Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Paštéta z baklažánu je hustý, chutný krém, ktorý sa ľahko rozotiera, má tmavú a sýtu farbu. Táto lahodná paštéta sa vyrába zmiešaním varených baklažánov, ktoré jej dodávajú jemnú chuť a hladkú štruktúru.
môžete mať 27.12 - 30.12
Baklažány v oleji sú jednou zo špecialít, ktoré talianske babičky pripravovali v lete ako predjedlo alebo prílohu, alebo si ich v chladnejšom období vychutnávali s krajcami chleba. Ideálne ako predjedlo alebo príloha, vynikajúce ako príloha na sendviče, obložené chlebíčky a obložené misy.
môžete mať 27.12 - 30.12
Pikantná zeleninová zmes ideálna na ochutenie cestovín, ako náplň do sendvičov a obložených chlebíčkov, na sendviče, bruschetty a pizzu. Ideálna na predjedlá alebo na ochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Výrazná a zároveň jemná chuť červenej cibule Tropea IGP je dotiahnutá do dokonalosti v sladkokyslej úprave. Typický, jednoduchý, ale mimoriadne chutný recept, ktorý je vhodný na chlieb, crostini, bruschettu alebo aj k mäsu či syru.
môžete mať 27.12 - 30.12
Ide o mletý cesnak, chilli a petržlenovú vňať v oleji. Pikantná cesnaková omáčka s chilli. Ideálna ako náplň do sendvičov, s crostini, na bruschetty, výborná s klasickými špagetami aglio, olio e peperoncino.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kalábrijská chilli omáčka je ideálna na dochutenie a okorenenie akéhokoľvek pokrmu. Je ideálna na dochutenie cestovín, ako náplň do sendvičov a obložených chlebíčkov, na sendviče, bruschetty a na pizzu. Je ideálna na predjedlá alebo na dochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Cime di Rapa (alebo Friarielli) je typická talianska poľnohospodárska zelenina. Táto rastlina, ktorá sa konzumuje najmä v južnom Taliansku, je mimoriadne bohatá na prospešné látky: vitamíny, železo, vápnik a fosfor.
môžete mať 27.12 - 30.12
Saláma „nduja di Spilinga“ je typická kalábrijská saláma, ktorá sa nekrája na plátky, ale je roztierateľná. Je známa svojou krémovou konzistenciou a predovšetkým pikantnou chuťou vďaka veľkému množstvu chilli papričiek.
môžete mať 27.12 - 30.12
Skutočná explózia chutí! Pikantná zeleninová zmes ideálna na dochutenie cestovín, ako náplň do sendvičov a obložených chlebíčkov, na bruschetty a na pizzu. Ideálna na predjedlá alebo na dochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Z chilli papričiek sa stáva džem a vytvára zmes s neodolateľným kontrastom medzi sladkým a pikantným. Podávajte s čerstvým syrom – skutočný pôžitok pre chuťové bunky! Chilli džem je typický kalábrijský prípravok.
môžete mať 27.12 - 30.12
Taliansky chilli krém je ideálny pre milovníkov silných, intenzívnych a pikantných chutí. Je ideálny na predjedlá alebo na ochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 27.12 - 30.12
V nátierke zo sušených paradajok sa spájajú dve typické ingrediencie talianskej kuchyne: paradajky a extra panenský olivový olej.
môžete mať 27.12 - 30.12
Chilli papričky Carolina Reaper alebo Carolina Reaper Smokin'Ed môžu vďaka svojej vysokej pálivosti dosiahnuť až 2 200 00° SHU (Scoville Heat Units). V roku 2013 bolo oficiálne vyhlásené za najštipľavejšie chilli na svete a zapísalo sa do Guinnessovej knihy rekordov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Čučoriedkový džem Apicoltura Rossi sa vyrába z najlepších toskánskych čučoriedok a cukru. Džemy Rossi sa vyrábajú pomalým varením vo vákuovom hrnci podľa tradičných receptúr.
môžete mať 23.12 - 27.12
Len tie najlepšie talianske chilli papričky, jemne sušené a drvené na vločky. V kuchyni sa výborne hodia na ochutenie a dochutenie všetkých jedál, ako sú cestoviny a rizotá, hlavné jedlá, hovädzie, kuracie, bravčové mäso a divina, a mnohých príloh, ako je brokolica, repa a čakanka.
môžete mať 27.12 - 30.12
Tento džem sa vyrába z najlepších talianskych kdoulí. Je bohatý na kúsky ovocia.
môžete mať 27.12 - 30.12
Ideálna na natieranie na chlieb alebo na prípravu chutných krutónov podľa najlepšej toskánskej tradície.
môžete mať 27.12 - 30.12
Malinový džem Apicoltura Rossi sa vyrába z najlepších toskánskych malín a cukru. Džemy Rossi sa vyrábajú pomalým varením vo vákuovom hrnci podľa tradičných receptúr.
môžete mať 27.12 - 30.12
Bonbóny pripravené priamym zahrievaním. Jedinečné klasické bonbóny, ktoré sa zrodili z „potreby“ mať med vždy po ruke.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Talianske paradajky sa sušia ako v minulosti, prirodzene na slnku, bez tepelnej úpravy. Vďaka tomu zostávajú paradajky chutné a pripravené na všetky vaše chutné recepty na mieru.
môžete mať 27.12 - 30.12
Výber najlepších talianskych višní, ktoré sa ručne zbierajú a marinujú v sirupe. Čerstvé, sladké a lahodné. Ideálna alternatíva k čerstvému ovociu v každom ročnom období.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12