Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kakaové boby celé BIO RAW Zloženie: 100% kakaový prášokvé boby BIO Odrada: Criollo GMO: produkt nie je geneticky modifikovaný Vegan : produkt je 100% vegan, pri výrobě nie sú použité žiadne suroviny živočíšného pôvodu Krajina pôvodu: Peru Balenie: 500g CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba EU Min…
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! A z čoho sa čokoláda vyrába? Áno, kakaové bôby sa používajú nielen na výrobu tak obľúbenej čokolády, ale možno ich použiť aj na zdobenie dezertov, ako skvelú prísadu na dochutenie smoothies, ale zaujímavé je, že kakaové bôby sa dajú použiť aj do slaných omáčok.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čokoláda sa však nevyrába len z rozdrvených bôbov, ale aj z kakaového masla.Ale čo je to kakaové maslo a na čo sa dá použiť?
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
Momentálne nedostupné
Kandizovaný ibištek sa vyrába zo sušených kvetov ibišteka, rastliny pôvodom z Afriky a Ázie. Má sladkú chuť s mierne kyslastým chvostom a výraznú vôňu. Je bohatý na vitamíny, minerály a antioxidanty. Možno ho použiť na prípravu čaju (aj ľadového), smoothies alebo ako zdravú desiatu.
Momentálne nedostupné
Kari korenie je tradičná zmes korenia, ktorá pochádza z Indie. Pozostáva z viac ako 20 druhov bylín a korenín vrátane kurkumy, zázvoru, chilli, koriandra, feniklu a ďalších. Má zlatistú farbu a je veľmi jemné, krásne sa mieša s jedlom. Korenie má výraznú a komplexnú chuť a vôňu.
Momentálne nedostupné
Karobový prášok, často označovaný ako svätojánsky chlieb, sa vyrába zo sušených a mletých strukov svätojánskeho chleba (Ceratonia siliqua).Dužina sa suší, praží a melie na jemný prášok alebo múku. Tento prášok má bohatú, orechovú chuť, ktorá je trochu podobná karamelu.
Momentálne nedostupné
Kešu oriešky rastú na zvláštnom strome nazývanom Anacardium occidentale, a keď sú ešte na strome, môžu pripomínať skôr papriku. Tieto špeciálne orechy majú sladkú chuť a sú veľmi krémové.
Momentálne nedostupné
Kešu oriešky rastú na zvláštnom strome nazývanom Anacardium occidentale, a keď sú ešte na strome, môžu pripomínať skôr papriku. Tieto špeciálne orechy majú sladkú chuť a sú veľmi krémové.
Momentálne nedostupné
Kešu oriešky rastú na zvláštnom strome nazývanom Anacardium occidentale, a keď sú ešte na strome, môžu pripomínať skôr papriku. Tieto špeciálne orechy majú sladkú chuť a sú veľmi krémové.
Momentálne nedostupné
Kešu oriešky rastú na zvláštnom strome nazývanom Anacardium occidentale, a keď sú ešte na strome, môžu pripomínať skôr papriku. Tieto špeciálne orechy majú sladkú chuť a sú veľmi krémové.
Momentálne nedostupné
Kešu oriešky rastú na zvláštnom strome nazývanom Anacardium occidentale, a keď sú ešte na strome, môžu pripomínať skôr papriku. Tieto špeciálne orechy majú sladkú chuť a sú veľmi krémové.
Momentálne nedostupné
Kešu orechy sú obľúbenou pochúťkou a prísadou v mnohých kuchyniach na celom svete. Špecifikácia „W320“ sa vzťahuje na veľkosť a kvalitu kešu orechov. Toto označenie znamená, že ide o celé kešu orechy s priemerným počtom 320 kusov na libru. Považujú sa za stredne veľké a vysoko kvalitné.
Momentálne nedostupné
Kešu orechy sú obľúbenou pochúťkou a prísadou v mnohých kuchyniach na celom svete. Špecifikácia „W320“ sa vzťahuje na veľkosť a kvalitu kešu orechov. Toto označenie znamená, že ide o celé kešu orechy s priemerným počtom 320 kusov na libru. Považujú sa za stredne veľké a vysoko kvalitné.
Momentálne nedostupné