Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Je príjemne korenistá s nádychom cesnaku. Ideálna na dodanie pikantnosti a živosti pokrmom. Výborne sa hodí aj na bruschetty s kvapkou extra panenského olivového oleja alebo na ochutenie cestovinových jedál. Vhodná aj pre labužníkov.
môžete mať 27.11 - 28.11
Je mierne citrusová s citrónovými tónmi. Odporúča sa používať k bielemu mäsu alebo rybám, na pečenie alebo grilovanie. Mäso posypte soľou pred prípravou alebo na konci varenia. Je tiež ideálna na marinovanie alebo k surovým rybám a zeleninovým predjedlám. Vhodná aj pre labužníkov.
môžete mať 27.11 - 28.11
Macerácia soli s balzamikovým octom, ideálna na grilované alebo varené mäso, šaláty. Vhodná aj pre labužníkov. Odporúča sa pridávať na začiatku varenia alebo pečenia, aby sa uvoľnili všetky vône a chute.
môžete mať 27.11 - 28.11
Vynikajúca sicílska chuť a vôňa, ideálna na dodanie chuti a vône focaccii, čerstvým paradajkovým šalátom, do marinád, na grilované mäso. Vhodný aj pre labužníkov.
môžete mať 27.11 - 28.11
Je kombináciou dvoch vynikajúcich stredomorských ingrediencií, sušených paradajok a oregana. Ideálna na opečené bruschetty s kvapkou extra panenského olivového oleja, do omáčok, na čerstvú zeleninu. Vhodná aj pre labužníkov.
môžete mať 27.11 - 28.11
Je pikantná, aromatická a veľmi korenistá. Ideálna najmä ku grilovanému mäsu, ale aj k pečenému a varenému mäsu, pečeným alebo grilovaným zemiakom. Vhodný aj pre labužníkov.
môžete mať 27.11 - 28.11
Aromatické rastliny Macara sa pestujú pomocou inovatívnych a udržateľných poľnohospodárskych metód, ktoré obmedzujú mechanické spracovanie na minimum. To podporuje prirodzenú a spontánnu výživu rastlín. Zber a spracovanie sa vykonáva ručne.
môžete mať 27.11 - 28.11
Na prípravu typickej sicílskej paradajkovej bruschetty. Dobre opečte plátky staršieho chleba, pokvapkajte ich extra panenským olivovým olejom a ochuťte štipkou tejto bruschetty s príchuťou morskej soli. Vhodné aj pre labužníkov.
môžete mať 27.11 - 28.11
Pravá chuť pistácií rozdrvených s vločkami sicílskej soli. Odporúča sa do grilovaného mäsa, bielych omáčok, predjedál a hlavných jedál. Vhodná aj pre labužníkov.
môžete mať 27.11 - 28.11
Macerácia soli s vínom Nero D'Avola jej dodáva ovocnú vôňu a jemnú vínnu chuť. Odporúča sa najmä na grilované červené mäso, ako je bravčové, hovädzie a divina. Ideálna na kompozíciu na taniere pre gurmánske vínne rizotá. Vhodné aj pre gurmánov.
môžete mať 27.11 - 28.11
Aromatické rastliny Macara sa pestujú pomocou inovatívnych a udržateľných poľnohospodárskych metód, ktoré obmedzujú mechanické spracovanie na minimum. To podporuje prirodzenú a spontánnu výživu rastlín. Zber a spracovanie sa vykonáva ručne.
môžete mať 27.11 - 28.11
Aromatické rastliny Macara sa pestujú pomocou inovatívnych a udržateľných poľnohospodárskych metód, ktoré obmedzujú mechanické spracovanie na minimum. To podporuje prirodzenú a spontánnu výživu rastlín. Zber a spracovanie sa vykonáva ručne.
môžete mať 27.11 - 28.11
Kombinácia zmesi sicílskych byliniek a vybraných korenín. Tento rad sušeného a dehydrovaného korenia je vytvorený na okamžitú prípravu jedál typických pre stredomorskú kuchyňu. Vďaka starostlivému a šetrnému sušeniu si zmes zachováva svoje aromatické látky.
môžete mať 27.11 - 28.11
Kombinácia zmesi sicílskych byliniek a vybraných korenín. Tento rad sušeného a dehydrovaného korenia je vytvorený na okamžitú prípravu jedál typických pre stredomorskú kuchyňu. Vďaka starostlivému a šetrnému sušeniu si zmes zachováva svoje aromatické látky
môžete mať 27.11 - 28.11