Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
La Mieleria Rossi Noaro ponúka rôzne druhy korenia, ktoré sú rýchle a ideálne na dochutenie mäsa, rýb, cestovín alebo bruschetty. Okrem výberu ingrediencií a čerstvosti prípravkov sú výrobky uzavreté v praktických obaloch a ideálne na dochucovanie receptov a kompozícií.
môžete mať 27.12 - 30.12
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií, ako je špenát, paradajky, červená repa a kurkuma. Originálny tvar cestovín je potešením pre oči aj chuťové bunky.
môžete mať 27.12 - 30.12
Z dávnej tradície pochádzajú tieto jemné a chutné cestoviny. Pomalé sušenie pri nízkej teplote, ktoré sa ešte stále tradične vykonáva na krosnách, zaručuje vynikajúcu kvalitu a zvýrazňuje klasickú chuť.
môžete mať 27.12 - 30.12
Originálny brusnicový džem, ktorý možno použiť ako omáčku k syrom všetkých druhov. Vďaka nej budú vaše syrové dosky ešte lákavejšie.
môžete mať 27.12 - 30.12
Hruškový a zázvorový džem, ktorý sa odporúča v kombinácii so smotanovými alebo stredne vyzretými syrmi. Hruška je ovocie, ktoré sa výborne hodí k syrom.
môžete mať 27.12 - 30.12
Sladká omáčka z karamelizovaného zeleru s medom, ktorá sa odporúča v kombinácii s jemnými syrmi, mladým Tome a Raschera. Sviežosť zeleru sa výborne hodí k syrom.
môžete mať 27.12 - 30.12
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín. Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
môžete mať 27.12 - 30.12
„Tradícia a modernosť“ je motto Jeana Bruneta, majiteľa spoločnosti so sídlom vo francúzskom regióne Vysoké Pyreneje, ktorá sa už viac ako 100 rokov špecializuje na výrobu paštét a mäsových terín. Bez farbív, konzervačných látok a emulgátorov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Je pikantná, aromatická a veľmi korenistá. Ideálna najmä ku grilovanému mäsu, ale aj k pečenému a varenému mäsu, pečeným alebo grilovaným zemiakom. Vhodný aj pre labužníkov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Je príjemne korenistá s nádychom cesnaku. Ideálna na dodanie pikantnosti a živosti pokrmom. Výborne sa hodí aj na bruschetty s kvapkou extra panenského olivového oleja alebo na ochutenie cestovinových jedál. Vhodná aj pre labužníkov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Aromatické rastliny Macara sa pestujú pomocou inovatívnych a udržateľných poľnohospodárskych metód, ktoré obmedzujú mechanické spracovanie na minimum. To podporuje prirodzenú a spontánnu výživu rastlín. Zber a spracovanie sa vykonáva ručne.
môžete mať 27.12 - 30.12
Citrónový nátierkový krém, jemná, jedinečná sicílska chuť pre vaše dezerty a prestávky. Ideálny na raňajky, občerstvenie, ale aj ako náplň do dezertov.
môžete mať 27.12 - 30.12
Tento ručne vyrábaný krém z najlepších mandlí dozrievajúcich na sicílskom slnku je nevyhnutnosťou pre milovníkov intenzívnych a rafinovaných chutí.
môžete mať 27.12 - 30.12
Filety z mečiara pripravené výlučne ručne, dusené a konzervované v olivovom oleji. Špeciálny výrobok s jemnou a lahodnou chuťou, ktorý si môžete vychutnať ako alternatívu tuniaka.
môžete mať 23.12 - 27.12
Tuniak stredomorský, všeobecne známy ako „Alletteratus Tuna“. Je rozšírený v Stredozemnom mori a bežne sa vyskytuje aj v talianskych pobrežných vodách. Dosahuje dĺžku 1 m a hmotnosť 6/7 kg.
môžete mať 23.12 - 27.12
Cherry paradajky Pachino I.G.P. sú malé, zrelé a majú dobrú kyslosť v pomere k obsahu cukru, vďaka čomu sú ideálne na prípravu omáčok. Spracovanie zostalo rovnaké ako to, ktoré si miestni obyvatelia tradične odovzdávali po celé generácie. Autenticita, čerstvosť surovín a prísne kontroly zaručujú naj
môžete mať 23.12 - 27.12
Buzzonaglia di Tonno (kúsky tuniaka) sú najmenej hodnotnou časťou tuniaka. Je to časť mäsa, ktorá sa nachádza najbližšie k bruchu a pod krkom a je tmavšia, pretože je viac prekrvená.
môžete mať 23.12 - 27.12
Cestoviny so sardinkami (Pasta con le Sarde) sú typickým sicílskym jedlom. Hlavnými zložkami sú sardinky a divý fenikel.
môžete mať 23.12 - 27.12
Paradajková omáčka s amberjackom (Seriola dumerili) je autentický sicílsky výrobok, ktorý prináša na stôl pravú a lahodnú chuť ostrova. Výnimočne sa podáva na plátku opečeného chleba s kvapkou extra panenského olivového oleja ako jednoduchý, ale veľmi chutný predkrm.
môžete mať 23.12 - 27.12
Táto omáčka na cestoviny, ktorá je klasikou na sicílskych rodinných stoloch, vám poskytne skutočne úžasnú chuť, ktorá ohromí aj tie najjemnejšie chuťové bunky. Vyrába sa ručne podľa tradičných sicílskych receptov, bez konzervačných látok, škrobov a len z mečiara a produktov najvyššej kvality.
môžete mať 23.12 - 27.12
Ragú, aké ste ešte neochutnali. Hlavnú úlohu v ňom nehrá mäso, ale ryba. Ragú z tuniaka Adelfio vzniklo spojením tradície s vôňou a chuťou sicílskeho mora. Ragú je ideálne na hlavné jedlo s výraznou chuťou.
môžete mať 23.12 - 27.12
Paštéta z baklažánu je hustý, chutný krém, ktorý sa ľahko rozotiera, má tmavú a sýtu farbu. Táto lahodná paštéta sa vyrába zmiešaním varených baklažánov, ktoré jej dodávajú jemnú chuť a hladkú štruktúru.
môžete mať 27.12 - 30.12
Baklažány v oleji sú jednou zo špecialít, ktoré talianske babičky pripravovali v lete ako predjedlo alebo prílohu, alebo si ich v chladnejšom období vychutnávali s krajcami chleba. Ideálne ako predjedlo alebo príloha, vynikajúce ako príloha na sendviče, obložené chlebíčky a obložené misy.
môžete mať 27.12 - 30.12
Pikantná zeleninová zmes ideálna na ochutenie cestovín, ako náplň do sendvičov a obložených chlebíčkov, na sendviče, bruschetty a pizzu. Ideálna na predjedlá alebo na ochutenie prvých a druhých chodov mäsa, rýb a zeleniny.
môžete mať 27.12 - 30.12