Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Cirok je cenený pre svoje vynikajúce nutričné vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, minerálne látky a vitamíny skupiny B. Ďalším veľkým pozitívom je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú vhodné na prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení…
Momentálne nedostupné
Vráťme sa o desaťtisíc rokov späť. Vtedy naši predkovia pestovali a používali dvojzrnku. Je teda veľmi, veľmi originálna:-). V čom je dvojzrnná celozrnná múka jedinečná? Vďaka nižšiemu obsahu antinutričných látok a lepku šetrnému k telu je oveľa stráviteľnejšia ako pšeničné zrno.
Momentálne nedostupné
Celozrnnú múku pre vás šetrne melieme v našom jedinečnom ekologickom mlyne. Pridajte 1/3 celozrnnej múky do svojich obľúbených receptov. Celozrnné múky majú viac živín a vlákniny ako biele múky. Na našu múku sme hrdí, pretože poznáme každý krok jej výroby.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
Momentálne nedostupné
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Vedeli ste to?
Momentálne nedostupné
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné
Z hrubo mletej celozrnnej múky sú vynikajúce knedle. Do klasických knedlí pridávame celozrnnú hrubozrnnú špaldovú múku. Vďaka nemu sú o niečo tmavšie, pevnejšie a vydržia dlhšie plné. Máme ho radi aj v polievkových knedličkách, čučoriedkových knedlíkoch, ako halušky, zemiakové šišky alebo placky.
Momentálne nedostupné
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
Momentálne nedostupné
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú múku PROBIO a celozrnnú múku, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na prípravu liateho cesta, koláčov, perníkov, makovníkov a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete o tom?
Momentálne nedostupné
Pšeničná múka na chlieb – skvelý partner pre vaše domáce pečenie. Chlebová pšeničná múka dodá vášmu pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu štruktúru a množstvo živín. Nesklame vás ani pri domácom pečení chleba, rožkov, pizze alebo žemlí. Vychutnajte si plnšiu chuť, viac vlákniny a dlhšie sa zasýtite.
Momentálne nedostupné
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na chlebovú múku vyberáme zrná s najlepšou kvalitou na pečenie. Počas procesu mletia zachovávame časť obalu zrna a klíčkov, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky. Dlhšie vás zasýtia.
Momentálne nedostupné
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
Momentálne nedostupné
Biela bio úka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Vedeli ste to?
Momentálne nedostupné
Kukuričná múka – výživná bezlepková múka z jemne mletého kukuričného zrna. Je ľahko stráviteľný a má široké využitie. Môžete ju použiť nielen na prípravu chrumkavých tortill, ale aj na prípravu rannej kaše, sušienok, placiek, zahusťovanie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
Momentálne nedostupné
Červená šošovica je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny, takže zasýti a upraví trávenie. Obsahuje tiež väčšie množstvo železa a vitamínu B6. V porovnaní s inými strukovinami je červená šošovica veľmi dobre stráviteľná a môžu ju bezpečne konzumovať tehotné a dojčiace matky a deti.
Momentálne nedostupné
Múka zo žltého hrachu pre najlepšie zeleninové steaky. Múka zo žltého hrachu prináša nové originálne možnosti. Zažeňte nudu a spestrite si jedálniček hráškom tak, ako ste ho ešte nevideli. Máme pre vás vyskúšané a overené recepty.
Momentálne nedostupné
Ovsená múka sa melie z ovsených vločiek, takže má všetky ich výnimočné vlastnosti a výživové vlastnosti. Ovsená múka je zdrojom energie a živín. Obsahuje stráviteľné bielkoviny, komplexné sacharidy a veľkým pozitívom je vysoký obsah vlákniny. Zasýti a dlho vydrží.
Momentálne nedostupné
Sušená trstinová šťava. Univerzálne sladidlo do nápojov a jedál, marmelád a na pečenie. Vynikajúci prírodný zdroj energie pri vyčerpaní a strese nielen pre športovcov. Podobne ako včelí med má upokojujúci účinok pri prechladnutí a podporuje odkašliavanie.
Momentálne nedostupné
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na liate cestá, koláče, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete. vy nie?
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka – dodá vašim knedliam to najlepšie. Celozrnná múka vás prekvapí svojou plnou chuťou a príjemnou vôňou. Vylepšite svoje knedle, halušky, šišky a koláče. S celozrnnou múkou budú poctivejšie, o niečo tmavšie a dlhšie vás zasýtia.
Momentálne nedostupné
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na výrobu chlebovej múky vyberáme zrná s najlepšou pekárskou kvalitou. Počas procesu mletia zachovávame časť zrna a klíčkového obalu, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky.
Momentálne nedostupné
Chlebová múka je vyvážená varianta medzi bielou hladkou múkou a celozrnnou múkou. Obsahuje časť obalu zrna a klíčkov, vďaka čomu má viac vlákniny a cenných živín. Vďaka tomu vás nielen zasýti na dlhšiu dobu, ale podporuje aj zdravšie trávenie.
Momentálne nedostupné