Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky (Tuber magnatum Pico) je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovkové maslo s kúskami čiernej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 27.12 - 30.12
Parmezánový krém s bielou hľuzovkou je vďaka svojej jemnej chuti ideálny na rôzne druhy jedál. Je to jeden z produktov, ktoré naši zákazníci najviac oceňujú: oceňujú ho profesionálni kuchári aj nadšenci, ktorí prišli k hľuzovkám po prvýkrát.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky (Tuber magnatum Pico) je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Konzervácia týchto klobás v slnečnicovom oleji bola zvolená z dôvodu snahy rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné jelenie mäso. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 27.12 - 30.12
Pikantnú hubovú zmes možno definovať ako explóziu chutí, pretože sa pripravuje z vybraných miestnych húb nakrájaných na kúsky, ochutených olejom, korením a chilli. Jedinečná a neodolateľná zmes húb vhodná na kanapky, crostini, bruschetty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Filety z mečiara pripravené výlučne ručne, dusené a konzervované v olivovom oleji. Špeciálny výrobok s jemnou a lahodnou chuťou, ktorý si môžete vychutnať ako alternatívu tuniaka.
môžete mať 23.12 - 27.12
Tuniak stredomorský, všeobecne známy ako „Alletteratus Tuna“. Je rozšírený v Stredozemnom mori a bežne sa vyskytuje aj v talianskych pobrežných vodách. Dosahuje dĺžku 1 m a hmotnosť 6/7 kg.
môžete mať 23.12 - 27.12
Buzzonaglia di Tonno (kúsky tuniaka) sú najmenej hodnotnou časťou tuniaka. Je to časť mäsa, ktorá sa nachádza najbližšie k bruchu a pod krkom a je tmavšia, pretože je viac prekrvená.
môžete mať 23.12 - 27.12
Paštéta z baklažánu je hustý, chutný krém, ktorý sa ľahko rozotiera, má tmavú a sýtu farbu. Táto lahodná paštéta sa vyrába zmiešaním varených baklažánov, ktoré jej dodávajú jemnú chuť a hladkú štruktúru.
môžete mať 27.12 - 30.12
Baklažány v oleji sú jednou zo špecialít, ktoré talianske babičky pripravovali v lete ako predjedlo alebo prílohu, alebo si ich v chladnejšom období vychutnávali s krajcami chleba. Ideálne ako predjedlo alebo príloha, vynikajúce ako príloha na sendviče, obložené chlebíčky a obložené misy.
môžete mať 27.12 - 30.12
Talianske paradajky sa sušia ako v minulosti, prirodzene na slnku, bez tepelnej úpravy. Vďaka tomu zostávajú paradajky chutné a pripravené na všetky vaše chutné recepty na mieru.
môžete mať 27.12 - 30.12
Libové filety zo 100% talianskeho diviaka s korením, marinované v oleji a obohatené o vzácnu letnú hľuzovku.
môžete mať 27.12 - 30.12
Intenzívna chuť typická pre divinu v hustej krémovej konzistencii.
môžete mať 27.12 - 30.12
Rozhodnutie konzervovať tieto klobásy v oleji zo semienok je spôsobené snahou rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné bravčové mäso. Olej zo semien je totiž veľmi jemný a bez chuti. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 27.12 - 30.12
Ručne vyrábané salámy s prídavkom kráľa vín, ceneného Barola. Podľa receptu, ktorý sa odovzdáva už po generácie, sa salámy konzervujú v oleji zo semien.
môžete mať 27.12 - 30.12
Konzervácia týchto klobás v slnečnicovom oleji bola zvolená z dôvodu snahy rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné mäso z diviaka. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kapary sú produktom, ktorý na Pantellerii dosahuje absolútny vrchol. Sú chutné, chrumkavé a hodia sa do mnohých receptov.
môžete mať 23.12 - 27.12
Výber tých najlepších marhúľ, ručne krájaných a marinovaných v sirupe. Čerstvé, sladké a lahodné.
môžete mať 27.12 - 30.12
Atraktívny box Giuliano Tartufi, ktorý sa používa aj ako originálny darček.
môžete mať 27.12 - 30.12
Balzamikový krém s čiernou hľuzovkou je vďaka svojej sladkokyslej chuti dokonalým prostriedkom na zvýraznenie vône a chuti hľuzoviek.
môžete mať 27.12 - 30.12
Mletá a koncentrovaná čierna letná hľuzovka, zložená len z letnej hľuzovky (Tuber Aestivum Vitt), pre nadšencov a profesionálov. Dôveryhodná alternatíva k čerstvej hľuzovke.
môžete mať 23.12 - 27.12