Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
môžete mať 24.09
Ovsená múka sa melie z ovsených vločiek, takže má všetky ich výnimočné vlastnosti a výživové vlastnosti. Ovsená múka je zdrojom energie a živín. Obsahuje stráviteľné bielkoviny, komplexné sacharidy a veľkým pozitívom je vysoký obsah vlákniny. Zasýti a dlho vydrží.
môžete mať 24.09
Sušená trstinová šťava. Univerzálne sladidlo do nápojov a jedál, marmelád a na pečenie. Vynikajúci prírodný zdroj energie pri vyčerpaní a strese nielen pre športovcov. Podobne ako včelí med má upokojujúci účinok pri prechladnutí a podporuje odkašliavanie.
môžete mať 24.09
Pohánková krupica je ideálna na rannú bezlepkovú kašu. V našom bezlepkovom ekologickom mlyne ju pre vás melieme v celozrnnej verzii. Môžete ju použiť aj na prípravu knedlí, halušiek a jemnej zápražky do polievok a omáčok. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku.
môžete mať 24.09
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Pšeničná hladká múka je vhodná na liate cestá, koláče, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodný na trené a šľahané cestá.Viete. vy nie?
môžete mať 24.09
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na výrobu chlebovej múky vyberáme zrná s najlepšou pekárskou kvalitou. Počas procesu mletia zachovávame časť zrna a klíčkového obalu, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky.
môžete mať 24.09
Ryžová múka je univerzálna prísada, ktorá je veľmi obľúbená pri bezlepkovom pečení a varení. Tu sú niektoré z jej použití:Pečenie: Ryžová múka je skvelá na pečenie rôznych druhov pečiva, ako sú palacinky, palacinky, koláče, sušienky, buchty a iné.
môžete mať 24.09
Špaldová múka na chlieb od skutočných majstrov. Špaldová múka na chlieb spestrí vaše cestá na chlieb, rožky, bagety, žemle, buchty a pizzu. Namelieme ju pre vás v našom ekologickom mlyne.
môžete mať 24.09
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
môžete mať 24.09
Biela biobalíčka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočiek alebo na zahustenie polievok a omáčok.
môžete mať 24.09
Jemný práškový cukor pripravený z cukrovej trstiny. Obsahuje zvyšky melasy, takže je tmavší a zachováva si viac živín. Nie je chemicky čistený ani bielený a dostáva sa k vám vo svojej najprirodzenejšej podobe.
môžete mať 24.09
Biela bio múka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Obyčajná špaldová múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna. Celozrnná ražná múka je vhodná na výrobu tradičného kváskového chleba a na pečenie chleba.
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka je zdravá múka vyrobená z celých zŕn. Preto má prirodzene tmavšiu farbu a obsahuje vlákninu a ďalšie cenné živiny, ktoré sa nachádzajú v šupke a klíčku zrna.
Momentálne nedostupné
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
Momentálne nedostupné
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
Momentálne nedostupné
Červená šošovica je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny, takže zasýti a upraví trávenie. Obsahuje tiež väčšie množstvo železa a vitamínu B6. V porovnaní s inými strukovinami je červená šošovica veľmi dobre stráviteľná a môžu ju bezpečne konzumovať tehotné a dojčiace matky a deti.
Momentálne nedostupné
Múka zo žltého hrachu pre najlepšie zeleninové steaky. Múka zo žltého hrachu prináša nové originálne možnosti. Zažeňte nudu a spestrite si jedálniček hráškom tak, ako ste ho ešte nevideli. Máme pre vás vyskúšané a overené recepty.
Momentálne nedostupné
Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku. Je nutrične bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bielkovín, vysoký obsah rutínu (flavonoid), obsahuje vitamíny skupiny B a minerálne látky. Vďaka tomu pozitívne pôsobí na našu imunitu a má dobrý vplyv na nervový a cievny systém.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné špaldové cestoviny – vretená z celozrnnej špaldovej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné