Cena
Dostupnosť
Kategória
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Len hnedá – superpotravina z našich polí. Obsahuje cenné mastné kyseliny, rozpustnú a erozpustnú vlákninu, ktorá podporuje správnu funkciu a čistenie čriev. Ak chcete čo najviac využiť výhody ľanu, jedzte ho bez varenia.
Momentálne nedostupné
Pramati všetkej pšenice… Jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice, ktorú ľudia pestovali už v mladšej dobe kamennej. Nikdy nebola šľachtená, a tak si zachovala svoje zloženie vhodné pre človeka.
Momentálne nedostupné
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
Momentálne nedostupné
Fazuľa mungo je malá zelená fazuľa s výraznou arómou a množstvom živín. Môžete si ich vychutnať v šaláte, polievke alebo ich pridať do mäsových a zeleninových jedál.Najčastejšie sa konzumujú naklíčené. Ako klíčiť? Fazuľu dôkladne prepláchnite a namočte ju na noc do misky.
Momentálne nedostupné
Ovos je jednou z najznámejších a zároveň jedna z nutrične najhodnotnejších obilnín. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí zahŕňa vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkoviny, sacharidy z ovsa sa pomaly vstrebávajú, a tak zasýtia na dlhú dobu
na dlhý čas.
Momentálne nedostupné
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov.
Momentálne nedostupné
Pšenica je obilnina bohatá na vlákninu a bielkoviny (najmä lepok).
Momentálne nedostupné
Žito je jednou z najobľúbenejších obilnín v Českej republike. Žito je predovšetkým bohatým zdrojom vlákniny a jeho pekárske vlastnosti sú legendárne – kto by nepoznal ražný kvások a kysnutý chlieb.
Momentálne nedostupné
Ryža basmati dostala svoj názov podľa príjemnej vône. Basmati znamená v sanskrite „voňavý“. Jeho zrno je krásne štíhle a podlhovasté a pri varení zostáva dokonale voľné. Biela basmati sa mechanicky lúpe a melie, a preto sa vyznačuje čistou bielou farbou.
Momentálne nedostupné
Ryžové vločky ponúkajú bezlepkovú verziu obľúbených kaší a dezertov. Sú o niečo tvrdšie ako vločky z iných obilnín, preto ich vopred namočte a potom uvarte. Vznikne tak krásne lepkavá, hustá hmota, ktorú možno použiť na prípravu lahodných pudingov, kaší, nátierok a ľahkých dezertov.
Momentálne nedostupné
Zelená šošovica – po uvarení pekne drží tvar a bude skvelou prílohou, ktorá dodá iskru vašim rizotám a pilafom. Skúste ju pridať do jedál z „rýchlej panvice“, polievok alebo šalátov. Okrem tradičnej prípravy môžete jeho chuť vylepšiť niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy alebo ovocného octu.
Momentálne nedostupné
Jednoducho zlatý – superpotravina z našich polí. Obsahuje cenné mastné kyseliny, rozpustnú a nerozpustnú vlákninu, ktorá podporuje správnu funkciu a čistenie čriev. Ak chcete čo najviac využiť výhody ľanu, jedzte ho bez varenia.
Momentálne nedostupné
Polovica hrášku vás presvedčí o tom, že strukoviny môžete pripraviť ľahko, rýchlo a bez dlhého namáčania. Za krátku chvíľu si môžete uvariť krémovú polievku a skvelú kašu. Hrach je najdôležitejšou a najrozšírenejšou strukovinou v našej krajine. Česká republika má svoju vlastnú „hráškovú“ históriu.
Momentálne nedostupné
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých nešľachtených plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
Momentálne nedostupné
Ražné koláče bez vajec z celozrnnej ražnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Hodia sa ako príloha, do šalátov, rýchlych panvíc atď.Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
Momentálne nedostupné
Krupica ovsená je správnou voľbou suroviny na rannú kašu – bez varenia. Behom pár minút z nej pripravíte vynikajúcu a voňavú, sýtu kašu. Stačí zaliať horúcou vodou, nechať napučať a potom dochutiť podľa vášho priania – oriešky, semienka, ovocie, sirup, med či strúhaná čokoláda.
Momentálne nedostupné
Kukuričná krupica BIO je skvelou ingredienciou, ktorú možno v kuchyni použiť na mnoho rôznych spôsobov. Tu je niekoľko nápadov na jej použitie:Polenta: Tradičné talianske jedlo, ktoré sa pripravuje varením kukuričnej krupice vo vode alebo vývare, kým nevznikne hustá kaša.
Momentálne nedostupné
Kukuričná krupica je vhodná nielen na bezlepkové varenie. Je univerzálny a má príjemnú sladkú chuť. Je vhodná na prípravu kaší, nočkov, na polievky a mäsové guľky. Zloženie: 100% organická kukuričná krupica Balenie: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Kukuričná múka – výživná bezlepková múka z jemne mletého kukuričného zrna. Je ľahko stráviteľná a má široké možnosti využitia. Využijete ju nielen na prípravu chrumkavých tortill, ale aj na ranné kaše, sušienky, placky, na zahusťovanie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné
Paradajky passata – passata – bez nich sa nezaobíde žiadna pizza. Paradajky Passata sa pre vás vyrábajú priamo v Taliansku zo zrelých čerstvých paradajok. Passata dodá vašej pizzi a cestovinám ten správny taliansky nádych. Hodí sa k nemu bazalka, oregano, parmezán a ďalšie stredomorské prísady.
Momentálne nedostupné
Pestrá ryža je lahodnou zmesou dlhozrnnej prírodnej ryže, červenej ryže a divokej alebo „indiánskej ryže“. Doprajte si originalitu a dodajte svojmu pokrmu farbu a nevšednosť. Pestrofarebná ryža je skvelá do šalátov, rizota, pilafu a jedál z „rýchlej panvice“.
Momentálne nedostupné
Pestrofarebná ryža je lahodnou zmesou dlhozrnnej prírodnej ryže, červenej ryže a divokej alebo „indiánskej ryže“. Doprajte si originalitu a dodajte svojmu pokrmu farbu a nevšednosť. Farebná ryža je výborná do šalátov, rizota, pilafu a jedál na rýchlu panvicu.
Momentálne nedostupné
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, rutínu (flavonoid), vitamínov skupiny B a minerálov. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
Momentálne nedostupné
Zloženie:Celozrnná pšeničná múka*, celozrnná špaldová múka* 34 %, ľanové semienko* 14 %, repkový olej*, droždie, soľ s jódom (jedlá soľ, jodičnan draselný), zlepšovadlo* (pšeničná múka*, pšeničná sladová múka*, cukor*, zlepšovadlo do múky: kyselina L-askorbová), kypriaca látka (uhličitan sodný), r…
Momentálne nedostupné