Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Biely bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Polohrubá špaldová múka je vhodná na prípravu liateho cesta, na koláče, perníky, makovníky a bublaniny.
môžete mať 14.10
Prírodný trstinový cukor obsahuje zvyšky melasy, preto je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistená ani bielená a dostáva sa k vám v tej najprirodzenejšej forme. Dobre vám poslúži všade tam, kde bežný cukor nie.
môžete mať 14.10
Dvojzrnnú pšenicu ochutnali naši predkovia, zostala rovnaká, pôvodná a originálna (nešľachtená pšenica) a zachovala si veľa živín. Objavili sme pre vás zabudnuté obilniny v ich jednoduchej a prirodzenej podobe. Obohaťte ním šaláty, polievky a rizota.
môžete mať 14.10
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 14.10
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Chlebová pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás ani pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo žemlí. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie sa zasýtite.
môžete mať 14.10
Poznáte pšeničný bulgur? Bulgur sa vyrába zo špeciálnej tradičnej pšenice technológie. Pšenica sa najprv aktivuje vodou a teplom a potom sa nechá čiastočne naklíčené (tým sa v zrne vytvoria enzýmy a zrno sa stane biologicky aktívne), potom vysušené parou a nakoniec nahrubo rozdrvené.
môžete mať 14.10
Pohánka je jemne lúpané zrno prosa. Sú ľahko stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové.Ovos v kuchyni: Ovos pred varením vždy prepláchnite horúcou vodou, aby ste odstránili jeho horkú chuť.
môžete mať 14.10
Žito je jednou z najobľúbenejších obilnín v Českej republike. Žito je predovšetkým bohatým zdrojom vlákniny a jeho pekárske vlastnosti sú legendárne – kto by nepoznal ražný kvások a kysnutý chlieb.
môžete mať 14.10
Ryža basmati dostala svoj názov podľa príjemnej vône. Basmati znamená v sanskrite „voňavý“. Jeho zrno je krásne štíhle a podlhovasté a pri varení zostáva dokonale voľné. Biela basmati sa mechanicky lúpe a melie, a preto sa vyznačuje čistou bielou farbou.
môžete mať 14.10
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jeho vláknina je lepšie a ľahšie stráviteľná.
môžete mať 14.10
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
môžete mať 14.10
Špalda je jedna má podobné zloženie ako klasická špalda. pšenici, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia. Obsahuje viac bielkovín, minerálov, vitamínov skupiny B a jej vláknina je lepšia a ľahšie stráviteľná.
môžete mať 14.10
Špaldové vločky – na raňajky, kašu, müsli alebo Obohatí vaše domáce rožky, žemle, chlieb alebo dalamánky. Vmiešajte ich priamo do cesta alebo nimi posypte povrch pečiva po pri pečení. Zahustia polievku a môžete ich použiť aj na prípravu palaciniek, mäsové guľky alebo plnku.
môžete mať 14.10
Žitné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do cesta na domáci chlieb alebo rožky, obohatiť nimi polievku alebo spestriť müsli či granola. Môžete ich použiť aj na prípravu domácich müsli tyčiniek, skvelých palaciniek, mäsové guľky a náplne do pečenej zeleniny.
môžete mať 14.10
Biela bio úka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Vedeli ste to?
môžete mať 14.10
Vypestujte si doma zdravé klíčky rastlín v ekologickej kvalite bez pesticídov. Získate tie najčerstvejšie vitamíny. Suché zrná a semená obsahujú zásobu minerálov, stopových prvkov, bielkovín, vitamínov a enzýmov.Počas klíčenia sa tieto látky aktivujú a ich obsah sa zvyšuje.
môžete mať 14.10
Hovädzí vývar je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodá výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým pokrmom.
môžete mať 14.10
Polovica hrášku vás presvedčí o tom, že strukoviny môžete pripraviť ľahko, rýchlo a bez dlhého namáčania. Za krátku chvíľu si môžete uvariť krémovú polievku a skvelú kašu. Hrach je najdôležitejšou a najrozšírenejšou strukovinou v našej krajine. Česká republika má svoju vlastnú „hráškovú“ históriu.
môžete mať 14.10
Zloženie: 100% kukuričná polenta BIO Balenie: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
môžete mať 14.10
Jačmeň je menej známa obilnina s vynikajúcimi výživovými vlastnosťami – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktorá má priaznivý vplyv na trávenie a znižuje hladinu cholesterolu. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálnych látok.
môžete mať 14.10
Klasické krúpy v ekologickej kvalite. Jačmeň má vynikajúce výživové vlastnosti – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktorá má priaznivý vplyv na trávenie a znižuje hladinu cholesterolu. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 14.10
Celozrnná jačmenná múka na tie najúžasnejšie nadýchané palacinky. Celozrnná jačmenná múka je nekompromisne najlepšia múka na palacinky. Naše babičky to vedeli, pretože vďaka nemu sú palacinky nádherne nadýchané, kypré a vlhké. Doprajte si tradičný dezert najvyššej možnej kvality.
môžete mať 14.10
Vločky sú chutné, rýchlo zaženú hlad a dajú sa pripraviť na stovky rôznych spôsobov. Najrýchlejším spôsobom je zaliať ich teplým alebo studeným mliekom, vodou alebo jogurtom a posypať semienkami, ovocím, škoricou alebo medom.
môžete mať 14.10
Pramati všetkej pšenice… Jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice, ktorú ľudia pestovali už v mladšej dobe kamennej. Nikdy nebola šľachtená, a tak si zachovala svoje zloženie vhodné pre človeka.
môžete mať 14.10