Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Vypestujte si doma zdravé klíčky rastlín v ekologickej kvalite bez pesticídov. Získate tie najčerstvejšie vitamíny. Suché zrná a semená obsahujú zásobu minerálov, stopových prvkov, bielkovín, vitamínov a enzýmov.Počas klíčenia sa tieto látky aktivujú a ich obsah sa zvyšuje.
môžete mať 29.11
Hovädzí vývar je pripravený na jednoduché a rýchle dochutenie pokrmov. Dodá výraznú chuť a vôňu polievkam, omáčkam, mäsovým a zeleninovým pokrmom.
môžete mať 29.11
Zloženie: 100% kukuričná polenta BIO Balenie: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.
môžete mať 29.11
Zloženie: 100% kukuričná polenta BIO Balenie: 4 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
môžete mať 29.11
Jačmeň je menej známa obilnina s vynikajúcimi výživovými vlastnosťami – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktorá má priaznivý vplyv na trávenie a znižuje hladinu cholesterolu. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálnych látok.
môžete mať 29.11
Klasické krúpy v ekologickej kvalite. Jačmeň má vynikajúce výživové vlastnosti – má vysoký obsah vlákniny (veľkú časť tvorí rozpustná vláknina, tzv. beta-glukány), ktorá má priaznivý vplyv na trávenie a znižuje hladinu cholesterolu. Má vysoký obsah bielkovín, vitamínov skupiny B a minerálov.
môžete mať 29.11
Vločky sú chutné, rýchlo zaženú hlad a dajú sa pripraviť na stovky rôznych spôsobov. Najrýchlejším spôsobom je zaliať ich teplým alebo studeným mliekom, vodou alebo jogurtom a posypať semienkami, ovocím, škoricou alebo medom.
môžete mať 29.11
Jasmínová ryža je druh dlhozrnnej ryže, ktorá pochádza najmä z Thajska, hoci sa pestuje aj v iných častiach juhovýchodnej Ázie, napríklad vo Vietname a Kambodži.
môžete mať 29.11
Pramati všetkej pšenice… Jednozrnka je najstarším domestikovaným druhom pšenice, ktorú ľudia pestovali už v mladšej dobe kamennej. Nikdy nebola šľachtená, a tak si zachovala svoje zloženie vhodné pre človeka.
môžete mať 29.11
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých, netransformovaných plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
môžete mať 29.11
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
môžete mať 29.11
Ražné koláče bez vajec z celozrnnej ražnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Hodia sa ako príloha, do šalátov, rýchlych panvíc atď.Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
môžete mať 29.11
Jemná krupica z tvrdej pšenice. Krupica je vhodná na prípravu domácich rezancov a iných cestovín, knedlí a halušiek. Je výborná aj na sladko ako jemná raňajková kaša. Tvrdá pšenica má nižší glykemický index a viac lepku ako bežná pšenica.
môžete mať 29.11
Kukuričná krupica je vhodná nielen na bezlepkové varenie. Je univerzálna a má príjemnú sladkú chuť. Hodí sa na prípravu kaší, nočkov, kapania do polievok a mäsových guľôčok.Skladovanie:Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti do 75 %.
môžete mať 29.11
Kukuričná múka – výživná bezlepková múka z jemne mletého kukuričného zrna. Je ľahko stráviteľný a má široké využitie. Môžete ju použiť nielen na prípravu chrumkavých tortill, ale aj na prípravu rannej kaše, sušienok, placiek, zahusťovanie polievok a omáčok.
môžete mať 29.11
Kuskus – sú to malé guľôčky cestovín. Vyrábajú sa z celozrnnej tvrdej pšeničnej krupice, takže majú vysoký obsah vlákniny a vydržia dlhšie.
môžete mať 29.11
Kuskus – sú to malé guľôčky cestovín. Je celozrnná, takže má vyšší obsah vlákniny.
môžete mať 29.11
Cirok je cenený pre svoje vynikajúce nutričné vlastnosti, ako je vysoký obsah bielkovín, vlákniny, nízky glykemický index, minerálne látky a vitamíny skupiny B. Ďalším veľkým pozitívom je obsah antioxidačných látok (fenol, tanín), ktoré sú vhodné na prevenciu rakoviny a kardiovaskulárnych ochorení…
môžete mať 29.11
Medové pšeničné pukance pre malé aj veľké mlsné jazýčky. Medový pšeničný popcorn na chrumkanie kedykoľvek počas dňa. Ráno ich nasypte do misky a zalejte mliekom alebo jogurtom, vezmite si ich v škatuľke do školy alebo na výlet, posypte nimi ovocný šalát. Medové pšeničné pukance vás nikdy nesklamú.
môžete mať 29.11
Táto morská soľ sa vyrába v Taliansku v chránenej oblasti, získava sa prirodzeným procesom odparovania morskej vody a zbiera sa ručne.
môžete mať 29.11
Ovos je jednou z najznámejších a zároveň nutrične najhodnotnejších obilnín. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí vysoký obsah rozpustnej a nerozpustnej vlákniny, vyšší obsah bielkovín, sacharidy z ovsa sa pomaly vstrebávajú, a tak zasýtia na dlhú dobu.
môžete mať 29.11
Starí Rimania si pred vojnovými výpravami pochutnávali na ovse. Ovsený šalát z uvarených ovsených zŕn bez semien a zeleniny vám dodá energiu a množstvo cennej vlákniny. Nebojte sa experimentovať a príďte na varené ovsené vločky možno v nátierke, budete príjemne prekvapení.
môžete mať 29.11
Ovsené vločky sú jednou z najobľúbenejších potravín športovcov a odborníkov na výživu. A niet divu – vďaka svojim výnimočným vlastnostiam je dokonalým zdrojom energie a živín.
môžete mať 29.11
Talianska paradajková omáčka s bazalkou je pripravená na okamžité použitie. Vyrába sa z čerstvej bazalky a čerstvého paradajkového pretlaku. Omáčka má lahodnú a jemnú chuť, veľmi chutí aj malým deťom. Ideálna na rýchle prípravu cestovín, na pizzu a pod.Skladovanie:Skladujte na suchom mieste.
môžete mať 29.11