Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Havajská červená soľ je morská soľ „získaná“ z morí Havajského súostrovia. Vyrába sa ručne, balí sa bez akejkoľvek rafinácie, a preto patrí do kategórie prírodných celých solí.
môžete mať 27.12 - 30.12
Portugalská soľ Fleur de Sel je čistá, prirodzene biela soľ, ktorá sa zbiera na atlantickom pobreží Portugalska už od čias Rímskej ríše. Jej kryštáliky sú ľahké a veľmi jemné na dotyk.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kapary sú produktom, ktorý na Pantellerii dosahuje absolútny vrchol. Sú chutné, chrumkavé a hodia sa do mnohých receptov.
môžete mať 23.12 - 27.12
Manukový med sa získava z kvetov typickej novozélandskej rastliny. Je to veľmi špeciálny med s príjemnou chuťou a pri pravidelnom používaní má priaznivé účinky na organizmus. Obsahuje veľmi vysokú koncentráciu metylglyoxalu (MGO).
môžete mať 27.12 - 30.12
Je to najväčšia oliva na svete, skutočná talianska potravinárska výnimočnosť a pýcha apúlskeho mestečka Cerignola
môžete mať 27.12 - 30.12
Je to klasická rímska tradícia, známa a obľúbená po celom svete.
môžete mať 27.12 - 30.12
Omáčka z vlašských orechov a kešu orieškov typická pre Ligúriu. Je ideálna na tradičné tagliolini, tagliatelle a vaječné cestoviny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Chutná a sladká cibuľa Tropea je odborne spracovaná pomocou remeselných metód spoločnosti Brezzo, aby sa stala lahodnou a lákavou omáčkou na syrové dosky. Hodí sa ku všetkým druhom syrov a vareného mäsa.
môžete mať 27.12 - 30.12
Táto paštéta spája kvalitného tuniaka s výraznou a nezameniteľnou chuťou najlepších sicílskych pomarančov. Neodolateľná kombinácia chutí. Je ideálna na prípravu skvelých krutónov alebo ako rafinované predjedlo, ktorým ohromíte svojich hostí.
môžete mať 27.12 - 30.12
Ragú tradičné pre piemontský región, vyrobené z najkvalitnejšieho teľacieho mäsa.
môžete mať 27.12 - 30.12
Polosušené paradajky konzervované v slnečnicovom oleji, jemne ochutené petržlenovou vňaťou, bazalkou a soľou. Chutné talianske cherry paradajky sa čiastočne opečú, aby získali väčšiu arómu a chuť, a potom sa ručne zabalia.
môžete mať 27.12 - 30.12
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaním citróna. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 27.12 - 30.12
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaním špargle. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 27.12 - 30.12
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridanou zeleninou. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 27.12 - 30.12
Himalájska ružová soľ, nazývaná aj kamenná soľ, je výnimočne a prirodzene bohatá na železo, ako aj na základné minerály a stopové prvky. Veľmi čistá, ručne zbieraná z kameňov nájdených v najväčších soľných baniach v himalájskych horách.
môžete mať 27.12 - 30.12
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridaným šafranom. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 27.12 - 30.12
Výber najlepších sicílskych pomarančov, ručne krájaných a marinovaných v sirupe. Čerstvé, sladké a lahodné. Ideálna alternatíva k čerstvému ovociu v každom ročnom období. Ideálne ako dezert alebo na zdobenie tort, zákuskov a zmrzliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Táto soľ sa stále zbiera starodávnou keltskou metódou. Jej sivá farba je spôsobená osobitným druhom ílu.
môžete mať 27.12 - 30.12
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných hrušiek podľa starej tradície regiónu Cremona. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných mandarínok podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných fíg podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Figový džem s horčicou, ideálny k tvrdým a polotvrdým syrom. Tradičná omáčka, ktorá dodá klasickej večeri nádych elegancie.
môžete mať 27.12 - 30.12
Originálny džem, ktorý sa môže podávať ako omáčka k vyzretým syrom. Vaše syrové dosky budú ešte lákavejšie.
môžete mať 27.12 - 30.12
Zelené paradajky a figový džem, odporúčame so syrom. Táto sladká ovocná omáčka dodáva klasickej večeri nádych elegancie a rafinovanosti; zmiešaná syrová doska (napr. s brie, mladou gorgonzolou alebo piattone) je oveľa chutnejším pokrmom.
môžete mať 27.12 - 30.12