Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Lahodná chuť 7-zrnných plátkov, na ktoré si môžete natrieť akýkoľvek tavený syr alebo nátierku.
Momentálne nedostupné
Balenie: 100 g Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
BIO Crispins amarantový plátok 100 g
Momentálne nedostupné
Cerealne pohánkové plátky Bio Crispins 2× 100 g
Momentálne nedostupné
Múka zo zeleného hrášku 400 g
Momentálne nedostupné
Zloženie: Agave sirup BIOKrajina pôvodu: MexikoBalenie: 1,3 kgBrix: min 73PH: 4,0 – 6,0CZ-BIO-002/Poľnohospodárska výroba mimo EU Minimálna trvanlivost: min 12 měsíců od data produkceSkladovanie: chladné, tmavé a suché miesto (max.
Momentálne nedostupné
Ľan je krásny modrý kvet, ktorý vás určite osloví.Niečo z jeho histórie. Podľa archeológov sa ľan pestoval už pred 10-tisíc rokmi, a to nielen pre jeho semená, ale aj pre tkaniny. Ľan je preto jednou z najstarších plodín na svete.Aké dobré veci sa nachádzajú v ľanovom semienku?
Momentálne nedostupné
Múka z manioku (tiež tapioka) je prirodzene bezlepková. Ale ako sa vyrába? Stačí nájsť rastlinu s názvom maniok. Z ich koreňov sa vyrába múka. Hoci je pre nás manioková múka exotická, nečakajte od nej exotickú chuť – má neutrálnu chuť, preto si ju obľúbite pri varení aj pečení.
Momentálne nedostupné
Zloženie: 100% černušková múka Krajina pôvodu: Poľsko Balenie: 500g Minimálna trvanlivost: 6 mesiacov od dátumu výroby Skladovanie: chladné, tmavé a suché miesto Výživové hodnoty na 100g výrobku: ENERGIA [kJ / kcal]: 2301/ 553 TUKY [g]: …
Momentálne nedostupné
Pestrec mariánsky sa získava z plodov rastliny pestrec mariánsky (Silybum marianum).
Momentálne nedostupné
Pestrec mariánsky sa získava z plodov rastliny pestrec mariánsky (Silybum marianum).
Momentálne nedostupné
Cukor BIO z datľovej palmy sa vyrába z kvetov datľovej palmy, konkrétne z jej nektáru. Podobne ako datľový sirup má palmový cukor jemnú karamelovú chuť.
Momentálne nedostupné
Quinoa je často mylne považovaná za obilninu, ale je to pseudoobilnina. Pseudocereálie majú v gastronómii prakticky rovnaké využitie ako obilniny, s tým rozdielom, že nie sú obilnými trávami.Názov quinoa pochádza z jazyka Inkov a znamená „materské zrno“.
Momentálne nedostupné
Quinoa je často mylne považovaná za obilninu, ale je to pseudoobilnina. Pseudocereálie majú v gastronómii prakticky rovnaké využitie ako obilniny, s tým rozdielom, že nie sú obilnými trávami.Názov quinoa pochádza z jazyka Inkov a znamená „materské zrno“.
Momentálne nedostupné
Ekologická tefová múka je klasifikovaná ako bezlepková múka. Vyrába sa zo semien teffu, trávy pochádzajúcej z Etiópie a Eritrey. Je základnou potravinou v miestnej kuchyni a vďaka svojim špecifickým vlastnostiam si postupne získava popularitu aj u nás.
Momentálne nedostupné
Ekologická tefová múka je klasifikovaná ako bezlepková múka. Vyrába sa zo semien teffu, trávy pochádzajúcej z Etiópie a Eritrey. Je základnou potravinou v miestnej kuchyni a vďaka svojim špecifickým vlastnostiam si postupne získava popularitu aj u nás.
Momentálne nedostupné
Ekologická tefová múka je klasifikovaná ako bezlepková múka. Vyrába sa zo semien teffu, trávy pochádzajúcej z Etiópie a Eritrey. Je základnou potravinou v miestnej kuchyni a vďaka svojim špecifickým vlastnostiam si postupne získava popularitu aj u nás.
Momentálne nedostupné
Prírodný trstinový cukor je alternatívou rafinovaného bieleho cukru, ale má medovú až karamelovú chuť.Kde ho použiť? Určite kdekoľvek chcete: varenie, dokonca aj pečenie – fantázii sa medze nekladú.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná hrubá múka je vhodná na prípravu domácich knedlí, halušiek, gnocchi, šišiek a treného cesta.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
Momentálne nedostupné
Celozrnná špaldová krupica na najchutnejšiu krupicovú kašu. Celozrnná špaldová krupica – pre nás je nevyhnutná. Zamilujú si ju nielen vaše deti, ale aj vy. Pretože s ňou bude vaša ranná krupicová kaša výdatnejšia, výživnejšia a voňavejšia. Vieme, ako lúpať, čistiť a mlieť špaldu.
Momentálne nedostupné
Cícerová múka plná výziev a nových možností. Cícerovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom mlyne. Jeho prirodzenú bezlepkovosť ocenia celiatici, vysoký obsah bielkovín vegáni a vegetariáni. Chuť pripomína orechy alebo gaštany.
Momentálne nedostupné