Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Nestíhate nakúpiť? Vyberajte produkty z kategórie Cereálie, müsli, kaše online. Nákup vám môžu uľahčiť filtre najlacnejšie Cereálie, müsli, kaše či výrobky najlepšie hodnotené ostatnými užívateľmi. Urobte si zásobu s MALL.SK.
- Objednaný tovar doručíme dnes alebo podľa vašich časových preferencií.
- Chcete si radšej vyzdvihnúť tovar sami a ušetriť za dopravu? Po celom Slovensku máme viac ako 1 500 výdajných miest.
- Platiť môžete online, v hotovosti alebo až za 50 dní s overeným účtom prostredníctvom služby MALL Pay.
- Produkty zo sekcie Cereálie, müsli, kaše môžete vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu.
- Nejasnosti ohľadom objednávky alebo iných služieb vám pomôže vyriešiť naša nonstop zákaznícka podpora.
Na MALL.SK ponúkame už viac ako 1 miliónov produktov!
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu má pozitívny vplyv na našu imunitu a je tiež vhodný pre nervový a cievny systém.
môžete mať 11.10
Pohánková krupica je ideálna na rannú bezlepkovú kašu. V našom bezlepkovom ekologickom mlyne ju pre vás melieme v celozrnnej verzii. Môžete ju použiť aj na prípravu knedlí, halušiek a jemnej zápražky do polievok a omáčok. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku.
môžete mať 11.10
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 11.10
Zloženie: 100% pohánkové vločky v BIO kvalite Balenie: 250 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 11.10
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 11.10
Pšeničné otruby – je to taká veľmi hrubo mletá krupica. Jej konzumáciou a pridávaním do rannej kaše, pečiva a iných jedál obohacujete svoju stravu o kvalitnú vlákninu. Ako používať pšeničné otruby?
môžete mať 11.10
Poznáte pšeničný bulgur? Bulgur sa vyrába z pšenice špeciálnou tradičnou technológiou. Pšenica sa najprv aktivuje vodou a teplom a nechá sa čiastočne naklíčiť (tým sa v zrne vytvoria enzýmy a zrno sa stane biologicky aktívnym), potom sa suší parou a nakoniec sa nahrubo rozdrví.
môžete mať 11.10
Pšeno je jemne lúpané zrno prosa. Je ľahko stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. Môžu byť pripravené na sladko alebo na slano. Používajú sa do polievok, kaší, palaciniek, nátierok, šalátov a ako príloha k rôznym mäsovým a zeleninovým jedlám.
môžete mať 11.10
Žito je jednou z najobľúbenejších obilnín v Českej republike. Žito je predovšetkým bohatým zdrojom vlákniny a jeho pekárske vlastnosti sú legendárne – kto by nepoznal ražný kvások a kysnutý chlieb.
môžete mať 11.10
Žitné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do domáceho chlebového cesta alebo rožkov, na obohatenie polievky alebo na spestrenie müsli či granoly. Môžete ich použiť aj na prípravu domácich müsli tyčiniek, skvelých palaciniek, mäsových guľôčok a náplní do pečenej zeleniny.
môžete mať 11.10
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
môžete mať 11.10
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
môžete mať 11.10