Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Ciroková múka – nová úroveň vášho bezlepkového pečenia. Svoju vlastnú cirokovú múku melieme v našom bezlepkovom ekologickom mlyne. Táto odolná a silná plodina spestrí váš jedálniček. Vedeli ste, že ciroková bielkovina sa svojím zložením približuje kvalite živočíšnej bielkoviny?
môžete mať 28.11
Pohánkovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom ekologickom mlyne. Pohánkovú múku môžeme mlieť voňavú, čerstvú a bezpečnú pre celiatikov a alergikov. Sušeniu, čisteniu, lúpaniu a mletiu venujeme maximálnu pozornosť, preto pohánková múka vonia a chutí najlepšie zo všetkých.
môžete mať 28.11
Máte radi pohánkovú múku a nepotrebujete záruku bezlepkového výrobku? Táto múka je pre vás. Pohánka použitá na výrobu tejto múky je mechabnicky lúpaná, čím si zachováva cenné živiny.
môžete mať 28.11
Biely bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 28.11
Jemná krupica z tvrdej pšenice. Krupica je vhodná na prípravu domácich rezancov a iných cestovín, knedlí a halušiek. Je výborná aj na sladko ako jemná raňajková kaša. Tvrdá pšenica má nižší glykemický index a viac lepku ako bežná pšenica.
môžete mať 28.11
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, vysoký obsah rutínu (flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerálne látky. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
môžete mať 28.11
Máte radi pohánkovú múku a nepotrebujete záruku bezlepkového výrobku? Táto múka je pre vás. Pohánka používaná na výrobu tejto múky sa mechanicky lúpe, čím sa zachovajú cenné živiny.
môžete mať 28.11
Biela biobalíčka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 28.11
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo buchiet. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie zasýtenie.
môžete mať 28.11
Chlebová múka je skvelou voľbou na pečenie vďaka svojim vyváženým vlastnostiam. Nachádza sa medzi obyčajnou bielou múkou a celozrnnou múkou, pretože si zachováva časť obalových vrstiev zrna, ale má jemnejšiu štruktúru ako celozrnná múka.
môžete mať 28.11
Ryžová múka je univerzálna prísada, ktorá je veľmi obľúbená pri bezlepkovom pečení a varení. Tu sú niektoré z jej použití:Pečenie: Ryžová múka je skvelá na pečenie rôznych druhov pečiva, ako sú palacinky, palacinky, koláče, sušienky, buchty a iné.
môžete mať 28.11
Bezlepková ovsená múka 500g, PROVITA
môžete mať 28.11
Pohánkové krúpy sú prirodzene bezlepkovou potravinou bohatou na vitamíny a látky prospešné pre ľudský organizmus. Obsahuje dôležité živiny, ako sú vitamíny skupiny B, železo, horčík, fosfor a draslík.
môžete mať 28.11
Špaldová múka na chlieb od skutočných majstrov. Špaldová múka na chlieb spestrí vaše cestá na chlieb, rožky, bagety, žemle, buchty a pizzu. Namelieme ju pre vás v našom ekologickom mlyne.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
Momentálne nedostupné
Ryžová múka má veľmi jemnú chuť a je ľahko stráviteľná. Je vynikajúci na palacinky, lievance, koláče, sušienky a buchty. Výborne zahusťuje a dá sa kombinovať s inými bezlepkovými múkami. Zaručená bezlepkovosť (obsah lepku do 20 mg/kg).
Momentálne nedostupné
Celozrnná špaldová krupica – zdravá variácia klasickej pšeničnej krupice. Je mletá z celých špaldových zŕn, takže obsahuje viac vlákniny a vitamínov obsiahnutých v zrne.
Momentálne nedostupné
Múka zo zeleného hrášku 400 g
Momentálne nedostupné
Ľan je krásny modrý kvet, ktorý vás určite osloví.Niečo z jeho histórie. Podľa archeológov sa ľan pestoval už pred 10-tisíc rokmi, a to nielen pre jeho semená, ale aj pre tkaniny. Ľan je preto jednou z najstarších plodín na svete.Aké dobré veci sa nachádzajú v ľanovom semienku?
Momentálne nedostupné
Múka z manioku (tiež tapioka) je prirodzene bezlepková. Ale ako sa vyrába? Stačí nájsť rastlinu s názvom maniok. Z ich koreňov sa vyrába múka. Hoci je pre nás manioková múka exotická, nečakajte od nej exotickú chuť – má neutrálnu chuť, preto si ju obľúbite pri varení aj pečení.
Momentálne nedostupné
Zloženie: 100% černušková múka Krajina pôvodu: Poľsko Balenie: 500g Minimálna trvanlivost: 6 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto Výživové hodnoty na 100g výrobku: ENERGIA [kJ / kcal]: 2301/ 553 TUKY [g]: …
Momentálne nedostupné
Pestrec mariánsky sa získava z plodov rastliny pestrec mariánsky (Silybum marianum).
Momentálne nedostupné
Pestrec mariánsky sa získava z plodov rastliny pestrec mariánsky (Silybum marianum).
Momentálne nedostupné
Quinoa je často mylne považovaná za obilninu, ale je to pseudoobilnina. Pseudocereálie majú v gastronómii prakticky rovnaké využitie ako obilniny, s tým rozdielom, že nie sú obilnými trávami.Názov quinoa pochádza z jazyka Inkov a znamená „materské zrno“.
Momentálne nedostupné