Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Čokoládová poleva na dorty, sušenky i koláče.
môžete mať 02.12 - 04.12
Veľmi kvalitná mliečna čokoláda, ktorú ocení každý pekár – cukrár bez ohľadu na to, či je amatér alebo profesionál.
môžete mať 02.12 - 04.12
Citrónová poleva žltej farby s vynikajúcou jemnou chuťou citróna.
môžete mať 02.12 - 04.12
Cukrárska poleva s vynikajúcou jemnou príchuťou.
môžete mať 02.12 - 04.12
Obľúbená, tzv.
môžete mať 02.12 - 04.12
Kvalitná belgická čokoláda s 29,5 % obsahom kakaa.
môžete mať 02.12 - 04.12
Výběr belgické čokolády na polevy, do těst i do dalších cukrářských výrobků.
môžete mať 02.12 - 04.12
Výběr belgické čokolády na polevy, do těst i do dalších cukrářských výrobků.
môžete mať 02.12 - 04.12
Mléčná čokoláda v podobě malých disků, které se snadno rozpouští.
môžete mať 02.12 - 04.12
Veľmi obľúbená tzv.
môžete mať 02.12 - 04.12
Zmes na krém s neutrálnou chuťou 500 g.
môžete mať 02.12 - 04.12
Cukrárenská poleva s vynikajúcou jemnou príchuťou aj farbou jahôd.
môžete mať 02.12 - 04.12
Použitie tejto polevy v podobe malých gombíkov je jednoduché.
môžete mať 02.12 - 04.12
Zrkadlovú polevu svetlomodrú pripravíte veľmi jednoducho.
môžete mať 02.12 - 04.12
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let
.môžete mať 02.12 - 04.12
Obsah kakaové sušiny min
.môžete mať 02.12 - 04.12
Obsah kakaovej sušiny min.
môžete mať 02.12 - 04.12
Použití: požadované množství rozpustit při max
.môžete mať 02.12 - 04.12
Složení: cukr, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový a shea), sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt (1,6%), emulgátor (E322 sójový lecitin), regulátor chutí (kyselina citronová), aroma, jedlá sůl
.môžete mať 02.12 - 04.12
Použití: Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, k výrobě fondánové náplně a krému
.môžete mať 02.12 - 04.12
Obrázok s povolením KEKO64 / FreeDigitalPhotos.
môžete mať 02.12 - 04.12
Mléčné kakaové šupinky se hodí na zdobení krémových zákusků, zmrzlin a polev.
môžete mať 02.12 - 04.12