta, ktoré je príkladom talianskej kulinárskej tradície. Vyrába sa z múky, masla, vajec, mlieka a syra Fontina.
Momentálne nedostupné
Brezzo ponúka syr tomini s príchuťou hľuzoviek. Ide o typickú piemontskú mliečnu pochúťku. Tomini sú mäkké, ploché, okrúhle a rôzne vyzreté syry.
Momentálne nedostupné
Panna cotta je jedným z najobľúbenejších talianskych dezertov na svete. Ideálne sa podáva ako posledný chod, dezert alebo ako občerstvenie.
Momentálne nedostupné
Olivová paštéta je jedným z najobľúbenejších receptov stredomorskej kuchyne a najmä Ligúrie. Vyrába sa z najlepších olív Taggiasca a získa si vás svojou jednoduchosťou a chuťou.
Momentálne nedostupné
Táto paštéta sa vyrába z najlepšieho tuniaka uloveného na Sicílii a je ideálna na natieranie na chlieb ako chutné občerstvenie alebo na prípravu lahodných krutónov.
Momentálne nedostupné
Olivová paštéta je jedným z najobľúbenejších receptov stredomorskej a najmä ligúrskej kuchyne. Naša paštéta z najlepších olív Taggiasco si vás získa svojou jednoduchosťou a chuťou.
Momentálne nedostupné
Chutný recept obsahujúci 60 % najlepších sicílskych pistácií.
Momentálne nedostupné
Bazalkové pesto je typické pre región Janov (Ligúria). Pochádza z Janova, vyrába sa z bazalky, píniových orieškov a syra a používa sa na ochutenie cestovín podľa typického janovského receptu. Brezzo mení tento recept na pesto rizoto, ktoré je vynikajúce!
Momentálne nedostupné