Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Zelené olivy bez kôstok, ktoré môžete podávať na stôl ako aperitívnu prílohu alebo ako občerstvenie. Ideálne na ochutenie sendvičov, šalátov, cestovín, pizze alebo jednoducho na domáci chlieb.
Momentálne nedostupné
Diavolicchio je najštipľavejšia odroda čili papričiek typická pre Taliansko. Jej priemerná pálivosť je približne 80 000 až 100 000 SHU. Je ideálna na dochutenie akéhokoľvek pokrmu.
Momentálne nedostupné
Len vybraná talianska paradajková dužina a chilli papričky pre milovníkov intenzívnych a pikantných chutí. Arrabbiata je omáčka na cestoviny s pikantnou chuťou, typická pre Lazio, najmä pre mesto Rím.
Momentálne nedostupné
Červená paprička habanero je známa ako najštipľavejšia paprička na svete. Pestuje sa najmä v Mexiku a už niekoľko rokov sa pestuje aj v Kalábrii (južné Taliansko).
Momentálne nedostupné
Nagamorich chilli je odroda Bhut Jolokia pôvodom z Indie, ktorá sa pestuje najmä v Bangladéši a už niekoľko rokov sa pestuje aj v Kalábrii (južné Taliansko). Naga Morich má veľmi vysoký stupeň pálivosti od 900 000 do 1 100 000 Scoville (SHU).
Momentálne nedostupné
Chilli paprička Trinidad Moruga Scorpion sa považuje za jednu z najštipľavejších papričiek na svete. Pochádza z oblasti Moruga na juhu Trinidadu a v súčasnosti sa pestuje aj v Kalábrii (južné Taliansko).
Momentálne nedostupné
Sepia Serpent je veľmi pálivé chilli získané krížením T. Douglah a Trinidad Scorpion Butch Taylor. Výsledkom je extrémne pálivá tmavá okrúhla paprika, ktorú niektorí považujú za ešte pálivejšiu ako Carolina Reaper.
Momentálne nedostupné
Med s príchuťou chilli papričiek. Sladkosť kvalitného medu sa spája s chilli papričkami a vytvára tak výnimočný gurmánsky med s jedinečnou chuťou.
Momentálne nedostupné
Cibuľový krém s vínom Vermentino di Toscana je obzvlášť vhodný k syrom, ktorým dodáva chuť. Tento džem sa najlepšie hodí k veľmi vyzretým a aromatickým syrom, ako sú pecorino, parmezán, provolone alebo údené syry všeobecne.
Momentálne nedostupné
Pikantná chilli omáčka je vhodná najmä na dochutenie syrov. Táto omáčka sa najlepšie hodí k veľmi vyzretým a aromatickým syrom, ako sú pecorino, parmezán, provolone alebo údené syry všeobecne.
Momentálne nedostupné
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
Momentálne nedostupné
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
Momentálne nedostupné
Artigiani dei Sapori ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
Momentálne nedostupné
Hrubá soľ zo Sicílie sa melie spolu s rozmarínom, aby vznikla chutná aromatická jemná soľ.
Momentálne nedostupné
Sicílska hrubá soľ mletá spolu s cesnakom na vytvorenie aromatickej jemnej soli.
Momentálne nedostupné
Hrubá soľ zo Sicílie sa melie spolu s chilli papričkami z Kalábrie, aby vznikla chutná pikantná jemná soľ.
Momentálne nedostupné
Sicílska hrubozrnná soľ sa melie spolu so sladkým drievkom, aby sa vytvorila špeciálna a zaujímavo aromatická jemná soľ.
Momentálne nedostupné
Sicílska hrubá soľ mletá spolu so zázvorom, aby vznikla aromatická jemná soľ.
Momentálne nedostupné
Artigiani dei Sapori ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
Momentálne nedostupné
Typická intenzívna chuť cíceru obohatená o jemnú chuť letných hľuzoviek.
Momentálne nedostupné
Typická intenzívna chuť fazule obohatená o jemnú chuť letných hľuzoviek.
Momentálne nedostupné
Klasická výrazná chuť sójovej omáčky doplnená jemnejšou chuťou bielej hľuzovky (Tuber magnatum Pico).
Momentálne nedostupné
Balzamikový ocot z Modeny Invecchiato IGP (chránené zemepisné označenie). Tento ocot zreje 36 mesiacov v dubových sudoch, ktoré mu dodávajú typickú sladkokyslú chuť.
Momentálne nedostupné
Balzamikový ocot z Modeny IGP (chránené zemepisné označenie). Tento ocot zreje v dubových sudoch, ktoré mu dodávajú typickú sladkokyslú chuť.
Momentálne nedostupné