Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 23.12 - 27.12
Spomedzi všetkých medov vyrábaných v Taliansku patrí med z kvetu planiky k najvzácnejším a najoceňovanejším. Vyrába sa na veľmi obmedzenom území a v neskorej fáze roka, keď poveternostné podmienky často sťažujú prácu včiel.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Medy Rossi sú prírodné produkty, nie sú ochutené ani aromatické a produkujú ich včely, ktoré navštevujú polia s jedným kvetom. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
môžete mať 27.12 - 30.12
La Mieleria Rossi Noaro ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
môžete mať 27.12 - 30.12
La Mieleria Rossi Noaro ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
môžete mať 27.12 - 30.12
Len tie najlepšie talianske chilli papričky, jemne sušené. V kuchyni sa výborne hodia na ochutenie a dochutenie všetkých jedál, ako sú cestoviny a rizoto, hlavné jedlá, hovädzie, kuracie, bravčové mäso a divina, a mnohých príloh, ako je brokolica, repa a čakanka.
môžete mať 27.12 - 30.12
Len tie najlepšie talianske chilli papričky, jemne sušené a drvené na vločky. V kuchyni sa výborne hodia na ochutenie a dochutenie všetkých jedál, ako sú cestoviny a rizotá, hlavné jedlá, hovädzie, kuracie, bravčové mäso a divina, a mnohých príloh, ako je brokolica, repa a čakanka.
môžete mať 27.12 - 30.12
Ideálny spoločník pre vysokú kuchyňu, silný, vzácny, lahodný, prirodzene bohatý na intenzívne polyfenoly a aromatické vône, Laudemio® je autentickou kvintesenciou chutí a vôní toskánskych kopcov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Libové filety zo 100% talianskeho diviaka s korením, marinované v oleji a obohatené o vzácnu letnú hľuzovku.
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť.
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť a typická chuť zveriny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť a typická chuť zveriny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Intenzívna chuť klobásy (salsiccia) v kombinácii s jemnejšou chuťou letných hľuzoviek vytvára jednu z najobľúbenejších omáčok v talianskej kuchyni.
môžete mať 27.12 - 30.12
Intenzívna chuť klobásy (salsiccia) zvýraznená jemnejšou chuťou šampiňónov v hustej omáčke.
môžete mať 27.12 - 30.12
Intenzívna chuť typická pre divinu v hustej krémovej konzistencii.
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Jedným z najreprezentatívnejších produktov je ragú z diviaka (Ragù di Cinghiale), jedno z najznámejších typických toskánskych jedál. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom o
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť a typická chuť zveriny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Spoločnosť Boscovivo vždy dbala na typickosť a výber surovín, z ktorých väčšina má taliansky pôvod. Kvalitné suroviny sa odrážajú v samotnej vôni a v ústach sa potom odhalí správna šťavnatosť a typická chuť zveriny.
môžete mať 27.12 - 30.12
Med ochutený šafránovými stigmami. Najčistejší šafran zo Sardínie sa spája s najjemnejším agátovým medom z Brezza. Výsledkom je výnimočne jedinečný produkt.
môžete mať 27.12 - 30.12
Len tá najlepšia superjemná ryža Carnaroli bez glutamátu s pridanými artičokmi. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
môžete mať 27.12 - 30.12
Na prípravu tohto jemného, zamatového krému s delikátnou, ale intenzívnou chuťou sa používa len najjemnejšia časť artičoku.
môžete mať 27.12 - 30.12
Najlepšie artičoky talianskeho pôvodu sa rozrežú na polovicu a naložia do olivového oleja. Dobré, chutné a originálne.
môžete mať 27.12 - 30.12
Rozhodnutie konzervovať tieto klobásy v oleji zo semienok je spôsobené snahou rešpektovať a nezmeniť chuť hlavnej zložky tejto pochúťky, ktorou je kvalitné bravčové mäso. Olej zo semien je totiž veľmi jemný a bez chuti. Použité mäso je najvyššej kvality.
môžete mať 27.12 - 30.12