Cena
Dostupnosť
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Vločky sú chutné, rýchlo zaženú hlad a dajú sa pripraviť na stovky rôznych spôsobov. Najrýchlejším spôsobom je zaliať ich teplým alebo studeným mliekom, vodou alebo jogurtom a posypať semienkami, ovocím, škoricou alebo medom.
môžete mať 29.11
Pramati všetkej pšenice… Jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice, ktorú ľudia pestovali už v mladšej dobe kamennej. Nikdy nebola šľachtená, a tak si zachovala svoje zloženie vhodné pre človeka.
môžete mať 29.11
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
môžete mať 29.11
Kukuričná krupica je vhodná nielen na bezlepkové varenie. Je univerzálna a má príjemnú sladkú chuť. Hodí sa na prípravu kaší, nočkov, kapania do polievok a mäsových guľôčok.Skladovanie:Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
môžete mať 29.11
Kuskus – sú to malé guľôčky cestovín. Vyrábajú sa z celozrnnej tvrdej pšeničnej krupice, takže majú vysoký obsah vlákniny a vydržia dlhšie.
môžete mať 29.11
Kuskus – sú to malé guľôčky cestovín. Je celozrnná, takže má vyšší obsah vlákniny.
môžete mať 29.11
Medové pšeničné pukance pre malé aj veľké mlsné jazýčky. Medový pšeničný popcorn na chrumkanie kedykoľvek počas dňa. Ráno ich nasypte do misky a zalejte mliekom alebo jogurtom, vezmite si ich v škatuľke do školy alebo na výlet, posypte nimi ovocný šalát. Medové pšeničné pukance vás nikdy nesklamú.
môžete mať 29.11
Ovos je jednou z najznámejších a zároveň nutrične najhodnotnejších obilnín. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkovín, sacharidy z ovsa sa pomaly vstrebávajú, a tak zasýtia na dlhú dobu.
môžete mať 29.11
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
môžete mať 29.11
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
môžete mať 29.11
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 29.11
Pohánkové vločky sú skvelou bezlepkovou prísadou do rannej kaše, müsli, granoly, ale aj do mäsových guľôčok, placiek a polievkových záliviek. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku.
môžete mať 29.11
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 29.11
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
môžete mať 29.11
Poznáte pšeničný bulgur? Bulgur sa vyrába z pšenice špeciálnou tradičnou technológiou. Pšenica sa najprv aktivuje vodou a teplom a nechá sa čiastočne naklíčiť (tým sa v zrne vytvoria enzýmy a zrno sa stane biologicky aktívnym), potom sa suší parou a nakoniec sa nahrubo rozdrví.
môžete mať 29.11
Žito je jednou z najobľúbenejších obilnín v Českej republike. Žito je predovšetkým bohatým zdrojom vlákniny a jeho pekárske vlastnosti sú legendárne – kto by nepoznal ražný kvások a kysnutý chlieb.
môžete mať 29.11
Žitné vločky obsahujú veľké množstvo vlákniny. Sú vhodné do domáceho chlebového cesta alebo rožkov, na obohatenie polievky alebo na spestrenie müsli či granoly. Môžete ich použiť aj na prípravu domácich müsli tyčiniek, skvelých palaciniek, mäsových guľôčok a náplní do pečenej zeleniny.
môžete mať 29.11
Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
môžete mať 29.11
Špaldové vločky – na prípravu raňajok v podobe kaše, müsli alebo granoly.Obohatia vaše domáce rožky, chlieb alebo dalamánky. Vmiešajte ich priamo do cesta alebo nimi posypte povrch pečiva po vykysnutí. Zahustite nimi polievku a použite ich na prípravu palaciniek, mäsových guľôčok alebo plnky.
môžete mať 29.11
Kukurica sterilizovaná v slanom náleve. Vynikajúca do všetkých zeleninových šalátov, rizota, pizze a polievok. Je príjemne chrumkavá, sladká a jej farba sa nedá prehliadnuť v žiadnom pokrme. Pripravuje sa veľmi šetrne bez použitia akýchkoľvek chemikálií.
môžete mať 29.11
Vždy majte doma po ruke celozrnnú krupicu, je skvelá na raňajky aj večeru. Celozrnný charakter krupice ju povyšuje na zdravé a sýte jedlo s množstvom vlákniny a vitamínov. Je vhodný aj na výrobu knedlí, nočkov alebo zahusťovanie.
Momentálne nedostupné
Pramati všetkej pšenice… Jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice, ktorú ľudia pestovali už v mladšej dobe kamennej. Nikdy nebola šľachtená, a tak si zachovala svoje zloženie vhodné pre človeka.
Momentálne nedostupné
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
Momentálne nedostupné
Ovos je jednou z najznámejších a zároveň jedna z nutrične najhodnotnejších obilnín. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí zahŕňa vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkoviny, sacharidy z ovsa sa pomaly vstrebávajú, a tak zasýtia na dlhú dobu
na dlhý čas.
Momentálne nedostupné