Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pufovaný amarant BIO je zdravý a chutný snack z amarantu. Je cenným zdrojom bielkovín, vlákniny a antioxidantov. Je to pseudocereália, ktorá pochádza z Južnej Ameriky. Amarant je bohatý na bielkoviny, ktoré sú porovnateľné s bielkovinami v mäse alebo mlieku.
môžete mať 02.12
Quinoa je často mylne považovaná za obilninu, ale je to pseudoobilnina. Pseudocereálie majú v gastronómii prakticky rovnaké využitie ako obilniny, s tým rozdielom, že nie sú obilnými trávami.Názov quinoa pochádza z jazyka Inkov a znamená „materské zrno“.
môžete mať 02.12
Bio červená quinoa je obilnina pochádzajúca z Južnej Ameriky. Je cenným zdrojom bielkovín, vlákniny, železa a vápnika. Má príjemnú, mierne sladkú chuť a výraznú arómu. Neobsahuje lepok, a preto je vhodná pre celiatikov a vegánov. Pripravuje sa varením v pare alebo vo vode.
môžete mať 02.12
Bio červená quinoa je obilnina pochádzajúca z Južnej Ameriky. Je cenným zdrojom bielkovín, vlákniny, železa a vápnika. Má príjemnú, mierne sladkú chuť a výraznú arómu. Neobsahuje lepok, a preto je vhodná pre celiatikov a vegánov. Pripravuje sa varením v pare alebo vo vode.
môžete mať 02.12
Organická celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 02.12
BIO celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 02.12
BIO celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 02.12
BIO celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 02.12
BIO celá rasca je korenie, ktoré pochádza z rastliny cuminum cyminum. Táto rastlina je príbuzná mrkve a feniklu. Má jemnú arómu a horkosladkú chuť. Používa sa v mnohých rôznych kuchyniach na celom svete. Je tradičným korením v indickej, arabskej a mexickej kuchyni.
môžete mať 02.12
Ryžové vločky sú len lisovaná celozrnná ryža. Majú veľa sacharidov, takže sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhú dobu a s ovocím tvoria úplne skvelú dvojicu.Na čo sú tieto obilniny bohaté?
môžete mať 02.12
Ryžové vločky sú len lisovaná celozrnná ryža. Majú veľa sacharidov, takže sú vhodné ako raňajky – dodajú nám veľa energie, zasýtia nás na dlhú dobu a s ovocím tvoria úplne skvelú dvojicu.Na čo sú tieto obilniny bohaté?
môžete mať 02.12
Plným názvom bodliak je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom.Použitie pestreca mariánskehoPodpora pečene: Pestrec mariánsky obsahuje silymarín, ktorý je známy svojimi hepatoprotektívnymi účinkami.
môžete mať 02.12
Plným názvom pestrec marianský je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom. Je známy svojimi regeneračnými účinkami, najmä na pečeň a tráviaci systém.
môžete mať 02.12
Plným názvom pestrec marianský je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom. Je známy svojimi regeneračnými účinkami, najmä na pečeň a tráviaci systém.
môžete mať 02.12
Plným názvom pestrec marianský je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom. Je známy svojimi regeneračnými účinkami, najmä na pečeň a tráviaci systém.
môžete mať 02.12
Plným názvom pestrec marianský je rastlina, ktorú by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s bodliakom. Je známy svojimi regeneračnými účinkami, najmä na pečeň a tráviaci systém.
môžete mať 02.12
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 02.12
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 02.12
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 02.12
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 02.12
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 02.12
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 02.12
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 02.12
Sezam je drobné semienko, ktoré mnohí z nás poznajú ako posýpku na pečive. Málokto však vie, odkiaľ sezamové semienka pochádzajú a že ich nestačí len vložiť do úst a zjesť.Jeho história.
môžete mať 02.12