Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých, netransformovaných plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
môžete mať 14.10
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
môžete mať 14.10
Ražné koláče bez vajec z celozrnnej ražnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Hodia sa ako príloha, do šalátov, rýchlych panvíc atď.Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
môžete mať 14.10
Jemná krupica z tvrdej pšenice. Krupica je vhodná na prípravu domácich rezancov a iných cestovín, knedlí a halušiek. Je výborná aj na sladko ako jemná raňajková kaša. Tvrdá pšenica má nižší glykemický index a viac lepku ako bežná pšenica.
môžete mať 14.10
Kukuričná krupica BIO je skvelou ingredienciou, ktorú možno v kuchyni použiť na mnoho rôznych spôsobov. Tu je niekoľko nápadov na jej použitie:Polenta: Tradičné talianske jedlo, ktoré sa pripravuje varením kukuričnej krupice vo vode alebo vývare, kým nevznikne hustá kaša.
môžete mať 14.10
Kukuričná krupica je vhodná nielen na bezlepkové varenie. Je univerzálna a má príjemnú sladkú chuť. Hodí sa na prípravu kaší, nočkov, kapania do polievok a mäsových guľôčok.Skladovanie:Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
môžete mať 14.10
Kukuričná múka – výživná bezlepková múka z jemne mletého kukuričného zrna. Je ľahko stráviteľný a má široké využitie. Môžete ju použiť nielen na prípravu chrumkavých tortill, ale aj na prípravu rannej kaše, sušienok, placiek, zahusťovanie polievok a omáčok.
môžete mať 14.10
Kuskus – sú to malé guľôčky cestovín. Vyrábajú sa z celozrnnej tvrdej pšeničnej krupice, takže majú vysoký obsah vlákniny a vydržia dlhšie.
môžete mať 14.10
Kuskus – sú to malé guľôčky cestovín. Je celozrnná, takže má vyšší obsah vlákniny.
môžete mať 14.10
Cirok je cenený pre svoje vynikajúce nutričné vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, minerálne látky a vitamíny skupiny B. Ďalším veľkým pozitívom je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú vhodné na prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení…
môžete mať 14.10
Medové pšeničné pukance pre malé aj veľké mlsné jazýčky. Medový pšeničný popcorn na chrumkanie kedykoľvek počas dňa. Ráno ich nasypte do misky a zalejte mliekom alebo jogurtom, vezmite si ich v škatuľke do školy alebo na výlet, posypte nimi ovocný šalát. Medové pšeničné pukance vás nikdy nesklamú.
môžete mať 14.10
Táto morská soľ sa vyrába v Taliansku v chránenej oblasti, získava sa prirodzeným procesom odparovania morskej vody a zbiera sa ručne.
môžete mať 14.10
Ovsená múka sa melie z ovsených vločiek, takže má všetky ich výnimočné vlastnosti a výživové vlastnosti. Ovsená múka je zdrojom energie a živín. Obsahuje stráviteľné bielkoviny, komplexné sacharidy a veľkým pozitívom je vysoký obsah vlákniny. Zasýti a dlho vydrží.
môžete mať 14.10
Ovos je jednou z najznámejších a zároveň nutrične najhodnotnejších obilnín. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkovín, sacharidy z ovsa sa pomaly vstrebávajú, a tak zasýtia na dlhú dobu.
môžete mať 14.10
Starí Rimania si pred vojnovými výpravami pochutnávali na ovse. Ovsený šalát z uvarených ovsených zŕn bez semien a zeleniny vám dodá energiu a množstvo cennej vlákniny. Nebojte sa experimentovať a príďte na varené ovsené vločky možno v nátierke, budete príjemne prekvapení.
môžete mať 14.10
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
môžete mať 14.10
Sušená trstinová šťava. Univerzálne sladidlo do nápojov a jedál, marmelád a na pečenie. Vynikajúci prírodný zdroj energie pri vyčerpaní a strese nielen pre športovcov. Podobne ako včelí med má upokojujúci účinok pri prechladnutí a podporuje odkašliavanie.
môžete mať 14.10
Paradajky passata – passata – bez nich sa nezaobíde žiadna pizza. Paradajky Passata sa pre vás vyrábajú priamo v Taliansku zo zrelých čerstvých paradajok. Passata dodá vašej pizzi a cestovinám ten správny taliansky nádych. Hodí sa k nemu bazalka, oregano, parmezán a ďalšie stredomorské prísady.
môžete mať 14.10
Pestrofarebná ryža je lahodnou zmesou dlhozrnnej prírodnej ryže, červenej ryže a divokej alebo „indiánskej ryže“. Doprajte si originalitu a dodajte svojmu pokrmu farbu a nevšednosť. Farebná ryža je výborná do šalátov, rizota, pilafu a jedál na rýchlu panvicu.
môžete mať 14.10
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
môžete mať 14.10
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu má pozitívny vplyv na našu imunitu a je tiež vhodný pre nervový a cievny systém.
môžete mať 14.10
Pohánková krupica je ideálna na rannú bezlepkovú kašu. V našom bezlepkovom ekologickom mlyne ju pre vás melieme v celozrnnej verzii. Môžete ju použiť aj na prípravu knedlí, halušiek a jemnej zápražky do polievok a omáčok. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku.
môžete mať 14.10
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, vysoký obsah rutínu (flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerálne látky. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
môžete mať 14.10
Zloženie: 100% pohánkové vločky v BIO kvalite Balenie: 250 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 14.10