Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z čiernej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovkové maslo s kúskami čiernej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovkové maslo s kúskami bielej hľuzovky je veľmi ľahko použiteľný výrobok, ktorý sa dá kombinovať s mnohými jedlami. Vďaka svojej univerzálnosti je to výrobok vhodný pre všetky typy kuchýň.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovkový krém s hľuzovkami je jedným z najobľúbenejších výrobkov: jeho typická hľuzovková a hubová príchuť a jednoduchosť použitia z neho robia univerzálny výrobok na rôzne recepty. Krémová konzistencia je ideálna na bruschetty, pizzu a toasty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Porcini krém s bielou hľuzovkou je produkt, ktorý sa dá kombinovať s rôznymi pokrmami. Spotrebitelia ho na trhu vysoko oceňujú a je to výrobok, ktorý sa môže používať priamo z nádoby.
môžete mať 27.12 - 30.12
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín. Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kantábrijské sardely sú absolútnou gastronomickou dokonalosťou. Sú veľmi chutné a majú ružovkastú farbu, ktorá sa mení na tabakovú.
môžete mať 27.12 - 30.12
Prvá celkovo vzácna biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico) konzervovaná v slanom náleve. Celá vzácna biela hľuzovka pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti bielych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Prvá celkovo vzácna biela hľuzovka (Tuber magnatum Pico) konzervovaná v slanom náleve. Celá vzácna biela hľuzovka pre nadšencov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti bielych hľuzoviek ani mimo sezóny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Celá čierna letná hľuzovka je ideálnym produktom pre milovníkov, ktorí sa nechcú vzdať pôžitku z chuti hľuzoviek počas 12 mesiacov v roku: jej silnou stránkou je jej prirodzenosť, pretože ide o pravú hľuzovku, ktorá sa skladuje vo vlastnom slanom náleve, bez akýchkoľvek pridaných prísad.
môžete mať 27.12 - 30.12
Filety z ančoviček s černým lanýžem Lahodné filé zo sardelí a hľuzoviek naložené v oleji. Ančovičky s hľuzovkami sú špecialitou s piemontskou príchuťou. Intenzívna vôňa hľuzoviek a výrazná chuť sardel sa dokonale kombinujú na plátku chleba s maslom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Biela hľuzovka (odborne nazývaná Tuber Borchii Vitt. alebo Tuber albidum Pico) prvej kvality, nakrájaná na plátky a vložená do slaného nálevu. Má zaujímavý vizuálny efekt, vhodný pre nadšencov aj profesionálov, skvelá alternatíva k čerstvej hľuzovke.
môžete mať 27.12 - 30.12
Tento výrobok je svojou chuťou najbližšie k čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, jemnej chuti a organolepticky vhodné najmä na záverečné zdobenie jedál.
môžete mať 27.12 - 30.12
Tento výrobok je svojou chuťou najbližšie k čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, jemnej chuti a organolepticky vhodné najmä na konečnú dekoráciu jedál.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hľuzovková pasta z bielej hľuzovky je jedným z najobľúbenejších výrobkov: typická chuť hľuzoviek a húb a jej jednoduché použitie z nej robia univerzálny výrobok na rôzne recepty.
môžete mať 27.12 - 30.12
Krémový jemný krém pripravený z 2 najjemnejších hľuzoviek: bielej hľuzovky (Tuber borchii, Vittad.) a bielej vzácnej hľuzovky (Tuber magnatum Pico). Pridanie Grana Padano zaručuje originálnu a gurmánsku chuť
môžete mať 27.12 - 30.12
Krémový jemný krém pripravený z 2 najjemnejších hľuzoviek: bielej hľuzovky (Tuber borchii, Vittad.) a bielej vzácnej hľuzovky (Tuber magnatum Pico). Pridanie Grana Padano zaručuje originálnu a gurmánsku chuť
môžete mať 27.12 - 30.12
Tento výrobok je svojou chuťou najbližšie k čerstvým hľuzovkám: je vhodný najmä pre tých, ktorí hľadajú výrobky vysokej kvality. Plátky sú veľmi jemné, chrumkavé, jemnej chuti a organolepticky vhodné najmä na záverečné zdobenie jedál.
môžete mať 27.12 - 30.12
Ide o najjemnejšiu a najcennejšiu časť tuniaka, ktorá pokrýva boky a brucho. Po 12 hodinách varenia a státia sa konzervuje a ochucuje olivovým olejom. Je mäkký a jemný na jazyku, ale veľmi chutný.
Momentálne nedostupné
Bottarga z tuniaka je tradičná sicílska (ale aj sardínska) pochúťka. Ide o vrecúško obsahujúce solené, lisované a sušené ikry z tuniaka.
Momentálne nedostupné
Lahodné filety z talianskeho tuniaka uloveného na Sicílii, ručne spracované a konzervované v olivovom oleji. Vďaka svojej štruktúre, plnej a výraznej chuti je tento výrobok nenahraditeľnou pochúťkou pre milovníkov dobrého jedla.
Momentálne nedostupné
Brezzo ponúka syr tomini s príchuťou hľuzoviek. Ide o typickú piemontskú mliečnu pochúťku. Tomini sú mäkké, ploché, okrúhle a rôzne vyzreté syry.
Momentálne nedostupné
Výber najlepších čerešní naložených v sirupe. Čerstvé, sladké a lahodné.
Momentálne nedostupné