Značka
Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Ekologická tefová múka je klasifikovaná ako bezlepková múka. Vyrába sa zo semien teffu, trávy pochádzajúcej z Etiópie a Eritrey. Je základnou potravinou v miestnej kuchyni a vďaka svojim špecifickým vlastnostiam si postupne získava popularitu aj u nás.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná hrubá múka je vhodná na prípravu domácich knedlí, halušiek, gnocchi, šišiek a treného cesta.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
Momentálne nedostupné
Celozrnná špaldová krupica na najchutnejšiu krupicovú kašu. Celozrnná špaldová krupica – pre nás je nevyhnutná. Zamilujú si ju nielen vaše deti, ale aj vy. Pretože s ňou bude vaša ranná krupicová kaša výdatnejšia, výživnejšia a voňavejšia. Vieme, ako lúpať, čistiť a mlieť špaldu.
Momentálne nedostupné
Cícerová múka plná výziev a nových možností. Cícerovú múku pre vás melieme v našom bezlepkovom mlyne. Jeho prirodzenú bezlepkovosť ocenia celiatici, vysoký obsah bielkovín vegáni a vegetariáni. Chuť pripomína orechy alebo gaštany.
Momentálne nedostupné
Cirok je cenený pre svoje vynikajúce nutričné vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, minerálne látky a vitamíny skupiny B. Ďalším veľkým pozitívom je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú vhodné na prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení…
Momentálne nedostupné
Vráťme sa o desaťtisíc rokov späť. Vtedy naši predkovia pestovali a používali dvojzrnku. Je teda veľmi, veľmi originálna:-). V čom je dvojzrnná celozrnná múka jedinečná? Vďaka nižšiemu obsahu antinutričných látok a lepku šetrnému k telu je oveľa stráviteľnejšia ako pšeničné zrno.
Momentálne nedostupné
Celozrnnú múku pre vás šetrne melieme v našom jedinečnom ekologickom mlyne. Pridajte 1/3 celozrnnej múky do svojich obľúbených receptov. Celozrnné múky majú viac živín a vlákniny ako biele múky. Na našu múku sme hrdí, pretože poznáme každý krok jej výroby.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
Momentálne nedostupné
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Vedeli ste to?
Momentálne nedostupné
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné
Z hrubo mletej celozrnnej múky sú vynikajúce knedle. Do klasických knedlí pridávame celozrnnú hrubozrnnú špaldovú múku. Vďaka nemu sú o niečo tmavšie, pevnejšie a vydržia dlhšie plné. Máme ho radi aj v polievkových knedličkách, čučoriedkových knedlíkoch, ako halušky, zemiakové šišky alebo placky.
Momentálne nedostupné
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
Momentálne nedostupné
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na prípravu liateho cesta, koláčov, perníkov, makovníkov a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete o tom?
Momentálne nedostupné
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Chlebová pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás ani pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo žemlí. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie sa zasýtite.
Momentálne nedostupné
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na chlebovú múku vyberáme zrná s najlepšou kvalitou na pečenie. Počas procesu mletia zachovávame časť obalu zrna a klíčkov, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky. Dlhšie vás zasýtia.
Momentálne nedostupné
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
Momentálne nedostupné
Biela bio úka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Vedeli ste to?
Momentálne nedostupné
Kukuričná múka – výživná bezlepková múka z jemne mletého kukuričného zrna. Je ľahko stráviteľný a má široké využitie. Môžete ju použiť nielen na prípravu chrumkavých tortill, ale aj na prípravu rannej kaše, sušienok, placiek, zahusťovanie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
Momentálne nedostupné
Červená šošovica je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny, takže zasýti a upraví trávenie. Obsahuje tiež väčšie množstvo železa a vitamínu B6. V porovnaní s inými strukovinami je červená šošovica veľmi dobre stráviteľná a môžu ju bezpečne konzumovať tehotné a dojčiace matky a deti.
Momentálne nedostupné