Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Chlebová múka obsahuje časť obalu zrna a klíčky. Na chlebovú múku vyberáme zrná s najlepšou kvalitou na pečenie. Počas procesu mletia zachovávame časť obalu zrna a klíčkov, preto chlebové múky PROBIO obsahujú viac vlákniny a cenných živín ako biele múky. Dlhšie vás zasýtia.
Momentálne nedostupné
Ryža basmati dostala svoj názov podľa príjemnej vône. Basmati znamená v sanskrite „voňavý“. Jeho zrno je krásne štíhle a podlhovasté a pri varení zostáva dokonale voľné. Biela basmati sa mechanicky lúpe a melie, a preto sa vyznačuje čistou bielou farbou.
Momentálne nedostupné
Ryžové vločky ponúkajú bezlepkovú verziu obľúbených kaší a dezertov. Sú o niečo tvrdšie ako vločky z iných obilnín, preto ich vopred namočte a potom uvarte. Vznikne tak krásne lepkavá, hustá hmota, ktorú možno použiť na prípravu lahodných pudingov, kaší, nátierok a ľahkých dezertov.
Momentálne nedostupné
Chlebové múky sú takzvanou zlatou strednou cestou, niečo medzi severom a juhom, medzi čiernou a bielou, teda medzi čím a čím? Mezi hladkou, teda svetlou a celozrnnou múkou.
Momentálne nedostupné
Zelená šošovica – po uvarení pekne drží tvar a bude skvelou prílohou, ktorá dodá iskru vašim rizotám a pilafom. Skúste ju pridať do jedál z „rýchlej panvice“, polievok alebo šalátov. Okrem tradičnej prípravy môžete jeho chuť vylepšiť niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy alebo ovocného octu.
Momentálne nedostupné
Jednoducho zlatý – superpotravina z našich polí. Obsahuje cenné mastné kyseliny, rozpustnú a nerozpustnú vlákninu, ktorá podporuje správnu funkciu a čistenie čriev. Ak chcete čo najviac využiť výhody ľanu, jedzte ho bez varenia.
Momentálne nedostupné
Biela bio úka na sviatočné pečenie. Na bežné pečenie odporúčame používať chlebovú a celozrnnú múku PROBIO, ktoré obsahujú veľa vlákniny. Hladká pšeničná múka je vhodná na prípravu koláčov, vianočného pečiva, vianočných zákuskov alebo na zahustenie polievok a omáčok. Vedeli ste to?
Momentálne nedostupné
Polovica hrášku vás presvedčí o tom, že strukoviny môžete pripraviť ľahko, rýchlo a bez dlhého namáčania. Za krátku chvíľu si môžete uvariť krémovú polievku a skvelú kašu. Hrach je najdôležitejšou a najrozšírenejšou strukovinou v našej krajine. Česká republika má svoju vlastnú „hráškovú“ históriu.
Momentálne nedostupné
Pšenica jednozrnka je najstarší domestikovaný druh pšenice. Náš organizmus je na trávenie týchto prastarých nešľachtených plodín zvyknutý už mnoho tisíc rokov a dokáže ich dokonale využiť.
Momentálne nedostupné
Krupica ovsená je správnou voľbou suroviny na rannú kašu – bez varenia. Behom pár minút z nej pripravíte vynikajúcu a voňavú, sýtu kašu. Stačí zaliať horúcou vodou, nechať napučať a potom dochutiť podľa vášho priania – oriešky, semienka, ovocie, sirup, med či strúhaná čokoláda.
Momentálne nedostupné
Kukuričná krupica BIO je skvelou ingredienciou, ktorú možno v kuchyni použiť na mnoho rôznych spôsobov. Tu je niekoľko nápadov na jej použitie:Polenta: Tradičné talianske jedlo, ktoré sa pripravuje varením kukuričnej krupice vo vode alebo vývare, kým nevznikne hustá kaša.
Momentálne nedostupné
Kukuričná krupica je vhodná nielen na bezlepkové varenie. Je univerzálny a má príjemnú sladkú chuť. Je vhodná na prípravu kaší, nočkov, na polievky a mäsové guľky. Zloženie: 100% organická kukuričná krupica Balenie: 450 g CZ-BIO-002 Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Momentálne nedostupné
Kukuričná múka – výživná bezlepková múka z jemne mletého kukuričného zrna. Je ľahko stráviteľná a má široké možnosti využitia. Využijete ju nielen na prípravu chrumkavých tortill, ale aj na ranné kaše, sušienky, placky, na zahusťovanie polievok a omáčok.
Momentálne nedostupné
Červená pšenica je jednou z pôvodných obilnín. Jej červené až hnedasté sfarbenie je spôsobené prirodzeným obsahom flavonoidov (katechín a tanín) a antokyánov. Antokyanín je prírodné farbivo, významný antioxidant s pozitívnymi účinkami na ľudské zdravie.
Momentálne nedostupné
Červená šošovica je skvelým zdrojom rastlinných bielkovín a vlákniny, takže zasýti a upraví trávenie. Obsahuje tiež väčšie množstvo železa a vitamínu B6. V porovnaní s inými strukovinami je červená šošovica veľmi dobre stráviteľná a môžu ju bezpečne konzumovať tehotné a dojčiace matky a deti.
Momentálne nedostupné
Múka zo žltého hrachu pre najlepšie zeleninové steaky. Múka zo žltého hrachu prináša nové originálne možnosti. Zažeňte nudu a spestrite si jedálniček hráškom tak, ako ste ho ešte nevideli. Máme pre vás vyskúšané a overené recepty.
Momentálne nedostupné
Ovsená múka sa melie z ovsených vločiek, takže má všetky ich výnimočné vlastnosti a výživové vlastnosti. Ovsená múka je zdrojom energie a živín. Obsahuje stráviteľné bielkoviny, komplexné sacharidy a veľkým pozitívom je vysoký obsah vlákniny. Zasýti a dlho vydrží.
Momentálne nedostupné
Sušená trstinová šťava. Univerzálne sladidlo do nápojov a jedál, marmelád a na pečenie. Vynikajúci prírodný zdroj energie pri vyčerpaní a strese nielen pre športovcov. Podobne ako včelí med má upokojujúci účinok pri prechladnutí a podporuje odkašliavanie.
Momentálne nedostupné
Paradajky passata – passata – bez nich sa nezaobíde žiadna pizza. Paradajky Passata sa pre vás vyrábajú priamo v Taliansku zo zrelých čerstvých paradajok. Passata dodá vašej pizzi a cestovinám ten správny taliansky nádych. Hodí sa k nemu bazalka, oregano, parmezán a ďalšie stredomorské prísady.
Momentálne nedostupné
Pestrá ryža je lahodnou zmesou dlhozrnnej prírodnej ryže, červenej ryže a divokej alebo „indiánskej ryže“. Doprajte si originalitu a dodajte svojmu pokrmu farbu a nevšednosť. Pestrofarebná ryža je skvelá do šalátov, rizota, pilafu a jedál z „rýchlej panvice“.
Momentálne nedostupné
Pestrofarebná ryža je lahodnou zmesou dlhozrnnej prírodnej ryže, červenej ryže a divokej alebo „indiánskej ryže“. Doprajte si originalitu a dodajte svojmu pokrmu farbu a nevšednosť. Farebná ryža je výborná do šalátov, rizota, pilafu a jedál na rýchlu panvicu.
Momentálne nedostupné
Pohánková krupica je ideálna na rannú bezlepkovú kašu. V našom bezlepkovom ekologickom mlyne ju pre vás melieme v celozrnnej verzii. Môžete ju použiť aj na prípravu knedlí, halušiek a jemnej zápražky do polievok a omáčok. Pohánka je plodina, ktorá je na českom stole už od stredoveku.
Momentálne nedostupné
Zloženie:Celozrnná pšeničná múka*, celozrnná špaldová múka* 34 %, ľanové semienko* 14 %, repkový olej*, droždie, soľ s jódom (jedlá soľ, jodičnan draselný), zlepšovadlo* (pšeničná múka*, pšeničná sladová múka*, cukor*, zlepšovadlo do múky: kyselina L-askorbová), kypriaca látka (uhličitan sodný), r…
Momentálne nedostupné
Celozrnná múka – dodá vašim knedliam to najlepšie. Celozrnná múka vás prekvapí svojou plnou chuťou a príjemnou vôňou. Vylepšite svoje knedle, halušky, šišky a koláče. S celozrnnou múkou budú poctivejšie, o niečo tmavšie a dlhšie vás zasýtia.
Momentálne nedostupné