Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Bazalkové pesto je typické pre región Janov (Ligúria). Pochádza z Janova, vyrába sa z bazalky, píniových orieškov a syra a používa sa na ochutenie cestovín podľa typického janovského receptu. Brezzo mení tento recept na pesto rizoto, ktoré je vynikajúce!
Momentálne nedostupné
Len tá najlepšia ryža Carnaroli bez glutamátu s prídavkom čakanky. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
Momentálne nedostupné
Len tá najlepšia ryža carnaroli bez glutamátu s prídavkom talianskych lieskových orieškov. Zdravé a chutné jedlo, ktoré sa ľahko pripravuje a je hotové za pár minút.
Momentálne nedostupné
Cacio e Pepe je typické rímske jedlo, ktoré sa na prvý pohľad zdá jednoduché a ľahké na prípravu, ale nie je to tak, pretože ide o vyváženosť ingrediencií. Pochádza z Ríma, vyrába sa zo syra (Pecorino) a korenia a podľa typického rímskeho receptu sa používa na ochutenie špagiet.
Momentálne nedostupné
Šafran je vďaka svojim mimoriadnym organoleptickým vlastnostiam ušľachtilým korením a jedinečným produktom na svete. Získava sa z kvetu Crocus Sativus L., ktorého červené vlákna sa zbierajú ručne. Tieto stigmy sa potom sušia a balia celé, aby sa zaručila čistota a kvalita.
Momentálne nedostupné
Sladká a pikantná Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepších kandizovaných čerešní podľa starej tradície regiónu Cremona. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
Momentálne nedostupné
Mostarda ručne vyrábaná len z horčice, cukru a najlepšieho kandizovaného ovocia podľa starej tradície z oblasti Cremony. Vynikajúca k vareným mäsovým zmesiam. Odporúča sa aj k vyzretým syrom.
Momentálne nedostupné
Sladká a pikantná pomarančová omáčka je vhodná najmä k syrom, ktorým dodáva chuť. Táto omáčka sa najlepšie hodí k veľmi vyzretým a aromatickým syrom, ako sú pecorino, parmezán, provolone alebo údené syry všeobecne.
Momentálne nedostupné
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií najvyššej kvality (špenát, paradajky, červená repa a kurkuma). Pekný a originálny tvar srdca je potešením pre oči aj chuťové bunky.
Momentálne nedostupné
Medy Brezzo sú prírodné produkty, nie sú ochutené, neobsahujú žiadnu arómu a sú to medy, ktoré produkujú včely navštevujúce jednokveté polia. Chuť medu je ovplyvnená kvetom rastliny.
Momentálne nedostupné
Táto syrová omáčka je klasikou rímskej kuchyne a stala sa jednou z najobľúbenejších v Taliansku. Brezzo používa len ten najlepší rímsky syr pecorino D.O.P.
Momentálne nedostupné
Výber najlepších čerešní naložených v sirupe. Čerstvé, sladké a lahodné.
Momentálne nedostupné
Cestoviny vyrobené z najlepšej múky z tvrdej pšenice a prírodných ingrediencií najvyššej kvality (špenát, paradajky, červená repa a kurkuma). Krásny a originálny tvar v tvare najznámejších talianskych pamiatok je potešením pre oči aj chuťové bunky.
Momentálne nedostupné
Baci di Dama sa vyrába z vybraných surovín a je jedným zo symbolov piemontskej cukrárskej tradície. Dve lieskovoorieškové guľôčky sú spojené lahodnou náplňou z najlepšej čokolády.
Momentálne nedostupné
Spomedzi všetkých medov vyrábaných v Taliansku patrí med z kvetu planiky k najvzácnejším a najoceňovanejším. Vyrába sa na veľmi obmedzenom území a v neskorej fáze roka, keď poveternostné podmienky často sťažujú prácu včiel.
Momentálne nedostupné
Spomedzi všetkých medov vyrábaných v Taliansku patrí med z kvetu planiky k najvzácnejším a najoceňovanejším. Vyrába sa na veľmi obmedzenom území a v neskorej fáze roka, keď poveternostné podmienky často sťažujú prácu včiel.
Momentálne nedostupné
Originálne motýle vyrobené len z najlepšej pšeničnej múky, červenej repy, sépiového atramentu a kurkumy. Vynikajúce so všetkými druhmi omáčok, od najjednoduchších až po tie najprepracovanejšie.
Momentálne nedostupné
Zabaione je krémový dezert z vajec, cukru a vína Moscato d'Asti DOCG. Je ideálny na zdobenie koláčov a krémov alebo len tak so sušienkami. Skúste ho podávať ako posledný chod, dezert alebo ako občerstvenie.
Momentálne nedostupné
Amaretti s pistáciami Falcone sú klasické zákusky talianskej cukrárskej tradície, vyrobené z vybraných kvalitných surovín a obohatené pistáciovou múkou. Sú mäkké a hodia sa k dobrému čaju alebo dezertnému vínu. Sú voňavé a bohaté na chuť, ideálne na záver obeda alebo ako chutné občerstvenie.
Momentálne nedostupné
Cantucci… tradičné talianske sušienky História siahajúca až do začiatku 20. storočia a recept, ktorý sa stále verne drží tradičného receptu našich starých mám!
Momentálne nedostupné
Cantucci… tradičné talianske sušienky História siahajúca až do začiatku 20. storočia a recept, ktorý sa stále verne drží tradičného receptu našich starých mám!
Momentálne nedostupné
Cantucci… tradičné talianske sušienky História siahajúca až do začiatku 20. storočia a recept, ktorý sa stále verne drží tradičného receptu našich starých mám!
Momentálne nedostupné
Cutrera Terre degli Iblei je exkluzívny extra panenský olivový olej z talianskej oblasti Sicília, ktorý sa vyrába lisovaním za studena z vybraných olív Tonda Iblea 60 % a Moresca 40 %. Tento olivový olej je špecifický svojimi výraznými organoleptickými vlastnosťami: farbou, chuťou a vôňou.
Momentálne nedostupné
Krém s výraznou a špeciálnou chuťou, určený pre náročných klientov. Kombinácia ingrediencií s veľkým potenciálom.
Momentálne nedostupné