Cena
Dostupnosť
Kategória
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Vanilkový cukor je zmes cukru a vanilky alebo vanilínu. Pravý vanilkový cukor obsahuje pravé vanilkové semienka alebo mletú vanilku, ktorá mu dodáva bohatšiu a komplexnejšiu chuť vďaka prítomnosti ďalších aróm okrem vanilínu.
môžete mať 29.11
Vanilkový cukor je zmes cukru a vanilky alebo vanilínu. Pravý vanilkový cukor obsahuje pravé vanilkové semienka alebo mletú vanilku, ktorá mu dodáva bohatšiu a komplexnejšiu chuť vďaka prítomnosti ďalších aróm okrem vanilínu.
môžete mať 29.11
Zloženie: Agave sirup BIOKrajina pôvodu: MexikoBalenie: 1,3 kgBrix: min 73PH: 4,0 – 6,0CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba mimo EU Minimálna trvanlivost: min 12 měsíců od data produkceSkladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
Momentálne nedostupné
Ľan je krásny modrý kvet, ktorý vás určite osloví.Niečo z jeho histórie. Podľa archeológov sa ľan pestoval už pred 10-tisíc rokmi, a to nielen pre jeho semená, ale aj pre tkaniny. Ľan je preto jednou z najstarších plodín na svete.Aké dobré veci sa nachádzajú v ľanovom semienku?
Momentálne nedostupné
Múka z manioku (tiež tapioka) je prirodzene bezlepková. Ale ako sa vyrába? Stačí nájsť rastlinu s názvom maniok. Z ich koreňov sa vyrába múka. Hoci je pre nás manioková múka exotická, nečakajte od nej exotickú chuť – má neutrálnu chuť, preto si ju obľúbite pri varení aj pečení.
Momentálne nedostupné
Zloženie: 100% černušková múka Krajina pôvodu: Poľsko Balenie: 500g Minimálna trvanlivost: 6 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto Výživové hodnoty na 100g výrobku: ENERGIA [kJ / kcal]: 2301/ 553 TUKY [g]: …
Momentálne nedostupné
Pestrec mariánsky sa získava z plodov rastliny pestrec mariánsky (Silybum marianum).
Momentálne nedostupné
Pestrec mariánsky sa získava z plodov rastliny pestrec mariánsky (Silybum marianum).
Momentálne nedostupné
Cukor BIO z datľovej palmy sa vyrába z kvetov datľovej palmy, konkrétne z jej nektáru. Podobne ako datľový sirup má palmový cukor jemnú karamelovú chuť.
Momentálne nedostupné
Quinoa je často mylne považovaná za obilninu, ale je to pseudoobilnina. Pseudocereálie majú v gastronómii prakticky rovnaké využitie ako obilniny, s tým rozdielom, že nie sú obilnými trávami.Názov quinoa pochádza z jazyka Inkov a znamená „materské zrno“.
Momentálne nedostupné
Quinoa je často mylne považovaná za obilninu, ale je to pseudoobilnina. Pseudocereálie majú v gastronómii prakticky rovnaké využitie ako obilniny, s tým rozdielom, že nie sú obilnými trávami.Názov quinoa pochádza z jazyka Inkov a znamená „materské zrno“.
Momentálne nedostupné
Ekologická tefová múka je klasifikovaná ako bezlepková múka. Vyrába sa zo semien teffu, trávy pochádzajúcej z Etiópie a Eritrey. Je základnou potravinou v miestnej kuchyni a vďaka svojim špecifickým vlastnostiam si postupne získava popularitu aj u nás.
Momentálne nedostupné
Ekologická tefová múka je klasifikovaná ako bezlepková múka. Vyrába sa zo semien teffu, trávy pochádzajúcej z Etiópie a Eritrey. Je základnou potravinou v miestnej kuchyni a vďaka svojim špecifickým vlastnostiam si postupne získava popularitu aj u nás.
Momentálne nedostupné
Ekologická tefová múka je klasifikovaná ako bezlepková múka. Vyrába sa zo semien teffu, trávy pochádzajúcej z Etiópie a Eritrey. Je základnou potravinou v miestnej kuchyni a vďaka svojim špecifickým vlastnostiam si postupne získava popularitu aj u nás.
Momentálne nedostupné
Prírodný trstinový cukor je alternatívou rafinovaného bieleho cukru, ale má medovú až karamelovú chuť.Kde ho použiť? Určite kdekoľvek chcete: varenie, dokonca aj pečenie – fantázii sa medze nekladú.
Momentálne nedostupné