Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Na prípravu tohto jemného, zamatového krému s delikátnou, ale intenzívnou chuťou sa používa len najjemnejšia časť artičoku.
môžete mať 27.12 - 30.12
Najlepšie artičoky talianskeho pôvodu sa rozrežú na polovicu a naložia do olivového oleja. Dobré, chutné a originálne.
môžete mať 27.12 - 30.12
Rozhodnutie konzervovať tieto klobásy v oleji zo semienok je spôsobené snahou rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné bravčové mäso. Olej zo semien je totiž veľmi jemný a bez chuti. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 27.12 - 30.12
Ručne vyrábané salámy s prídavkom kráľa vín, ceneného Barola. Podľa receptu, ktorý sa odovzdáva už po generácie, sa salámy konzervujú v oleji zo semien.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vysokokvalitný džem vyrobený z najlepších sezónnych broskýň a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g broskýň, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vysokokvalitný džem pripravený z najlepších sezónnych čerešní Visciole a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g čerešní, ktoré sa jemne povaria.
môžete mať 27.12 - 30.12
Z dávnej tradície pochádzajú tieto jemné a chutné remeselné cestoviny. Pomalé sušenie pri nízkej teplote, ktoré sa ešte stále tradične vykonáva na krosnách, zaručuje vynikajúcu kvalitu a zvýrazňuje klasickú chuť.
môžete mať 27.12 - 30.12
Z dávnej tradície pochádzajú tieto jemné a chutné cestoviny. Pomalé sušenie pri nízkej teplote, ktoré sa ešte stále tradične vykonáva na krosnách, zaručuje vynikajúcu kvalitu a zvýrazňuje klasickú chuť.
môžete mať 27.12 - 30.12
Najlepšia cibuľa Borettana talianskeho pôvodu je ručne spracovaná a konzervovaná v octe balsamico, ktorý jej dodáva nezameniteľnú chuť.
môžete mať 27.12 - 30.12
Na prípravu tohto intenzívneho aromatického krému sa používa len tá najlepšia cibuľa, ktorá sa zbiera v správnom štádiu zrelosti a spracováva sa ručne. Vynikajúca nátierka na chlieb ako predjedlo alebo občerstvenie, ktorá má bohatú chuť a rýchlo sa pripraví.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kvalitný džem z najlepších sezónnych čučoriedok a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g čučoriedok, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Toto balenie 3 solí Brezzo môže byť originálnym nápadom na darček, ktorý obsahuje rôzne druhy solí: morskú soľ z Portugalska, sivú morskú soľ z Guerande, údenú morskú soľ. Morská soľ z Portugalska, Sivá morská soľ z Guerande, Údená morská soľ.
môžete mať 27.12 - 30.12
Toto balenie 3 Brezových solí môže byť originálnym nápadom na darček, ktorý obsahuje rôzne druhy solí: morskú vločkovú soľ z Austrálie, čiernu morskú vločkovú soľ z Cypru, vločkovú soľ z púšte Thar.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kvalitný džem z najlepších sezónnych bobúľ a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g bobúľ, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kvalitný džem z najlepších sezónnych fíg, mandlí a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g fíg, ktoré sa jemne povaria. Kúsky fíg v hojnom množstve sa kombinujú s mandľami a vytvárajú skutočne chutný recept.
môžete mať 27.12 - 30.12
Horký čokoládový krém má výraznú, takmer obklopujúcu chuť. Výrobok je krémový, hustý a rozhodne lahodný, takže rozmazná aj tie najnáročnejšie chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Kvalitný džem z najlepších sezónnych hrušiek a citrónov s trstinovým cukrom. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 112 g hrušiek a 8 g citrónov, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie chuťovým pohárikom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vysokokvalitný džem z najlepších sezónnych jahôd a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g jahôd, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Táto paštéta z kačacieho mäsa sa pripravuje podľa inovatívnej receptúry zo starostlivo vybraných surovín najvyššej kvality, ktoré zahŕňajú aj iné druhy mäsa (bravčová pečeň, kuracie prsia, bravčová masť).
môžete mať 27.12 - 30.12
Bunet je dezert typický pre piemontskú kuchyňu. Je to puding podávaný ako dezert alebo občerstvenie. Vyrába sa z kakaa, makarónov a karamelu.
môžete mať 27.12 - 30.12
Konzervácia týchto klobás v slnečnicovom oleji bola zvolená z dôvodu snahy rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné mäso z diviaka. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 27.12 - 30.12
Sladký medovo-orieškový krém, ktorý sa vyrába len z pasty z najlepších piemontských lieskových orieškov IGP a najlepšieho agátového medu, je oslavou skutočného obžerstva.
môžete mať 27.12 - 30.12
Pesto Ligure od Brezzo sa vyrába z kvalitných surovín a prináša na váš stôl chuť Ligúrie. Toto pesto výnimočnej kvality vyrobené podľa tradície obsahuje 35 % janovskej bazalky s chráneným označením pôvodu.
môžete mať 27.12 - 30.12
Vysokokvalitný džem vyrobený z najlepších sezónnych marhúľ a trstinového cukru. Obsah ovocia je veľmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu sa použije 120 g marhúľ, ktoré sa jemne povaria. Ovocie, ktoré je bohaté a v kúskoch, dodáva chuť a potešenie pre chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12