Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Ryžu Arborio si zamilujú všetci milovníci talianskej kuchyne. Ryža Arborio je zvnútra chrumkavá a zvonka mierne lepkavá, čo je typické pre talianske rizoto. Hubové rizoto bude chutiť výborne, rovnako ako tekvicové, cuketové alebo brokolicové rizoto.
Momentálne nedostupné
Ryža basmati dostala svoj názov podľa príjemnej vône. Basmati znamená v sanskrite „voňavý“. Jeho zrno je krásne štíhle a podlhovasté a pri varení zostáva dokonale voľné. Biela basmati sa mechanicky lúpe a melie, a preto sa vyznačuje čistou bielou farbou.
Momentálne nedostupné
Prírodná guľatozrnná ryža je výnimočná svojím kyprým tvarom a vysokým obsahom škrobu. Absorbuje veľa vody. Po uvarení vás prekvapí svojou príjemnou krémovou konzistenciou. Krásne sa lepí, preto je tou správnou voľbou na prípravu rizota, plniek a náplní, zapekaných jedál alebo placiek.
Momentálne nedostupné
Ryžové vločky ponúkajú bezlepkovú verziu obľúbených kaší a dezertov. Sú o niečo tvrdšie ako vločky z iných obilnín, preto ich vopred namočte a potom uvarte. Vznikne tak krásne lepkavá, hustá hmota, ktorú môžete použiť na prípravu lahodných pudingov, kaší, nátierok a ľahkých dezertov.
Momentálne nedostupné
Slnečnicové semená obsahujú 49 % tuku, ktorý je vynikajúcim olejom na varenie, 23 % bielkovín (podobne ako mäso) a len 8 % sacharidov. Sú jedným z najbohatších zdrojov vitamínu E a vitamínu B1. Sú tiež bohaté na železo, horčík, vápnik a fosfor.
Momentálne nedostupné
Slnečnicové semená obsahujú 49 % tuku, ktorý je vynikajúcim olejom na varenie, 23 % bielkovín (podobne ako mäso) a len 8 % sacharidov. Sú jedným z najbohatších zdrojov vitamínu E a vitamínu B1. Sú tiež bohaté na železo, horčík, vápnik a fosfor.
Momentálne nedostupné
Cestoviny bez vajec -mušličky z celozrnnej špaldovej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Špaldové rezance bez vajec vyrobené z celozrnnej špaldovej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Hodí sa ako príloha k českým a rôznym talianskym, thajským alebo čínskym jedlám.
Momentálne nedostupné
Bezvaječné špaldové cestoviny – vretená z celozrnnej špaldovej múky, ktoré obsahujú obal zrna a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu.
Momentálne nedostupné
Špaldové otruby – ide o druh hrubo mletej krupice. Jej konzumáciou a pridávaním do rannej kaše, pečiva a iných jedál obohatíte svoje jedlo o kvalitnú vlákninu. Špalda je jednou z najstarších pôvodných obilnín. Má podobné zloženie ako bežná pšenica, ale v porovnaní s ňou je nutrične bohatšia.
Momentálne nedostupné
Špaldové vločky – na prípravu raňajok v podobe kaše, müsli alebo granoly.Obohatia vaše domáce rožky, chlieb alebo dalamánky. Vmiešajte ich priamo do cesta alebo nimi posypte povrch pečiva po vykysnutí. Zahustite nimi polievku a použite ich na prípravu palaciniek, mäsových guľôčok alebo plnky.
Momentálne nedostupné
Zloženie: Balenie: 500 g Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové údaje v 100 g výrobku
Energetická hodnota353 kcal Tuky5,80 g z toho nasýtené1,00 g Sacharidy55,80 g z toho cukry1,20 g Vláknina12,70 g Bielkoviny13,10 g Soľ g
Momentálne nedostupné
Balenie: 3 kg CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Zelená šošovica – po uvarení pekne drží tvar a bude skvelou prílohou, ktorá dodá iskru vašim rizotám a pilafom. Skúste ju pridať do jedál z rýchlej panvice, polievok alebo šalátov. Okrem tradičnej prípravy môžete jej chuť vylepšiť niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy alebo ovocného octu.
Momentálne nedostupné
Ražné rezance bez vajec vyrobené z celozrnnej ražnej múky, ktorá obsahuje obilný obal a klíčky. Sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zasýtia na dlhú dobu. Vhodný na všetky polievky.
Momentálne nedostupné
Hrach žltý polený vás presvedčí o tom, že strukoviny môžete pripraviť ľahko, rýchlo a bez dlhého namáčania. Za krátku chvíľu si z neho môžete uvariť krémovú polievku a skvelú kašu. Hrášok je u nás najdôležitejšou a najpoužívanejšou strukovinou. Česká republika má svoju vlastnú „hráškovú“ históriu.
Momentálne nedostupné