Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Nastrúhané ikry z tuniaka, ktoré sa skladujú v nádobe, kde si zachovávajú všetky svoje chute a vlastnosti celého výrobku. Umožňuje rýchlu prípravu predjedál a omáčok. Bottarga z tuniaka je tradičná sardínska (ale aj sicílska) pochúťka.
môžete mať 26.11 - 27.11
Nastrúhaný a uložený v nádobe, kde si zachováva všetky chute a vlastnosti celého výrobku. Umožňuje rýchlu prípravu predjedál a omáčok. Bottarga di Muggine je tradičná sardínska pochúťka.
môžete mať 26.11 - 27.11
Colatura di Alici sa objavuje v mnohých receptoch, ale používa sa najmä ako korenie na špagety a linguine alebo na dochutenie rybích či zeleninových jedál. V prípade cestovín je najlepšie pri varení vynechať soľ a nechať chuť colatura na obohatenie celého pokrmu.
môžete mať 26.11 - 27.11
Atrament zo sépií je atrament, ktorý tieto hlavonožce používajú na obranné účely. Čerstvo získaný sa považuje za produkt s veľkou gastronomickou hodnotou.
môžete mať 26.11 - 27.11
Kantábrijské sardely sú absolútnou gastronomickou dokonalosťou. Sú veľmi chutné a majú ružovkastú farbu, ktorá sa mení na tabakovú.
môžete mať 26.11 - 27.11
Táto nátierka sa vyrába z homárov, kreviet a tresky ulovenej v Severnom mori. Ľahko sa rozotiera a je ideálna na natieranie na chlieb.
môžete mať 26.11 - 27.11
Táto nátierka sa vyrába z lososa a tresky ulovených v Severnom mori. Ľahko sa rozotiera a je ideálna na natieranie na chlieb.
môžete mať 26.11 - 27.11
Atrament zo sépií je atrament, ktorý tieto hlavonožce používajú na obranné účely. Čerstvo získaný sa považuje za produkt s veľkou gastronomickou hodnotou.
môžete mať 26.11 - 27.11
Vákuovo balené sušené celé ikry parmíc v darčekovom balení. Bottarga di Muggine je tradičná sardínska pochúťka. Ide o vrecúško obsahujúce solené, lisované a sušené ikry z morských rýb.
môžete mať 26.11 - 27.11
Vákuovo balené sušené celé ikry hlavonožca v darčekovej škatuľke. Bottarga di Muggine je tradičná sardínska pochúťka. Ide o vrecúško obsahujúce solené, lisované a sušené ikry z morských rýb.
môžete mať 26.11 - 27.11