Značka
Cena
Dostupnosť
Predajca
Autor
ISBN
Formát
Počet strán
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Údenie je starobylá metóda spracovania potravín, predĺženie ich trvanlivosti a zlepšenie chuti. Šéfkuchár Jeremy Schmid vám krok za krokom vysvetlí nielen ako si urobiť vlastnú udiareň, ale aj ako správne…
Momentálne nedostupné
Údenie potravín má dlhú tradíciu.
Momentálne nedostupné
Údenie je tradičný a obľúbený postup spracovania mäsa.
Momentálne nedostupné
Táto kniha vyšla od roku 2000 už v siedmich vydaniach.
Momentálne nedostupné
Hantec v zážitkoch päťdesiatich osobností šoubiznisu.
Momentálne nedostupné
Jedinečná kniha o rume, ktorú si jednoducho musíte vychutnať až do dna!
Momentálne nedostupné
Ajurvédska kuchárka predstavuje nový pohľad na toto starobylé umenie samoliečby.
Momentálne nedostupné
Úvod do výživy v súlade s typológiou podľa tibetskej medicíny so 108 receptami na zdravé a chutné jedlá.
Momentálne nedostupné
V našej modernej kultúre sa sústredíme na to, aby sme vtesnali čo najviac do čo najmenšieho časového úseku.
Momentálne nedostupné
Viac ako 300 rád, techník a výrobných tajomstiev…
Momentálne nedostupné
Autorka v knihe ponúka filozofické vysvetlenie, prečo je pre človeka prirodzenou cestou prijímať iba nemasitú stravu, a zároveň aj recepty siedmich desiatok osvedčených vegetariánskych jedál, ktorá sama už …
Momentálne nedostupné
Recepty z tejto publikácie zahŕňajú chlieb z celozrnných múk (pšenica, raž, sója kukurice), na chlieb z bielej múky, na chlieb kysnutý s droždím aj kvasom, prípravou domáceho kvasu, ale aj receptúrami na slané …
Momentálne nedostupné