Značka
Cena
Dostupnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Jedným z najreprezentatívnejších produktov je ragú z diviaka (Ragù di Cinghiale), jedno z najznámejších typických toskánskych jedál. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom o
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť a typická chuť zveriny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť a typická chuť zveriny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Pesto Ligure od Brezzo sa vyrába z kvalitných surovín a prináša na váš stôl chuť Ligúrie. Toto pesto výnimočnej kvality vyrobené podľa tradície obsahuje 35 % janovskej bazalky s chráneným označením pôvodu.
môžete mať 27.12 - 30.12
Je to klasická rímska tradícia, známa a obľúbená po celom svete.
môžete mať 27.12 - 30.12
Elegantná krabička, luxusný darček, sada obsahujúca 5 výrobkov Giuliano Tartufi rôznej povahy a veľkosti.
môžete mať 27.12 - 30.12
Balzamikový krém s čiernou hľuzovkou je vďaka svojej sladkokyslej chuti dokonalým prostriedkom na zvýraznenie vône a chuti hľuzoviek.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková omáčka s 35 % čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších produktov: jej typická hľuzovková a hubová chuť a jednoduchosť použitia z nej robia univerzálny produkt pre rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 23.12 - 27.12
Hľuzovkové maslo s kúskami čiernej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovkový krém s hľuzovkami je jedným z najobľúbenejších výrobkov: jeho typická hľuzovková a hubová príchuť a jednoduchosť použitia z neho robia univerzálny výrobok na rôzne recepty. Krémová konzistencia je ideálna na bruschetty, pizzu a toasty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Porcini krém s bielou hľuzovkou je produkt, ktorý sa dá kombinovať s rôznymi pokrmami. Spotrebitelia ho na trhu vysoko oceňujú a je to výrobok, ktorý sa môže používať priamo z nádoby.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vynikajúci krém na ochutenie mäsa, najmä hovädzej pečienky, syrov, rýb, grilovanej zeleniny, smotanovej zmrzliny, hranolčekov. Tento výrobok sa vyrába zmiešaním vareného hroznového muštu, modenského balzamikového octu, sirupového cukru a stabilizátorov, kým nedosiahne krémovú konzistenciu.
môžete mať 27.12 - 30.12
3 rôzne hustoty na rozmanitejšie použitie na pokrmy Odporúča sa na zeleninu, vaječné a mäsové jedlá, syry. Vhodný najmä do ovocných šalátov a zmrzliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Táto nátierka sa vyrába z homárov, kreviet a tresky ulovenej v Severnom mori. Ľahko sa rozotiera a je ideálna na natieranie na chlieb.
môžete mať 27.12 - 30.12
Táto nátierka sa vyrába z lososa a tresky ulovených v Severnom mori. Ľahko sa rozotiera a je ideálna na natieranie na chlieb.
môžete mať 27.12 - 30.12
Nastrúhané ikry z tuniaka, ktoré sa skladujú v nádobe, kde si zachovávajú všetky svoje chute a vlastnosti celého výrobku. Umožňuje rýchlu prípravu predjedál a omáčok. Bottarga z tuniaka je tradičná sardínska (ale aj sicílska) pochúťka.
môžete mať 27.12 - 30.12
Colatura di Alici sa objavuje v mnohých receptoch, ale používa sa najmä ako korenie na špagety a linguine alebo na dochutenie rybích či zeleninových jedál. V prípade cestovín je najlepšie pri varení vynechať soľ a nechať chuť colatura na obohatenie celého pokrmu.
môžete mať 27.12 - 30.12
Atrament zo sépií je atrament, ktorý tieto hlavonožce používajú na obranné účely. Čerstvo získaný sa považuje za produkt s veľkou gastronomickou hodnotou.
môžete mať 27.12 - 30.12
Atrament zo sépií je atrament, ktorý tieto hlavonožce používajú na obranné účely. Čerstvo získaný sa považuje za produkt s veľkou gastronomickou hodnotou.
môžete mať 27.12 - 30.12
Parmezánová krém s bielou hľuzovkou a šafranom je vďaka svojej jemnej chuti ideálna na rôzne druhy jedál. Je to jeden z výrobkov, ktoré naši zákazníci najviac oceňujú: oceňujú ho profesionálni kuchári, ako aj nadšenci, ktorí prišli k hľuzovkám po prvýkrát.
môžete mať 27.12 - 30.12